Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

02 листопада 2023, 13:26

Секта «АллатРа» викрита на антиукраїнській діяльності – СБУ

На Київщині та в інших регіонах України припинено діяльність понад 20 осередків секти «АллатРа». СБУ встановила чітку організовану ієрархічну структуру всієї секти та "представництва" в кожному обласному центрі України. Ці осередки «АллатРа» масово закликали місцевих жителів приєднуватися до секти та поширювати кремлівські ідеї.
01 листопада 2023, 17:51

У міськраді Ужгорода обшуки щодо відпочинку депутатів за кордоном – СБУ

Правоохоронні органи провели обшуки в Ужгородській міськраді у зв'язку з можливим відпочинком депутатів за кордоном, прихованим під виглядом«відряджень». За інформацією спецслужби, для виїзду за кордон посадовці використовували неправдиві відомості в документах про службові відрядження.
01 листопада 2023, 17:31

На Луганщині підозрюється «очільник» «багатофункціонального центру», трьох «начальників» районних підрозділів ‒ судитимуть

Слідчі СБУ повідомили про підозру в колабораційній діяльності очільнику так зв. «государственного учреждения лнр «многофункциональный центр предоставления государственных и муниципальных услуг». СБУ повідомила йому про підозру в колабораційній діяльності. Цей самий злочин інкримінується одній із його підлеглих — начальниці відділення «МФЦ» у Троїцькому.
01 листопада 2023, 13:00

Народний депутат організував переправлення чоловіків за кордон – СБУ

Правоохоронці наразі проводять ряд обшуків у спільників народного депутата, який організував схему для "ухилянтів". Служба безпеки встановила, що нардеп зберігав частину необхідних документів для втечі "клієнтів" за кордон у свого колишнього помічника – депутата Київської облради 8-го скликання, а також у свого близького родича. Наразі проводяться обшуки за місцями роботи та проживання осіб, звинувачених у цій схемі.
31 жовтня 2023, 17:39

Повідомлено про підозру заступнику командира «казачого» підрозділу окупаційної армії

СБУ задокументувала діяльність заступника командира так зв. «4-го батальйону «6-го отдельного гвардейского мотострелкового казачьего полка «нм лнр» им. Матвея Платова». Цей окупаційний підрозділ сформовано на базі «казачих» бандформувань, які у 2014-2015 рр. які чинили збройний опір силам АТО на Луганщині.
31 жовтня 2023, 17:18

Друга підозра повідомлена заочно рашистській нібито сівачці чичеріній

Українські правоохоронці вдруге повідомили російську співачку чичеріну про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України. Служба безпеки України зазначає, що підозра ґрунтується на відеозверненні, де вона закликала українських військових здаватися у російський полон та погрожувала ув’язненням до концтаборів у Сибіру.
31 жовтня 2023, 13:54

За колабораційну діяльність судитимуть «керівника адміністрації голови лнр»

Прокурори Щастинської окружної прокуратури Луганської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно «керівника адміністрації голови лнр». Йому інкриміновано колабораційну діяльність. Слідством встановлено, що мешканець Луганська після захоплення окремих районів регіону почав підтримувати окупаційну владу рф.
30 жовтня 2023, 16:20

Двом працівникам Старобільського СІЗО повідомлено про підозру у держзраді

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом працівникам державної установи «Старобільський слідчий ізолятор» у державній зраді. За даними слідства, після повномасштабного російського вторгнення правоохоронці зрадили присязі й перейшли на бік ворога.
27 жовтня 2023, 17:55

Так званій керівниці «гостелерадиокомпании лнр» повідомлено про підозру у колабораціонізмі

СБУ зібрала доказову базу щодо протиправної діяльності «генеральної директорки» так зв. «ГТРК лнр» Олени Прасолової, яка проводить інформаційну діяльність на підтримку агресора у співпраці з окупаційною адміністрацією «лнр». Антиукраїнську діяльність у медійній сфері фігурантка веде від початку збройної агресії рф проти України. Зокрема, раніше вона очолювала редакцію «офіційного друкованого органу лнр» - газети «Республика».
26 жовтня 2023, 14:12

Військком з Рівненщини «забув» задекларувати статки у 46 мільйонів гривень

В ДБР повідомили про ще одну підозру керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Це стосується інциденту, коли він у липні напав та побив підлеглого, ще й «забув» зазначити у декларації майно на суму 46 млн гривень. Крім того, виявилося, що в Івано-Франківську військком має ще три квартири загальною площею майже 200 кв. м і два гаражі.
26 жовтня 2023, 13:25

Повідомлено про підозру п’ятьох зрадників, які воювали проти України на Бахмутському та Авдіівському напрямках

Слідчі Служби безпеки повідомили про підозру ще п’ятьом мешканцям Донецької та Луганської областей, які добровільно брали участь у збройній агресії проти нашої країни у складі підрозділів Південного військового округу рф. Зловмисники потрапили у полон українських захисників під час запеклих бойових дій у серпні-вересні цього року в районі Соледару, Бахмуту та Авдіївки.
25 жовтня 2023, 14:51

У Києві автомобіль в’їхав в зупинку громадського транспорту

У столиці України, на вулиці Великій Васильківській, водій автомобіля не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох пішоходів, що стояли на зупинці громадського транспорту. Згідно з попередніми висновками, 27-річний водій автомобіля Toyota Avensis, рухаючись по проїжджій частині, не впорався із керуванням та виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на двох пішоходів, що очікували громадський транспорт на зупинці.
25 жовтня 2023, 13:19

За фінансування окупаційної адміністрації та військових рф судитимуть голову наглядової ради підприємства на Луганщині

Служба безпеки України зібрала доказову базу щодо діяльності керівниці та голови наглядової ради ПАО «Луганськ-Нива» Зінаїди Надьон з фінансування окупаційної адміністрації рф на Луганщині. Досудовим розслідуванням встановлено, що очільниця підприємства, яке займало провідні в регіоні позиції на ринку хлібобулочної та круп’яної продукції, у 2014 році підтримала російську агресію.
24 жовтня 2023, 20:02

Харківського військкома знайшли в підвалі, де той ховався від правосуддя

У Харкові, керівник одного з військкоматів, що перебував у розшуку за підозрою в підробці довідок про непридатність до служби в армії, був знайдений поліцією у підвалі територіального центру комплектування. Військком, за отриману суму 6500 доларів, робив «непридатним до військової служби» будь-кого, але коли його діяльність виявили, він намагався втекти.
24 жовтня 2023, 18:33

Коломойський залишиться під вартою

Шевченківський райсуд Києва залишив без змін запобіжний захід для скандального олігарха Ігоря Коломойського, якого звинувачують у шахрайстві, відмиванні грошей та заволодінні фінансами "ПриватБанку". Суд вирішив, що Коломойський залишиться під вартою мінімум до 2 листопада 2023 року, або може внести заставу у розмірі 3,8 млрд гривень.
24 жовтня 2023, 13:02

Судитимуть шістьох колишніх освітян з Луганщини, які навчають дітей любити країну-агресора

У жовтні цього року СБУ завершила досудове розслідування щодо шістьох призначених окупантами керівників навчальних закладів, які співпрацюють з агресором на Луганщині. Практично усі вони пройшли перепідготовку у рф і нині впроваджують російські стандарти освіти та виховні проєкти («Разговоры о важном», «Движение первых», «Парта героя» тощо), популяризують символіку рф і так зв. «лнр», прищеплюють учням «російський патріотизм».
23 жовтня 2023, 14:35

У Києві п'яний чоловік на вулиці вбив підлітка

У вечірній час 21 жовтня правоохоронці отримали повідомлення від медичного персоналу, що на вулиці Празькій у Дніпровському районі Києва вони констатували смерть неповнолітнього. На місце події оперативно вирушили правоохоронці, де встановили, що у підлітка виник конфлікт з невідомою особою. Внаслідок конфлікту хлопець був поранений ножем, а нападник швидко покинув місце події.
23 жовтня 2023, 13:16

Так званий «заступник міністра промисловості та торгівлі лнр» підозрюється в колабораціонізмі

Служба безпеки України зібрала доказову базу та повідомила про підозру так зв. «заместителю министра промышленности и торговли лнр» Дмитру Частнікову. За даними досудового розслідування, керівну посаду в «уряді» псведореспубліки уродженець Сєвєродонецька обійняв у липні цього року.
22 жовтня 2023, 13:13

На блокпосту у Києві збили військового, чоловік загинув на місці

Поліція Києва вивчає обставини ДТП, внаслідок якої загинув військовослужбовець. Інцидент трапився вночі 22 жовтня близько 00:30 на блокпосту при в'їзді до столиці. Через густий туман водій автомобіля «Хонда» занадто пізно помітив вантажівку і різко намагався зупинити транспортний засіб. Однак втратив керування та виїхав на крайню праву смугу, де наїхав на військовослужбовця на блокпосту.
20 жовтня 2023, 13:24

На Луганщині виявлено понад 30 так званих «силовиків», які співпрацюють з окупантами

З початку цього року СБУ ідентифікувала та задокументувала діяльність понад 30 зрадників та колаборантів, які у складі так зв. «силових структур» співпрацюють з окупаційним режимом на Луганщині. Серед них є колишні представники цивільних професій, які сприйняли окупацію як можливість «вдалого працевлаштування». Утім, є й ті, хто в умовах воєнного часу зрадив присязі й перейшов на бік ворога.