Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

19 жовтня 2023, 20:52

В мережу потрапило відео нападу народного депутата Шахова на людину

Адвокат Олександр Шира звернувся до генерального прокурора Андрія Костіна із клопотанням оголосити підозру у справі про побиття людини народним депутатом Сергієм Шаховим. Шира заявив, що минулого року народний депутат Шахов здійснив напад на директора одного з підприємств, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому.
19 жовтня 2023, 12:54

Судитимуть двох «членів ТВК» на Луганщині за участь в організації псевдореферендуму

Прокурори Старобільської окружної прокуратури Луганської області скерували до суду обвинувальні акти стосовно двох «членів територіальних виборчих комісії». Їм інкриміновано посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, участь в організації та проведенні незаконного референдуму на тимчасово окупованій території.
18 жовтня 2023, 16:49

Повідомлено про підозру спецслужбісту рф, який готував теракт у київському метро

Служба безпеки зібрала масштабну доказову базу на засекреченого російського спецслужбіста, який планував теракт у центрі Києва у 2014 році та організував вибух «банки з медом» на блокпосту ЗСУ поблизу Луганська у 2015 році. Фігурантом є майор Костянтин Маслянко із позивним «Мексиканець» – кадровий співробітник однієї з найзасекреченіших російських спецслужб – сил спеціальних операцій міноборони рф.
17 жовтня 2023, 13:02

Повідомлено про підозру ватажка «лнр» пасечника у скоєнні нових злочинів проти національної безпеки України

Служба безпеки України повідомила так зв. «главі лнр» леоніду пасечнику про підозру у скоєнні нових злочинів проти національної безпеки України. Спецслужбою задокументовано його діяльність щодо організації на тимчасово окупованій Луганщині незаконних виборів, а також зайняття ним посади так зв. «глави лнр».
16 жовтня 2023, 13:23

Керував захопленням Луганщини та окупантами «лнр» ‒ судитимуть генерал-лейтенанта рф

Служба безпеки України зібрала доказову базу на громадянина рф, командуючого 2-го армійського корпусу «народної міліції лнр» Еседуллу Абачева. Задокументовано вчинення ним злочинів проти основ національної безпеки України, проти миру та безпеки людства і міжнародного правопорядку. Фігуранта оголошено у розшук.
15 жовтня 2023, 18:45

В Києві знову смерть дитини через падіння із багатоповерхівки

У столиці сталася ще одна трагедія, пов'язана із загибеллю підлітка. У неділю, 15 жовтня, приблизно о 12:00 годині біля будинку на вулиці Миколи Гулака знайшли тіло дівчинки. За оперативною інформацією поліції Києва, правоохоронці та медики прибули на місце події, але, на жаль, дитина була вже мертвою. Поки що поліція встановлює всі обставини цієї трагедії.
13 жовтня 2023, 20:01

Катування, викрадення та побиття в ТЦК Тернополя: двом військовим обрали запобіжний захід

Суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту до двох працівників Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які підозрюються у катуванні військовозобов'язаних. Відповідно до судового рішення, обидва фігуранти також тимчасово відсторонені від займаних ними посад.
13 жовтня 2023, 16:49

Поліція почала розслідування щодо скандальних заяв Арестовича

Поліція розпочала розслідування щодо скандальних заяв ексрадника Офісу Президента, Олексія Арестовича, стосовно жінок. Розслідування було ініційоване народною депутаткою Інною Совсун. Справа стосується скандалу, спричиненого висловами Арестовича під час одного з його "психологічних семінарів". Він висловив неприязні коментарі, назвавши жінок "розколотими істотами, які собі не належать", та додав, що хочеться "задушити" їх.
13 жовтня 2023, 13:55

СБУ повідомила про підозру ще чотирьом рашистським призначенцям на Луганщині

Співробітники СБУ задокументували колабораційну діяльність ще чотирьох «керівників», які отримали від загарбників призначення в окупаційних адміністраціях у Старобільську, Лисичанську та Білокуракиному. Троє із них до російського вторгнення обіймали невисокі посади у місцевих органах влади. Погодившись на злочинну співпрацю з ворогом, отримали начальницькі «портфелі».
12 жовтня 2023, 13:16

У колабораціонізмі підозрюються двоє експравоохоронців з Луганщини

Співробітники СБУ зібрали докази колабораційної діяльності мешканця Луганська, який з листопада 2022 року керує так званим «Меловским районным отделом мвд лнр». За наявними даними, до 2014 року він служив в органах внутрішніх справ, однак зрадив присязі та перейшов на бік агресора. Також задокументовано протиправну діяльність колишнього працівника органів прокуратури Луганщини, який у березні 2022 р.
11 жовтня 2023, 14:02

СБУ викрила зрадників, які навели російський «Іскандер» по селу Гроза на Харківщині (відео)

Українським спецслужбам вдалось встановили особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза у Харківській області. Зловмисниками виявились двоє місцевих жителів – 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон, які під час окупації регіону перейшли на бік рашистів.
10 жовтня 2023, 13:22

СБУ викрила призначених окупантами «керманичів» двох міст на Луганщині

Оперативники та слідчі СБУ задокументували діяльність призначених окупантами очільників двох міст на Луганщині. Обидва російські ставленики раніше вже встигли вислужитись перед агресором. Наразі зловмисники підпорядковують агресору життя напівзруйнованих міст та сприяють утвердженню режиму окупації.
09 жовтня 2023, 20:31

Відсторонено від посади мера міста Суми

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) призначив тимчасове відсторонення від посади мера Сум, Олександра Лисенка, через його підозру у хабарництві, повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) в понеділок, 9 жовтня. Зазначено, що тривалість відсторонення підозрюваного складає два місяці, на період до 9 грудня.
09 жовтня 2023, 17:26

В ДБР відреагували дії військових та правоохоронців у приміщенні Чернівецького ТЦК (ВІДЕО)

Працівники ДБР здійснюють досудове розслідування щодо побиття чоловіка у приміщенні Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
08 жовтня 2023, 20:09

Скандал у Тернопільському ТЦК: побиття та знущання з чоловіків потрапили на відео

У Тернополі розпочали перевірку та розслідування за фактом застосування сили та побиття двох військовозобов'язаних у Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Повідомляється, що у соціальних мережах поширюється відео, на якому зафіксовано, як працівники ТЦК та СП знущаються та застосовують грубу фізичну силу проти двох громадян.
07 жовтня 2023, 12:38

П’ятеро працівників Старобільського СІЗО підозрюються у державній зраді

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру у державній зраді п’ятьом працівникам державної установи «Старобільський слідчий ізолятор». За даними слідства, після повномасштабного вторгнення рф правоохоронці не виконали розпорядження керівництва щодо виїзду на підконтрольну Україні територію. Вони зрадили присязі та перейшли на бік ворога.
06 жовтня 2023, 13:40

Відповідатимуть перед законом 19 організаторів окупаційного псевдореферендуму на Луганщині

Оперативники та слідчі СБУ встановили особи та зібрали доказову базу стосовно ще 19 ворожих пособників, які сприяли окупації Луганської області через організацію незаконного «референдуму». Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.
05 жовтня 2023, 12:56

СБУ викрила на пособництві окупантам керівника великого агропідприємства на Луганщині

СБУ викрила колишнього депутата Луганської облради від партії регіонів — керівника великого підприємства агропромислового комплексу, який сприяє загарбникам, організувавши господарську діяльність у взаємодії з органами окупаційної влади та на користь агресора.
04 жовтня 2023, 12:28

Повідомлено про підозру так звану «заступницю голови виборчої комісії лнр»

СБУ продовжує заходи із встановлення осіб та документування діяльності організаторів незаконних «виборів», проведених за вказівкою кремля на Луганщині. Серед ключових підозрюваних в організації протиправного «електорального процесу» - так звана «заступниця голови виборчої комісії лнр». Фігурантка добровільно обійняла посаду «заступника голови ВК лнр» у липні 2023 р. і відтоді займалася підготовкою псевдовиборів на тимчасово окупованій території Луганської області.
03 жовтня 2023, 15:24

Судитимуть «депутатів народної ради лнр», які причетні до організації незаконного референдуму на Луганщині

Служба безпеки України продовжує формування доказової бази щодо протиправних дій організаторів фейкового «референдуму» на тимчасово окупованій території Луганської області. Співробітниками СБУ зібрано достатньо доказів вчинення ще шістьома так званими «депутатами народного совєта лнр» злочинів проти національної безпеки України.