Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

17 листопада 2023, 14:36

Cудитимуть організаторів псевдореферендуму на Луганщині, серед яких троє «депутатів народної ради лнр»

СБУ продовжує документувати діяльність організаторів окупаційного псевдореферендуму на Луганщині. Лише протягом місяця слідчі СБУ завершили досудове розслідування та передали до суду обвинувальні матеріали щодо 11 організаторів фейкового «плебісциту». Серед них – троє «парламентаріїв лнр»: голова так зв. «народного совета лнр» Денис Мирошниченко та «депутати» Олег Коваль та Андрій Ліцоєв.
16 листопада 2023, 16:50

До 10 років позбавлення волі загрожує очільницям «пенсійного фонду» окупантів на Луганщині

Служба безпеки України викрила ще трьох колишніх українських чиновниць із Лисичанська, Новопскова й Біловодська, які пішли на службу агресору та очолили на захоплених ворогом територіях осередки так зв. «государственного учреждения лнр – пенсионный фонд лнр».
15 листопада 2023, 17:26

СБУ розпочали кримінальне провадження щодо Ірини Фаріон

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження та вже призначила низку експертиз щодо висловлювань і публікацій колишньої народної депутатки Ірини Фаріон. За матеріалами слідства, в одному зі своїх інтерв'ю народна депутатка України 7-го скликання зазначила, що категорично не сприймає російськомовних військовослужбовців ЗСУ і не може назвати їх українцями. Це викликало хвилю обурення серед українських захисників та в суспільстві загалом.
15 листопада 2023, 14:07

На Волині правоохоронець допомагав чоловікам перетнути кордон за великі гроші

Повідомляється, що у Волинській області викрили правоохоронця, який організовував виїзд чоловіків за кордон за високу плату — вісім тисяч доларів за послугу на одну людину. "Клієнти" використовували попередньо узгоджений пароль на кордоні. Чоловіків реєстрували як осіб з інвалідністю, при цьому не надавали жодних документів про це.
15 листопада 2023, 13:25

Повідомлено про підозру ексзаступниці голови Новопсковської районної ради за організацію та проведення окупаційного «референдуму»

Служба безпеки України зібрала обґрунтовані докази вини ще однієї організаторки псевдореферендуму щодо приєднання Луганщини до рф. Зловмисницею виявилася депутатка Новопсковської селищної ради 7 та 8 скликання від заборонених в Україні «Опозиційного блоку» та «ОПЗЖ», колишня заступниця голови районної ради.
14 листопада 2023, 13:09

Повідомлено про підозру бойовику російських НФЗ, який керує окупаційною «адміністрацією Кремінського району» на Луганщині

СБУ зібрала докази злочинної діяльності так званого «главы администрации Кременского района лнр» та повідомила йому про підозру в колабораційній діяльності. Задокументовано, що з червня 2023 року орган окупаційної влади очолює 44-річний місцевий мешканець, який від початку російської агресії воював проти України у складі «козачого» терористичного угруповання.
13 листопада 2023, 16:01

Нардепу Дубінському оголосили підозру у держзраді, який з 2016 року отримував гроші від рф

Поки що діючому народному депутату Олександру Дубінському (позафракційний) оголосили підозру у держзраді та участі у злочинній організації, створеною російськими спецслужбами у 2016 році. Прокуратура стверджує, що до цієї організації, окрім Дубінського, входив колишній народний депутат Андрій Деркач (вже має підозру в державній зраді) та колишній прокурор.
13 листопада 2023, 14:03

Єгерю з Луганщини повідомлено про підозру у державній зраді та колабораціонізмі

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури єгерю ДП «Старобільське лісомисливське господарство» повідомлено про підозру у державній зраді та колабораційній діяльності. За даними слідства, після повномасштабного російського вторгнення працівник правоохоронного органу зрадив присязі та перейшов на бік ворога.
11 листопада 2023, 16:16

Мешканку Луганщини засуджено до 8 років позбавлення волі за співпрацю з російськими окупантами

За публічного обвинувачення прокурорів Щастинської окружної прокуратури Луганської області місцеву жительку визнано винною у колабораційній діяльності. Її засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також на 15 років позбавлено права обіймати посади в органах влади.
10 листопада 2023, 14:25

Коломойський за рішенням суду залишається у СІЗО

Суд у Києві підтвердив незмінність запобіжного заходу для Ігоря Коломойського, залишивши його в СІЗО згідно з рішенням від 24 жовтня. Адвокати олігарха намагалися замінити запобіжний захід на домашній арешт, вказуючи на погіршення стану його здоров'я, але суд відхилив ці клопотання. Сам Коломойський утримався від коментарів щодо рішення.
10 листопада 2023, 14:14

Керівника апарату районного суду з Луганщини засуджено до 15 років за державну зраду

За спільного публічного обвинувачення прокурорів Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора та Луганської обласної прокуратури керівника апарату Старобільського районного суду Луганської області визнано винним у державній зраді.
09 листопада 2023, 14:15

Cудитимуть організовану групу «посадовців» окупаційної «адміністрації Біловодського району лнр»

Прокурори Луганської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох окупаційних «посадовців», які в складі організованої групи здійснюють інформаційно-підривну діяльність проти України. Їм інкриміновано колабораційну діяльність. Наразі фігуранти оголошені в розшук.
08 листопада 2023, 14:05

Протокол про корупцію вручено нардепу Дубінському

Національне агентство із питань запобігання корупції та Державне бюро розслідувань (НАЗК та ДБР) вручило народному депутату Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.
07 листопада 2023, 12:53

Повідомлено про підозру «депутату народної ради лнр», який проводить кампанію з підтримки агресора на тимчасово окупованій Луганщині

СБУ підозрює в колабораційній діяльності «депутата народного совета лнр» Олексадра Єрмоленка, який проводить систематичну інформаційно-пропагандистську діяльність на користь агресора. Задокументовано, що фігурант увійшов до складу так зв. «народного совета лнр» у 2018 році від псевдогромадського утворення «Мир Луганщине». З кінця минулого року він представляє в «лнр» російських комуністів.
06 листопада 2023, 17:06

Нардепа Дубінського відправлено під цілодобовий домашній арешт

Суд обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському (позафракційний), направивши його під цілодобовий домашній арешт. Йому висувають звинувачення у створенні схеми незаконного перетину кордону для чоловіків.
06 листопада 2023, 14:14

Розтрату на мільярд гривень виявлено у Міноборони

Правоохоронці повідомили про розкриття злочинної діяльності колишнього заступника Міністра оборони, який займав відповідну посаду протягом 2021-2023 років. За даними СБУ, цей чиновник спільно з підлеглими витратив близько 1 млрд гривень на закупівлю низькоякісної військової форми від приватної компанії.
06 листопада 2023, 13:31

До 8 років позбавлення волі засуджено очільницю «пенсійного фонду лнр у Станично-Луганському районі»

За матеріалами СБУ Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області оголосив вирок очільниці окупаційної структури – так зв. «державної установи лнр – управління пенсійного фонду лнр у Станично-Луганському районі». За даними досудового розслідування, цю посаду в незаконному органі влади колишня головна спеціалістка ПФУ обійняла у березні 2023 року.
05 листопада 2023, 13:21

У прокуратурі Києва відкрито справу через побиття прикордонника у відділку поліції

У результаті конфлікту, що стався в Києві під час комендантської години, в районному управлінні поліції, розпочато кримінальне провадження за фактом можливих неправомірних дій стосовно військовослужбовця. Про це повідомила Київська міська прокуратура. Також аналізують та опрацюють записи з камер відеоспостереження у Шевченківському управлінні поліції.
03 листопада 2023, 16:47

До 12 років колонії засуджено окупаційного «поліцейського», що проводив обшуки у місцевих мешканців та шукав «укродиверсантів» на Луганщині

За матеріалами Служби безпеки України до тривалого терміну позбавлення волі заочно засуджено колаборанта з Луганщини, який пішов служити ворогу у складі окупаційної «поліції». За даними досудового розслідування, окупанти прийняли його до своїх лав у липні 2022 року. Раніше він деякий час працював в органах внутрішніх справ, однак був звільнений через схильність до наркотиків.
03 листопада 2023, 12:55

Нардеп на смерть збив людину на Житомирщині

У Житомирській області сталася трагедія на трасі Київ — Чоп, де народний депутат Андрій Ніколаєнко збив 18-річну дівчину, яка від отриманих травм загинула на місці. За відомостями Нацполіції, ДТП сталася 3 листопада приблизно о 09:45 на трасі Київ — Чоп у с. Березівці Житомирського району. Наразі на місці події працюють слідчі, і триває розслідування обставин трагедії.