Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

16 вересня 2023, 14:35

Коломойському збільшено розмір застави майже до 4 млрд гривень

Шевченківський районний суд Києва переобрав запобіжний захід для Ігоря Коломойського, якому була пред'явлена нова підозра. Пізно ввечері 15 вересня суд вирішив збільшити розмір застави для бізнесмена, підвищивши її з 509 мільйонів гривень до 3 мільярдів 891 мільйона гривень. Бізнесмен не планує внести заставу. Його адвокати стверджують, що обвинувачення у заволодінні 5,8 мільярда гривень "ПриватБанку" не обґрунтоване.
15 вересня 2023, 22:51

Шуфрича відправили в СІЗО без права застави на 60 діб

Сьогодні, 15 вересня, вечірнім часом Печерський райсуд Києва призначив запобіжний захід для Нестора Шуфрича. Про це інформує український медіапроєкт Ґрати, посилаючись на події, що відбувались у судовій залі. Суд прийняв рішення про арешт народного депутата Нестора Шуфрича на строк у 60 днів з обмеженням можливості внесення застави. Цьому передувала оголошена підозра щодо Шуфрича у державній зраді.
15 вересня 2023, 22:28

На вчителя, що побив учня на Рівненщині порушено кримінальну справу

Сьогодні, 15 вересня, під час моніторингу соціальних мереж, правоохоронці виявили відеозапис, на якому зафіксовано інцидент у школі, що розташована в селі Хотин, колишнього Березнівського району. На зазначеному відео видно, як учитель побив учня. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.
15 вересня 2023, 17:10

Народому депутату Шуфричу повідомлено про підозру у державній зраді

Народному депутату Нестору Шуфричу повідомили про підозру у державній зраді. За даними слідства, Шуфрич тісно співпрацював і виконував завдання колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони України Володимира Сівковича, який був агентом федеральної служби безпеки російської федерації (фсб) і координував діяльність російських агентів в Україні.
15 вересня 2023, 13:38

За державну зраду судитимуть Януковича та Азарова у справі «Харківських угод»

Судовий процес щодо колишнього президента України Віктора Януковича та експрем'єр-міністра Миколи Азарова розпочнеться у зв'язку з їхнім підписанням так званих Харківських угод на користь росії у 2010 році. Зазначено, що правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Януковича та Азарова. Їх підозрюють у державній зраді.
15 вересня 2023, 12:46

Ще двох пособників окупантів з Лисичанська та Старобільськ відправлять під суд

Прокурори Лисичанської та Старобільської окружних прокуратур Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно двох місцевих жителів за фактом пособництва державі-агресору. Наразі фігуранти оголошені в розшук. Особам загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до п’ятнадцяти років.
14 вересня 2023, 17:43

Колишнього очільника МОЗ Степанова заочно заарештовано по справі «Поліграфкомбінату»

Вищий антикорупційний суд України ухвалив рішення про заарештування колишнього міністра охорони здоров'я Максима Степанова заочно. Про це 14 вересня повідомили Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП). 2 липня Степанов заявив, що перебуває у відрядженні.
14 вересня 2023, 12:57

Шістьом «посадовцям» органів «влади» так званої «лнр» з Луганщини повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Сєвєродонецької, Старобільської та Щастинської окружних прокуратур Луганської області повідомлено про підозру шістьом псевдоначальникам окупаційних органів «влади» у колабораційній діяльності. За даними слідства, жителі Рубіжного, Сєвєродонецька, Новопсковщини, Кремінної та Станиці Луганської у 2022 році підтримали дії країни-агресора та почали співпрацювати з ворогом.
13 вересня 2023, 17:10

СБУ викрила ще п’ятьох «чиновниць»-колаборанток з Луганщини

Служба безпеки України викрила ще п’ятьох чиновниць-колаборанток з Луганщини, які перейшли на бік ворога. Нині вони працюють в окупаційних «державних структурах», які імітують соціальний захист та «турботу» рашистів про жителів напівзруйнованих населених пунктів. Серед них – троє експрацівниць Пенсійного фонду України із Сєвєродонецька, Рубіжного та Новопскова.
13 вересня 2023, 13:03

Судитимуть «директора» окупаційного лісництва з Луганщини за державну зраду

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно головного лісничого «Біловодського лісомисливського господарства» за фактом державної зради. Слідством встановлено, що навесні 2022 року місцевий мешканець, будучи працівником правоохоронного органу, зрадив присязі та пішов на співпрацю з ворогом.
12 вересня 2023, 13:16

За матеріалами СБУ 15 років тюрми «світить» псевдопрокурорам «лнр»

Перед законом відповідатимуть ще четверо окупаційних «прокурорів» з Луганщини. Слідчі СБУ завершили досудові розслідування щодо їхньої колабораційної діяльності та скерували матеріали до суду. Усі правопорушники пішли «на службу» до фіктивних «прокуратур», створених ворогом на окупованій території Старобільщини.
11 вересня 2023, 21:48

Відсторонено від посади начальницю управління освіти, що купувала овочерізки в укриття

Суд у Голосіївському районі Києва прийняв рішення щодо клопотань прокурорів міської прокуратури відносно запобіжних заходів і відсторонення від посади начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА, яку підозрюють у розтраті бюджетних коштів.
11 вересня 2023, 12:50

Повідомлено про підозру мешканцю Луганщини за участь у війні проти України

За процесуального керівництва Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру громадянину за фактом колабораційної діяльності. За даними слідства, підозрюваний ‒ мешканець с. Калинник, що на Луганщині, з початку 2023 року брав участь у веденні бойових дій проти Збройних Сил України в населених пунктах Луганщини та Донеччини.
10 вересня 2023, 13:46

Судитимуть правоохоронця з Луганщини за державну зраду

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця за фактом державної зради. Слідством встановлено, що в березні 2022 року начальник сектору контролю за обігом зброї Сватівського районного відділу поліції ГУНП в Луганській області зрадив присязі та перейшов на бік ворога. Йому загрожує позбавлення волі на строк 15 років або довічно з конфіскацією майна.
09 вересня 2023, 12:32

Повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр»

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр». Йому інкриміновано посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань. За даними слідства, у 2014 році житель м. Петрово-Красносілля вступив на посаду «стрілка» до складу «Вовчої сотні».
08 вересня 2023, 20:35

Накладено арешт на активи Коломойського - НАБУ та САП

Активи колишнього бенефіціарного власника «ПриватБанку» було заморожено після оголошення йому підозри. Вказано, що такі заходи обумовлені необхідністю забезпечення можливої конфіскації або спеціальної конфіскації майна в кримінальному провадженні за фактами привласнення коштів «ПриватБанку» в особливо великому розмірі, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, та службового підроблення, вчинених організованою групою.
08 вересня 2023, 16:19

Посадовець Рівненського районного ТЦК та СП постачав наркотики своєму керівництву - ДБР

Працівники ДБР повідомили про підозру керівнику структурного підрозділу Рівненського районного військкомату (ТЦК та СП), який систематично постачав наркотики своєму начальнику. За інформацією слідства, чоловік не отримував гроші за наркотики, а намагався завоювати собі симпатію керівництва, сподіваючись на підтримку, службові пільги та можливий кар'єрний ріст.
08 вересня 2023, 12:45

Чотирьом освітянам на Луганщині повідомлено про підозру, ще чотирьох – судитимуть за співпрацю з окупантами

Задокументовано, що підозрювані впроваджували в навчальний процес підконтрольних їм закладів критерії та стандарти освіти, регламентовані нормами та вимогами законодавства держави-агресора. Оновили програму викладання із використанням російських підручників та змінили форму оцінювання.
07 вересня 2023, 16:40

Коломойському повідомлено про нову підозру прямо в СІЗО: заволодіння 9,2 млрд грн «ПриватБанку»

Ігорю Коломойському, який перебуває у СІЗО, оголошено нову підозру, яка стосується заволодіння коштами «ПриватБанку» на суму більше ніж 9,2 мільярда гривень. За даними слідства, у січні-березні 2015 року, коли Ігор Коломойський був кінцевим бенефіціарним власником «ПриватБанку» та одночасно очолював Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, він розробив план заволодіння коштами банку.
07 вересня 2023, 12:47

Судитимуть двох керівниць «багатофункціональних центрів» з Луганщини за колабораціонізм

Слідством встановлено, що в грудні 2022 року уродженка м. Лисичанськ, колишній директор державної установи лнр «Палац культури імені В. Леніна» стала «начальником відділу «багатофункціонального центру надання державних і муніципальних послуг Сватівського району лнр». Ще одна обвинувачена ‒ луганчанка, колишня директорка «Краснодонського ринку».