Новини влади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини влади

20 червня 2023, 18:42

Окупанти надалі мінують ЗАЕС - Буданов

В ефірі телемарафону "Єдині новини" начальник Головного управління розвідки Міноборони України, Кирило Буданов, повідомив сьогодні, 20 червня, про додаткове мінування на Запорізькій атомній електростанції. Вибухові пристрої було встановлено на охолоджувач станції.
20 червня 2023, 17:24

Окупанти на Луганщині розпочали наземні «м’ясні» штурми – Власенко

Окупанти проводять активні дії по всій лінії фронту, зокрема на Сватівському, Лиманському та Білогорівському напрямках. За останні декілька днів росіяни знову розпочали наземні штурми, використовуючи зеків "шторм z". Це нагадує сценарій, який ми спостерігали у Бахмуті, коли проводилися так звані "м'ясні штурми
19 червня 2023, 14:08

Миколаївщина більше не підтоплена -Кім

Голова обласної військової адміністрації Віталій Кім під час телемарафону оголосив, що "велика вода" на Миколаївщині відступила повністю, і вже немає жодного підтопленого будинку на території регіону.
18 червня 2023, 22:38

Нацрада відреагувала на сюжет телеканалу TF1 про війну з позицій окупантів

Французький телеканал TF1 опублікував на своєму ютуб-каналі сюжет, знятий на позиціях російських загарбників на окупованій території України. У ньому розповідається про підготовку російських військових до контрнаступу ЗСУ, їхню бойову готовність, при цьому немає згадок, що це війська країни-агресора. Цей сюжет здійняв справедливе обурення українців. Фахівці Національної ради дали свій аналіз сюжету, зауваживши, що така робота французьких журналістів сприяє поширенню російської пропаганди та йде в розріз із позицією всієї європейської спільноти.
18 червня 2023, 09:00

Тетяна Новикова: «У Кропивницькому допомога ВПО з Луганщини триває постійно»

За інформацією Луганської обласної військової адміністрації, до координаційного центру допомоги ВПО Луганщини в Кропивницькому за минулий тиждень звернулися понад 360 осіб.
16 червня 2023, 21:45

Ворог збільшує кількість шпиталів та привозить два пересувних крематорії на Луганщині

Керівник Луганської обласної військової адміністрації, Артем Лисогор, повідомив на брифінгу, що через значні втрати ворожа сторона збільшила кількість шпиталів та доставила два пересувних крематорії.
16 червня 2023, 17:02

Росія хоче підірвати ЗАЕС

Росія хоче підірвати Запорізьку АЕС для дестабілізації ситуації в Україні та щоб примусити Київ до переговорів. Про це 16 червня в інтерв'ю NBC News повідомив Володимир Зеленський.
15 червня 2023, 16:40

На Луганщині російськи «Штурмовики» зі складу загонів «шторм-z» грабують своїх

Дезертирство активізується і в регулярних частинах окупаційної армії. На це вплинула як активізація бойових дій та великі втрати, так і нещодавнє скасування відпусток для військових задіяних в Україні. Зокрема, 90 озброєних окупантів втекли зі своїх позицій поблизу села Арапівка Сватівського району Луганської області.
14 червня 2023, 15:30

Крим чекає на повернення до України

ГУР інформує, що російська компанія «Чорноморнафтогаз», що базується в Криму, активно розробляє плани щодо евакуації своїх співробітників та їхніх родичів з півострова Крим.
14 червня 2023, 15:24

Плануємо сприяти виключенню росії із FATF – Єрмак

росію як державу-терориста, країну, що фінансує тероризм і здійснює терористичні акти проти цивільних, необхідно системно карати.
14 червня 2023, 14:02

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції, мають успіхи – Ганна Маляр

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр 14 червня повідомиа, що за минулу добу: Бахмутський напрямок – на різних ділянках пройшли вперед від 200-500 м. На Запорізькому напрямку пройшли вперед від 300-350 м. Наші війська рухаються в умовах надзвичайно жорстоких боїв, авіаційної та артилерійської переваги ворога.
13 червня 2023, 22:47

Президент зустрівся з генеральним директором МАГАТЕ

Глава держави наголосив, що внаслідок цілеспрямованого підриву Росією дамби Каховської ГЕС, що є найбільшим злочином екоциду сучасності, значно зросли ризики для безпеки Запорізької атомної електростанції. Тому вкрай необхідною є швидка й рішуча реакція міжнародної спільноти на цей зухвалий терористичний акт.
12 червня 2023, 11:13

ЗСУ звільнили Новодарівку у Запорізькій області

4 червня 2023 року в рамках оборонної операції спільними діями механізованого підрозділу та зведеним підрозділом Запорізької окремої бригади територіальної оборони було звільнено від окупантів село НОВОДАРІВКА. Численні спроби ворога повернути населений пункт під контроль, які тривали декілька діб, не мали успіхів. Підрозділи бригади продовжують нарощувати успіх! Перемога буде за нами!
11 червня 2023, 10:19

Плани люблять тишу

Ще 4 червня Міноборони України опублікувало відео, в якому натякнуло, що оголошення про початок контрнаступу очікувати не варто і з того часу нові ролики періодично з’являються в медіапросторі.
09 червня 2023, 20:36

Президент провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте

Провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте. Дякую за гуманітарну допомогу для ліквідації наслідків російського теракту на Каховській дамбі. Розповів про поточну ситуацію в регіоні техногенної катастрофи, а також на полі бою.
09 червня 2023, 12:03

Зеленський сьогодні провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Японії

Президент ознайомив Прем’єр-міністра Японії з наслідками підриву росією Каховської гідроелектростанції та зі своїм вчорашнім візитом у південні регіони України, які опинилися в зоні масштабного лиха.
08 червня 2023, 17:28

Україна і ООН домовились про евакуацію на окупованому Лівобережжі: росіяни мають дати доступ

8 червня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та Координаторка системи ООН в Україні, Гуманітарна координаторкою Деніз Браун обговорили посилення допомоги з боку ООН задля подолання гуманітарних наслідків терористичного акту росії на Каховській ГЕС.
08 червня 2023, 16:10

Нацрада анулювала ліцензії каналів Медведчука через санкції РНБО

Національна рада на засіданні 8 червня затвердила ще два нормативно-правові акти для імплементації Закону України «Про медіа», анулювала ліцензії 11 суб’єктам у сфері медіа, а також видала нові дозволи на тимчасове мовлення.
08 червня 2023, 15:29

Президент відвідав Миколаївщину

Під час робочої поїздки до Миколаївської області Президент України Володимир Зеленський оглянув стан головної насосної станції Управління каналів річки Інгулець, яка була затоплена через підрив греблі Каховської ГЕС.
07 червня 2023, 17:00

Велика операція з контрнаступу ще не починалась – Данілов

Українські військові ще не почали запланованого масштабного контрнаступу. «росія помилково сприймає вдалі просування на деяких ділянках, як початок великої операції», - сказав секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю виданню Reuters.