Новини влади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини влади

04 липня 2023, 14:12

Україна розглядає можливість посилення своєї авіації –Ігнат

"Ми не обмежуємося лише одним вибором. Розглядаємо різні можливості для підвищення бойових спроможностей нашої авіації, і F-18 є одним із потенційних варіантів", - повідомив Юрій Ігнат.
04 липня 2023, 13:08

В Одеській області призначено нового військкома після скандалу з Борисовим

За результатами скандалу з попереднім начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оголосив про призначення полковника Олександра Охріменка на цю посаду.
03 липня 2023, 21:02

Суд узяв під варту нардепа, який підозрюється у шахрайстві

Сьогодні, Личаківський районний суд Львова призначив запобіжний захід для народного депутата – Голові підкомітету у Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, якого підозрюють у вчиненні шахрайства. Личаківський районний суд вирішив застосувати до нардепа запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі понад 2 млн грн.
02 липня 2023, 19:34

Працівники з росії та колаборанти частково полишили ЗАЕС — Орлов

Ряд працівників "росатома", які прибули з росії, і частина колаборантів - працівників ЗАЕС, котрі уклали контракти з російською компанією, покидають місто Енергодар. Про це повідомив міський голова Енергодара, Дмитро Орлов
02 липня 2023, 16:30

Володимир Зеленський приїхав до Одеси з робочим візитом

Президент Володимир Зеленський 2 липня здійснив офіційний візит до Одеси, де провів зустріч з командувачем Військово-Морських сил ЗСУ, Олексієм Неїжпапою. Одним із ключових аспектів обговорення стали оборонні спроможності ВМС.
01 липня 2023, 21:18

Наєв запевнив, що на території Білорусі немає "вагнерівців"

Згідно з повідомленням командувача об'єднаних сил, генерал-лейтенанта Сергія Наєва, відзначено відсутність будь-яких підрозділів приватної військової компанії "вагнер" на території Білорусі. Він заявив, що у разі з'явлення "вагнерівців" на білоруській землі,
01 липня 2023, 16:17

Зеленський про дистанційний підрив ЗАЕС

резидент України Володимир Зеленський висловив свою думку щодо можливого ризику дистанційного підриву Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) вже після її передачі Україні.
01 липня 2023, 13:47

Президент увів у дію рішення РНБО про санкції

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо нових персональних санкцій проти 190 фізичної та 290 юридичних осіб. Відповідний документ оприлюднений Офісом глави держави.
01 липня 2023, 13:14

Багато цінної документації та зброї росіяни залишили на Зміїному - Буданов

Останні дії Сил безпеки та оборони України на острові Зміїному викликали паніку та хаос серед росіян, що призвело до залишення ними значної кількості зброї, військового обладнання та важливих документів, які стали цінним джерелом інформації для української воєнної розвідки.
01 липня 2023, 12:46

Кадрові зміни райадміністрацій Києва

Президент України Володимир Зеленський голів Святошинської та Деснянської райадміністрацій Києва та відсторонив від роботи очільників Подільської та Дніпровської
30 червня 2023, 20:54

Наєв про ситуацію на кордоні з Білоруссю

За даними командувача Об'єднаних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенанта Сергія Наєва, українська розвідка продовжує активно працювати над отриманням інформації щодо ситуації в Білорусі та потенційних загроз для України. Проте наразі відсутні наступальні дії наземних сил з півночі, що стосується Білорусі та росії.
30 червня 2023, 20:41

Про виплати пенсій громадянам на окупованих територіях та за кордоном

Уряд України підтримав комплексну законодавчу ініціативу Міністерства соціальної політики щодо пропорційного обчислення страхового стажу для осіб, які працювали за кордоном. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
30 червня 2023, 14:07

Залужний: Потрібні літаки або в наступ з луками та стрілами?

За словами Валерія Залужного у інтерв'ю The Washington Post, західні партнери ніколи не розпочнуть наступ без переваги в повітрі. На жаль, Україна досі не отримала сучасні винищувачі, незважаючи на обіцянки союзників щодо надання перших літаків F-16 американського виробництва.
30 червня 2023, 13:41

Зеленський підписав закон про доплати та відпустки для військових

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про доплати та відпустки для військовослужбовців під час воєнного стану. Закон був підписаний і повернутий з підписом глави держави, як зазначено у картці законопроекту №9342 на сайті Верховної Ради.
29 червня 2023, 13:33

Очікується перевірка роботи ТЦК СП – Олександр Павлюк

Перший заступник Міністра оборони України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, розпочав виконання доручення Президента щодо створення комісії, яка буде перевіряти роботу ТЦК СП
28 червня 2023, 21:41

Валерій Залужний провів телефонну розмову з генералом Марком Міллі

Валерій Залужний, глава Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил України, провів телефонну розмову з генералом Марком Міллі, головою Об'єднаного комітету начальників штабів США.
27 червня 2023, 20:58

ЗСУ готові дати відсіч ворогу на півночі - Залужний

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал армії Валерій Залужний, разом із начальником Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою, відвідали пункти управління військ оперативного командування "Північ"
26 червня 2023, 21:37

Зеленський відвідав підрозділи ЗСУ на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Донецької області, де відвідав підрозділи оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця, які відзначились у важких боях на Бахмутському напрямку.
25 червня 2023, 17:28

росія завершила підготовку до теракту на ЗАЕС

Терористична росія завершила підготовку до теракту на Запорізькій атомній електростанції. Про це в інтерв’ю британському виданню The New Statement заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов.
24 червня 2023, 17:14

москва готується до облоги – введено режим контртерористичної операції

Після демаршу пригожина і початку руху пвк «вагнер» в бік столиці країни-окупанта, в низці регіонів росії оголошено режим контртерористичної операції (КТО).