Новини влади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини влади

30 червня 2023, 20:54

Наєв про ситуацію на кордоні з Білоруссю

За даними командувача Об'єднаних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенанта Сергія Наєва, українська розвідка продовжує активно працювати над отриманням інформації щодо ситуації в Білорусі та потенційних загроз для України. Проте наразі відсутні наступальні дії наземних сил з півночі, що стосується Білорусі та росії.
30 червня 2023, 20:41

Про виплати пенсій громадянам на окупованих територіях та за кордоном

Уряд України підтримав комплексну законодавчу ініціативу Міністерства соціальної політики щодо пропорційного обчислення страхового стажу для осіб, які працювали за кордоном. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
30 червня 2023, 14:07

Залужний: Потрібні літаки або в наступ з луками та стрілами?

За словами Валерія Залужного у інтерв'ю The Washington Post, західні партнери ніколи не розпочнуть наступ без переваги в повітрі. На жаль, Україна досі не отримала сучасні винищувачі, незважаючи на обіцянки союзників щодо надання перших літаків F-16 американського виробництва.
30 червня 2023, 13:41

Зеленський підписав закон про доплати та відпустки для військових

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про доплати та відпустки для військовослужбовців під час воєнного стану. Закон був підписаний і повернутий з підписом глави держави, як зазначено у картці законопроекту №9342 на сайті Верховної Ради.
29 червня 2023, 13:33

Очікується перевірка роботи ТЦК СП – Олександр Павлюк

Перший заступник Міністра оборони України, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, розпочав виконання доручення Президента щодо створення комісії, яка буде перевіряти роботу ТЦК СП
28 червня 2023, 21:41

Валерій Залужний провів телефонну розмову з генералом Марком Міллі

Валерій Залужний, глава Об'єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил України, провів телефонну розмову з генералом Марком Міллі, головою Об'єднаного комітету начальників штабів США.
27 червня 2023, 20:58

ЗСУ готові дати відсіч ворогу на півночі - Залужний

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал армії Валерій Залужний, разом із начальником Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою, відвідали пункти управління військ оперативного командування "Північ"
26 червня 2023, 21:37

Зеленський відвідав підрозділи ЗСУ на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Донецької області, де відвідав підрозділи оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця, які відзначились у важких боях на Бахмутському напрямку.
25 червня 2023, 17:28

росія завершила підготовку до теракту на ЗАЕС

Терористична росія завершила підготовку до теракту на Запорізькій атомній електростанції. Про це в інтерв’ю британському виданню The New Statement заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов.
24 червня 2023, 17:14

москва готується до облоги – введено режим контртерористичної операції

Після демаршу пригожина і початку руху пвк «вагнер» в бік столиці країни-окупанта, в низці регіонів росії оголошено режим контртерористичної операції (КТО).
24 червня 2023, 13:42

Слабкість росії очевидна. Це повномасштабна слабкість - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський висловив свою реакцію на заколот, організований найманцями приватної військової компанії "Вагнер" проти російської влади.
24 червня 2023, 12:55

Конфлікт пригожина із шойгу абсолютно реальний - Буданов

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони, Кирило Буданов, висловив свою думку щодо конфлікту між євгеном пригожиним, головою приватної військової компанії "Вагнер", і російським військовим керівництвом.
24 червня 2023, 12:34

Запуск процесів саморуйнації росії - Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони, Олексій Данілов, заявив у своєму Twitter-акаунті, що формула сталого миру передбачає вихід на кордони 1991 року і початок процесів саморуйнації.
24 червня 2023, 12:22

Представник ГУР прокоментував події на росії

За словами представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Андрія Юсова, ситуація, що розгортається на росії, є результатом злочинної військової агресії, здійсненої правлячим режимом російської федерації
24 червня 2023, 12:04

Фото з воєначальниками від голови ОП: «Буде палати»

Голова Офісу Президента, Андрій Єрмак, поділився світлиною на своєму Telegram-каналі, на якій він зображений разом з деякими членами команди Президента Зеленського - Залужним, Шапталою, Неїжпапою, Олещуком та Хоренком. В підписі до фотографії він написав: "Команда президента Зеленського. У росіян буде палати
23 червня 2023, 20:35

"Все ще попереду", – Олександр Сирський про контрнаступ

Військовий командувач Сухопутних військ України, генерал-полковник Олександр Сирський, у своєму інтерв'ю для видання The Guardian, опублікованому 23 червня, зазначив, що основні військові сили України ще не були задіяні у поточному контрнаступі, і перед ними стоїть ще багато важливої роботи.
23 червня 2023, 19:48

Зеленський наказав звільнити скандального одеського військкома Борисова

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Ставки головнокомандувача видав наказ про створення комісії під керівництвом першого заступника міністра оборони Олександра Павлюка для перевірки всіх військкоматів в країні
23 червня 2023, 17:11

Іноземні компоненти у російських “кинджалах” та “іскандерах”

За останнім інтерв'ю представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького, зниження інтенсивності ракетних ударів росії по території України у червні відбувається через економію озброєнь та зміну тактики агресора
22 червня 2023, 13:02

Звернення начальника ГУР МО України з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Шановні колеги! Бойові побратими! Двадцять другого червня ми вшановуємо світлу пам’ять українців, життя яких обірвала Друга світова війна, тих, хто став жертвою нацистських окупантів.
22 червня 2023, 12:43

росія готує теракт на Запорізькій АЕС - Зеленський

Відомості про можливий терористичний акт на Запорізькій атомній станції, який може супроводжуватися викидом радіації, отримала українська розвідка. Про це повідомив у своєму відеозверненні президент України Володимир Зеленський.