Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

28 червня 2023, 21:27

ВАКС відправив під варту голову Тернопільської облради

Вищім антикорупційним судом було прийнято рішення про застосування запобіжного заходу щодо голови Тернопільської обласної ради, Михайла Головка, якого звинувачують у хабарництві. Суд вирішив взяти чиновника під варту з можливістю внесення застави.
28 червня 2023, 18:03

Підозра заступнику керівника Сєвєродонецької ВЦА Луганської області

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури заступнику керівника Сєвєродонецької міської ВЦА Луганської області повідомлено про підозру у службовій недбалості. Навесні 2022 року посадовець повинен був проконтролювати реалізацію заходів щодо поповнення резерву харчових продуктів для дітей...
28 червня 2023, 16:54

Скандального військкома Борисова звільнено – Гуменюк

За інформацією від керівниці пресцентру ОК "Південь", Наталії Гуменюк, стало відомо, що начальник Одеського обласного територіального центру комплектування, Євген Борисов, був звільнений зі своєї посади.
28 червня 2023, 14:10

У пособництві державі-агресору підозрюється «керівник» підприємства зі Старобільська

За процесуального керівництва Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру екскерівнику комунального підприємства «Старобільськвода» у пособництві державі-агресору. Підозрюваний очолив «муніципальне унітарне підприємство «СТАРСЕРВІС» міста Старобільська.
28 червня 2023, 12:41

СБУ затримала корегувальника вогню по Краматорську

Контррозвідка Служби безпеки України, діючи по гарячих слідах, затримала агента російських спецслужб, який мав причетність до коригування ракетного удару по кафе в центрі Краматорська 27 червня. При виконанні ворожого завдання, він здійснив приховану відеозйомку кафе та припаркованих поруч автомобілів, а потім передав отриманий матеріал російській воєнній розвідці.
27 червня 2023, 15:52

Тіла вбитих окупантами підлитків в Бердянську не показують батькам

Вікторія Галіціна, очільниця Бердянської міської військової адміністрації, повідомила про ситуацію, пов'язану із загибеллю підлітків, заявивши: "За останньою інформацією, батькам загиблих підлітків ще не дали подивитися на тіла їхніх дітей.
27 червня 2023, 15:34

Підозра екс-рятувальнику з Луганщини в колабораціонізмі

Заочно повідомлено про підозру мешканцю м. Луганська у колабораційній діяльності. За даними слідства, звільнений у 2015 році через проросійські погляди та невиконання наказу щодо виїзду на підконтрольну Україні територію командир відділення пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Луганській області вирішив побудувати кар’єру при окупаційній владі рф.
27 червня 2023, 14:02

СБУ затримала у Лимані «головного інженера росенерго»

Служба безпеки викрила ще одного колаборанта у результаті стабілізаційних заходів на звільнених територіях Донеччини. Зловмисником виявився колишній майстер електричних мереж у Лимані. Під час тимчасового захоплення міста він підтримав російських загарбників і запропонував їм свою допомогу у війні проти України.
27 червня 2023, 13:54

Підозра ще трьом освітянкам з Луганщини, які співпрацюють з окупантами

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Луганської обласної та Старобільської окружної прокуратур трьом освітянкам заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. За даними слідства, під час окупації території Луганщини у 2022 році жительки Сєвєродонецька, Старобільського та Щастинського районів погодилися співпрацювати з владою країни-агресора.
26 червня 2023, 16:08

Підозра чиновниці в незаконному збагаченні на 12 млн гривень – ДБР

Керівниця одного з обласних підрозділів Державної податкової служби Києва підозрюється в незаконному збагаченні на 12 млн гривень.
26 червня 2023, 15:40

Затримано голову Тернопільської обласної ради – НАБУ

НАБУ і САП затримали голову Тернопільської обласної ради та двох заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації на одержанні неправомірної вигоди. За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт.
26 червня 2023, 13:17

Вирок у справі про вбивство Катерини Гандзюк

Дніпровський райсуд Києва 26 червня прийняв рішення щодо справи про жорстоке вбивство активістки з Херсона, Катерини Гандзюк. В результаті судового засідання обвинувачених засудили до 10 років позбавлення волі. Владислава Мангера визнали винним у замовленні нападу, тоді як Олексія Левіна звинуватили в організації злочину.
26 червня 2023, 12:32

Підозру у колабораційній діяльності отримали дві жінки з Луганщини

За процесуального керівництва Старобільської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом експосадовицям у колабораційній діяльності. Жінки добровільно підготували та провели мітинг «До дня так званої «лнр», під час якого висловлювались на підтримку дій окупаційного режиму рф.
23 червня 2023, 16:45

13 років тюрми отримав колаборант з окупаційного «мвс рф» у Куп’янську

Доказова база, зібрана слідчими Служби безпеки України, дозволила притягнути до відповідальності ще одного колаборанта, який на період окупації Харківщини приєднався до створеного агресором місцевого «управління мвс».
23 червня 2023, 14:03

СБУ: 15 років тюрми - засуджено колаборанта з Луганщини

За матеріалами Служби безпеки України ще одного колаборанта з Луганщини визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України та заочно засуджено до тривалого терміну позбавлення волі.
22 червня 2023, 14:30

СБУ повідомила про підозру російському мільярдеру

Служба безпеки задокументувала злочинну діяльність російського мільярдера Сергія Кабаргіна, який причетний до фінансування збройної агресії рф проти України.
22 червня 2023, 11:14

Підозрюється експідприємиця з Луганщини – Прокуратура

За процесуального керівництва Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру громадянці України у колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).
22 червня 2023, 10:22

СБУ викрила шахрайський кол-центр у Харкові

Кіберфахівці Служби безпеки та співробітники Національної поліції заблокували у Харкові шахраїв, які під виглядом торгів на міжнародних фондових біржах привласнювали гроші громадян.
21 червня 2023, 18:57

Підозра колишньому правоохоронцю, який зрадив Україну

Працівники ДБР заочно повідомили ще одну підозру колишньому правоохоронцю, який зрадив Україну та обіймав посади так званого «міністра юстиції» та «голови верховного суду» терористичної організації «днр».
21 червня 2023, 16:06

На Луганщині викрито двох «начальників відділів життєзабезпечення»

За процесуального керівництва Щастинської та Сватівської окружних прокуратур Луганської області повідомлено про підозру двом громадянам України у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).