Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

04 липня 2023, 17:42

Нардеп, якого взяли під варту вчора - сьогодні вже вийшов під заставу у 2,264 млн. гривень

Народний депутат, Голова підкомітету у Комітеті Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, якого підозрюють у шахрайстві, вийшов з-під варти під заставу в розмірі 2, 264 млн грн.
04 липня 2023, 16:57

Двоє бойовиків, що захоплювали Дебальцеве і Попасну отримали вирок

Ще двох учасників терористичних організацій "Л/ДНР" вдалося притягти до відповідальності. Ці бойовики перебували у складі окупаційних угруповань російської федерації та брали участь у бойових діях проти Сил оборони на східному фронті.
04 липня 2023, 12:55

Повідомлено про підозру ще одному «представнику ЛНР» на Луганщині

За даними Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області, було повідомлено про підозру так званому "офіційному представнику народної міліції ЛНР" у здійсненні інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором та її окупаційною адміністрацією.
03 липня 2023, 17:20

Підозру в колабораційній діяльності отримав екс-чиновник з Маріуполя

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури маріупольцю було повідомлено про підозру в колабораційній діяльності. Прокуратура стверджує, що звинувачений колишній держслужбовець, якому була присуджена незадовільна оцінка за його роботу на посаді начальника відділу у справах сім'ї та молоді Маріупольської міської ради.
03 липня 2023, 16:50

Unilever – міжнародний спонсор війни: НАЗК

Національне агентство із запобігання корупції оголосило, що британська корпорація Unilever була внесена до переліку міжнародних спонсорів війни.
03 липня 2023, 16:27

Немає часу чекати: в Гаазі відкрито Міжнародний центр дослідження війни в Україні

Третє липня став важливим днем для розслідування вторгнення росії в Україну, оскільки саме в цей день в Гаазі відкрився Міжнародний офіс, як перший крок до трибуналу для російської влади
03 липня 2023, 14:55

Викрито анонімний сервіс для дзвінків в Україну – СБУ

Співробітники Служби безпеки України здійснили успішну операцію, викривши зловмисників, які причетні до перемаршрутизації міжнародних дзвінків в Україну. Ця незаконна діяльність надавала можливість будь-кому із-за кордону анонімно здійснювати телефонні дзвінки до нашої держави.
03 липня 2023, 13:58

Підозра 4 мешканцям Луганщини в організації та проведенні псевдореферендуму

За процесуального керівництва Луганської обласної, Сватівської та Старобільської окружних прокуратур повідомлено про підозру чотирьом особам у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також колабораційній діяльності.
30 червня 2023, 21:53

Судитимуть власника донецьких ломбардів за фінансування «днр»

Українські правоохоронці завершили досудове розслідування щодо власника мережі ломбардів у Донецьку, який, незважаючи на тимчасову окупацію Донбасу, продовжував вести свою комерційну діяльність з Києва. Обвинувальний акт тепер направлено до суду.
30 червня 2023, 17:04

Нові деталі справи скандального викриття діючого нардепа

За інформацією Служби безпеки України (СБУ), один з народних депутатів України намагався вимагати гроші від іноземця в обмін на допомогу в уникненні екстрадиції. Правоохоронні органи оголосили підозру депутату за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).
30 червня 2023, 14:22

СБУ знешкодила агентурну мережу фсб на Харківщині

Українські спецслужби здійснили успішну багатоетапну спецоперацію у Харкові, яка призвела до нейтралізації агентурної мережі федеральної служби безпеки російської федерації (ФСБ). До складу ворожої групи входили троє місцевих жителів, які займалися збиранням розвідувальної інформації про розташування та рух Сил оборони на території регіону.
30 червня 2023, 13:50

Повідомлено про підозру ще одному «керівнику» в окупованому Луганську

За процесуального керівництва Сватівської окружної прокуратури Луганської області заочно повідомлено про підозру очільнику «управління забезпечення життєдіяльності» в окупаційній «адміністрації міста Луганська лнр». Йому інкриміновано колабораційну діяльність.
30 червня 2023, 12:59

Народному депутату України оголосили підозру у шахрайстві

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру народному депутату України у зв'язку з обвинуваченням у шахрайстві, згідно з опублікованим повідомленням в п'ятницю, 30 червня.
29 червня 2023, 21:44

Вийшов з-під варти голова Тернопільської облради під заставу

Голова Тернопільської обласної ради, Михайло Головко, який був затриманий у зв'язку з корупційними звинуваченнями, був звільнений з-під варти після того, як була внесена застава у розмірі 805 тисяч гривень.
29 червня 2023, 17:04

8 років тюрми отримав бойовик «днр» замість служби в «Азові»

Вдалося притягнути до відповідальності ще одного бойовика терористичної організації "ДНР". Злочинець сподівався, що вступивши до рядів українських захисників, зможе приховати свою злочинну діяльність та уникнути правосуддя.
29 червня 2023, 16:29

До 15 років тюрми для гауляйтера Запоріжжя – е. балицького

На підставі доказової бази, зібраної Службою безпеки України, вдалося засудити голову окупаційної адміністрації рф у тимчасово захопленій частині Запорізької області, євгена балицького. Суд, враховуючи матеріали української спецслужби, призначив йому 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.
29 червня 2023, 14:58

На лаві підсудних опинилась суддя з Одеси

На лаві підсудних опинилась суддя одного з районних судів Одеси, яку НАБУ і САП викрили на одержанні 4 тис. дол. США неправомірної вигоди. 29 червня 2023 року обвинувальний акт скерували до суду. Кваліфікація: ч. 3 ст. 368 КК України.
29 червня 2023, 14:49

Обвинувальний акт керівнику окупаційної «прокуратури міста Рубіжне лнр»

Прокурори Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно «виконувача обов’язків прокурора міста Рубіжне лнр» за фактом колабораційної діяльності. Слідством встановлено, що призначений окупантами очільник «правоохоронного органу» – колишній міліціонер з міста Хрустальний
29 червня 2023, 14:29

Підозра понад 200-м особам, які поширювали інформацію про роботу ППО

З початку повномасштабного вторгнення рф за матеріалами Служби безпеки повідомлено про підозру більше ніж 200-м фігурантам, які незаконно поширювали інформацію про Сили оборони України. Щодо 190 із цих фігурантів ˗ обвинувальні акти скеровано до суду. Зловмисникам загрожує до 12 років тюремного ув’язнення.
29 червня 2023, 14:12

Прокуратура перевіряє військкома. До 4 країн направлено запити

Прокуратура розпочала перевірку у справі колишнього одеського військкома, щодо фактів можливого незаконного збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень.