Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

20 червня 2023, 17:03

Підозрюються троє мешканців Луганщини – «керівників державних установ» при окупантах

За процесуального керівництва Сєвєродонецької, Старобільської та Щастинської окружних прокуратур Луганської області повідомлено про підозру трьом особам у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
19 червня 2023, 20:34

СБУ повідомила про підозру заступнику мера Чернігова

Служба безпеки зібрала доказову базу та повідомила про підозру в масштабній корупції заступнику Чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. За матеріалами справи, посадовець організував схему привласнення бюджетних грошей на закупівлі нового трансформатору для місцевої ТЕЦ, яка була пошкоджена унаслідок російських обстрілів навесні 2022 року.
19 червня 2023, 20:22

Колишній депутат став "головним лікарем" психлікарні на Сватівщині

За даними слідства, підозрюваний ‒ колишній завідувач одного з відділень Сватівської обласної психіатричної лікарні. В умовах воєнного стану фігурант пішов на співпрацю з ворогом. На початку квітня 2022 року він добровільно обійняв посаду «головного лікаря Сватівської республіканської психіатричної лікарні лнр», яка підпорядковується фейковому «міністерству охорони здоров’я лнр»
19 червня 2023, 13:44

Під суд потраплять ще 5 колаборнток з Луганщини

Прокурори Сєвєродонецької та Старобільської окружних прокуратур Луганської області направили до суду обвинувальні акти стосовно п’ятьох осіб за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
19 червня 2023, 13:00

За матеріалами СБУ судитимуть чотирьох чиновниць-колаборанток з Луганщини, які служать окупаційному режиму на «керівних посадах»

СБУ завершила досудове розслідування у справах чотирьох чиновниць-колаборанток, які служать окупаційному режиму у створених рашистами владних структурах. Про це повідомляє пресслужба СБУ в Луганській області.
16 червня 2023, 21:22

На Луганщині викрито «начальника відділу військового комісаріату» так званої «лнр»

За даними слідства, фігурант ‒ мешканець м. Лутугине Луганської області, колишній правоохоронець, який при українській владі дослужився до звання майора міліції. Ще з 2014 року підтримує дії окупаційної влади рф і бере участь у діяльності так званої «народної міліції лнр».
16 червня 2023, 14:38

До 10 років тюрми засуджено «експерта» з телеканалів Медведчука – СБУ

На основі доказової бази, яку зібрала Служба безпеки України, вдалося засудити прокремлівського пропагандиста Михайла Шпіра. Зловмисник вихваляв агресивну політику військово-політичного керівництва росії та виправдовував тимчасову окупацію нашої держави.
15 червня 2023, 16:51

Повідомлено про підозру бойовику так званої «лнр» з позивним «Шахтар»

За даними слідства, мешканець смт Бугаївка Перевальського району в червні 2017 року добровільно вступив до лав незаконного збройного формування «4 окремої мотострілкової бригади» на посаду «стрілець» «2 армійського корпусу народної міліції лнр (в/ч Л-74347)». Отримав позивний «Шахтар». Місцем постійної дислокації визначено територію поблизу міста Алчевськ.
15 червня 2023, 14:03

Королевська Наталія в розшуку– НАБУ

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишню народну депутатку від фракції «Опозиційна платформа - За життя» Наталію Королевську. Її підозрюють у недостовірному декларуванні.
15 червня 2023, 09:47

ДБР повідомили про підозру двом колишнім суддям з Донеччини

Встановлено, що колишня суддя Донецького апеляційного суду під час тимчасової окупації населених пунктів Донецької області у 2014 році вирішила «творити правосуддя» під егідою псевдореспубліки. Жінка активно сприяла створенню системи псевдосудових органів окупантів.
14 червня 2023, 16:20

13 років за ґратами проведе колаборант з Донеччини – СБУ

Служба безпеки України зібрала потужну доказову базу на ще одного поплічника рф, який після співпраці з ворогом у Донецькій області втік з регіону і хотів уникнути правосуддя.
14 червня 2023, 14:20

СБУ затримала російського «крота» у лавах ЗСУ, який намагався «злити» росіянам інформацію

Військова контррозвідка Служби безпеки за сприяння керівництва ЗСУ провела багатоетапну спецоперацію на Дніпропетровщині. У результаті комплексних заходів викрито ще одного агента головного управління генштабу зс рф (більш відомого як гру).
14 червня 2023, 13:07

«Директорів» закладів освіти на ТОТ Луганщини чекає неминуче покарання

За процесуального керівництва прокурорів Старобільської окружної прокуратури Луганської області двом освітянам, які допомагають ворогу впроваджувати російські стандарти освіти, повідомлено про підозру в колабораційній діяльності (ч. 3 ст. 111-1 КК України).
14 червня 2023, 12:17

10 років за гратами та конфіскація майна: вирок Чаусу

ВАКС визнав колишнього суддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса винним у хабарництві й засудив його до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.
13 червня 2023, 13:04

Через суд повернули майже 600 тис. грн на користь відділів освіти у Щастинському районі

За реагування ювенальних прокурорів Щастинської окружної прокуратури Луганської області у судовому порядку повернуто до місцевого бюджету майже 600 тис. грн. Два відповідачі ‒ газопостачальні підприємства вже перерахували ці кошти відділам освіти, які продовжують працювати в евакуації.
13 червня 2023, 10:31

Двом колаборантам Луганщини повідомили про підозру

За процесуального керівництва Сватівської та Сєвєродонецької окружних прокуратур Луганської області повідомлено про підозру двом громадянкам України у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та колабораційну діяльність (ч. 2 ст. 110, ч. 5 ст. 111-1 КК України).
12 червня 2023, 14:12

Підозри мешканкам Рубіжного та Старобільщини – Прокуратура

За процесуального керівництва Сєвєродонецької та Старобільської окружних прокуратур Луганської області п’ятьом особам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). За даними слідства, двоє мешканок м. Рубіжне з активною проросійською позицією залишились на тимчасово окупованій території міста та пішли на співпрацю з ворогом.
12 червня 2023, 12:21

ГУР повідомив, що росія готує страшну катастрофу в Армянську

Теракт на підприємстві “Кримський титан”, до якого готуються російські загарбники, означатиме штучну техногенну катастрофу, жахливу за своїми наслідками.
10 червня 2023, 15:07

СБУ повідомила про підозру ще 8 колаборантам, серед яких гауляйтер Сєвєродонецька і «міністр транспорту» в Криму

За добровільну співпрацю з ворогом також судитимуть гауляйтера Сєвєродонецька. Встановлено, що за часів Януковича фігурант був мером Брянки і залишався на тимчасово окупованій території. З 2014 року він очолював окупаційну адміністрацію Брянки. Після повномасштабного вторгнення рф погодився на нове призначення.
09 червня 2023, 20:15

ДБР викрило колишнього правоохоронця, який пропагує «руський мір» серед українських дітей на ТОТ

Встановлено, що 24 лютого 2022 року, з початком повномасштабного вторгнення рф на територію України, правоохоронець втік з місця несення служби в смт Біловодськ Луганської області. Дочекавшись захоплення росіянами території Старобільського району, підозрюваний пройшов співбесіду з окупантами та почав працювати у «службі дорожньої автоінспекції народної міліції лнр».