Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

04 вересня 2023, 21:53

Зеленський відвідав бойові бригади, які захищають Україну на Донецькому напрямку

Під час робочої поїздки на Донеччину Президент Володимир Зеленський побував у командних пунктах військових з’єднань, які боронять суверенітет і територіальну цілісність України у складі оперативно-тактичного угруповання «Донецьк». Президент подякував військовим за силу, хоробрість і результативність у боротьбі з російськими окупантами.
04 вересня 2023, 21:09

Вибухи в Донецьку, горять автівки, чисельні руйнування – росЗМІ

В тимчасово окупованому Донецьку весь вечір відбувались вибухові події! Місцеві продовжують фіксувати руйнування в той час, як окупаційна влада продовжує звинувачувати Україну в «хаотичному обстрілу» середмістя. Місцеві помітили, що дивним чином, одразу після прильоту, – на місці вибуху з’являються російські військові, а в деяких місцях з кореспондентами російських пропагандистських каналів.
04 вересня 2023, 17:50

Донецьк під потужним обстрілом. Фото та відео – росЗМІ

В тимчасово окупованому Донецьку відбуваються чисельні вибухові події! Місцеві мешканці та окупанти фіксують вже понад п'ятнадцять «прильотів» по різних частинах міста! Вгору здіймається чорний дим з багатьох куточків міста, палають автівки. Окупанти звинувачують «києвский режим», при цьому називають Збройні Сили України – терористами.
03 вересня 2023, 22:22

Резнікова звільнять з посади міністра оборони України – офіційно

Президент Володимир Зеленський підтвердив звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони України. Після останніх скандалів з закупівлями Міноборони у медіа почали все частіше говорити про відставку міністра оборони Олексія Резнікова. Осінь – час для посилення...
03 вересня 2023, 21:48

На росії в місті Курчатов приліт по будівлі ФСБ, виникла пожежа - росЗМІ

На росію до міста Курчатов в Курської області завітав невідомий безпілотник та приніс «бавовну» до будівлі ФСБ. В результаті атаки «українського» безпілотника було зафіксовано загоряння нежитлової будівлі в місті Курчатов.
03 вересня 2023, 16:55

Палає в санкт-петербурзі на росії. Сильний вогонь та великий стовб диму. Чують вибухи

У санкт-петербурзі, на росія, сталася значна пожежа на нафтобазі в Красногвардійському районі із вибухами та значним задимленням. Місцеві мешканці повідомили про вибухи на нафтобазі «струмки», розташованій близько до залізничної станції. За даними мнс рф, пожежа, схоже, виникла в результаті загоряння цистерни з пальним.
02 вересня 2023, 21:56

Цієї суботи свій день відзначають три міста, без яких не уявити Україну – Зеленський

Одеса. Наша опора на півдні, на Чорному морі. Місто, яке разом з Україною має та завжди матиме глобальне значення. Суми. Наш форпост на північному сході. Щороку в другу суботу вересня відзначає свій день. І буде відзначати завжди вільним, завжди українським. Лисичанськ. Місто, яке Україні ще належить повернути разом з усією Луганщиною.
02 вересня 2023, 21:41

Горить в окупованому с 2014 року місті Перевальськ на Луганщині

У тимчасово окупованому Перевальську на Луганщині, в районі вулиці Боголюбова 5, сталася велика пожежа на складі, який був орендований приватним підприємцем.
02 вересня 2023, 20:46

Коломойського заарештували на 60 діб з можливістю внесення застави в понад 509 млн гривень

Ігор Коломойський прибув до Шевченківського райсуду Києва, де йому обрали запобіжний захід за підозрами в шахрайстві й відмиванні грошей. Олігарх попросив провести засідання у закритому режимі, на що суддя погодився. Про це повідомив кореспондент "Радіо. Свобода" із зали суду.
02 вересня 2023, 20:20

В Запорізькії області росіяни спалюють тіла своїх загиблих бійців на свинофермі

На тимчасово окупованій території Запорізької області росіяни спалюють тіла своїх загиблих бійців на свинофермі. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.
02 вересня 2023, 18:49

Місце падіння літака пригожина: встановлено пам’ятний знак

Так зараз виглядає місце падіння літака на росії, де загинули всі пасажири з екіпажем, серед яких був сумнозвісний ватажок російського військового угрупування «вагнер» - євген пригожин. Відомо, що після авіакатастрофи розпочато внутрішню кримінальну справу щодо порушення правил безпеки та експлуатації транспортного засобу.
02 вересня 2023, 14:04

На Луганщині знищено російський «Бук» та станцію виявлення «Купол» - ГУР

Розвідники та бійці окремого загону спеціального призначення "Омега" успішно знищили ворожу техніку біля міста Сватове, що розташоване на Луганщині. З цим супроводжується відеозапис, який опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони.
02 вересня 2023, 13:55

На росії у Петербурзі велика пожежа в поселенні «Металлострой»

Масштабна пожежа сталася в Колпінському районі Петербурга. Двоповерхова виробнича будівля загорілася в поселенні «Металлострой». Вогонь охопив 1,5 тисячі квадратних метрів. Про це повідомили в пресслужбі ГУ МНС у Петербурзі.
02 вересня 2023, 13:12

Олігарх Ігор Коломойський отримав підозру за шахрайство та легалізацію майна – СБУ

За матеріалами Служби безпеки України та Бюро економічної безпеки повідомлення про підозру у вчиненні злочинів отримав фактичний власник великої фінансово-промислової групи Ігор Коломойський. Підозра оголошена за двома статтями Кримінального кодексу України. Досудове розслідування за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора триває.
02 вересня 2023, 13:02

Луганськ знов горить та палає, спостерігається велике задимлення - росЗМІ

В тимчасово окупованому Луганську знов не спокійно. Місцеві спостерігають чергову велику пожежу, де здіймається чорний стовп диму, який видно з багатьох районів міста.
01 вересня 2023, 20:51

Зеленський провів засідання Ставки. Головна тема – фронт

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 1 вересня, провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, яке було повністю присвячене ситуації на передовій. "Робимо все можливе, щоб дати більше сил нашим воїнам" - повідомив президент.
01 вересня 2023, 20:37

Під Горлівкою в окупантів потужно вибухало, горіло та диміло

Українські військові завдавати удару на склади матеріально-технічного забезпечення і боєприпасів російських агресорів у селищі Доломітне, розташованому поблизу Горлівки. Про це інформує Управління стратегічних комунікацій ЗСУ (Стратком) у своєму повідомленні, оприлюдненому у п'ятницю, 1 вересня.
01 вересня 2023, 20:11

Відео знищення та фото знищених російських літакив Іл-76 у Пскові

Повідомлення про атаку українськими дронами на літаки Іл-76 у російському Пскові було оприлюднено блогером і волонтером Сергієм Стерненком. У своєму відеоролику, опублікованому 1 вересня, він наголосив на походженні зброї, якою була здійснена атака. Загальна сума завданих збитків агресору становить близько $200 млн.
01 вересня 2023, 18:16

Якщо злочин доведуть відповідні органи, то імена ухилянтів будуть оприлюднені - Данілов

Секретар РНБО України, Олексій Данілов, оголосив про намір публічно оприлюднити імена осіб, які ухилялися від призову до військової служби та лікарів військово-лікарських комісій, які їм надавали допомогу (якщо доведуть відповідні органи, що був скоєний злочин). Він зазначив це під час ефіру телемарафону у п’ятницю, 1 вересня.
01 вересня 2023, 17:06

Україна екстрадує з-за кордону військовозобов’язаних, які незаконно виїхали – Арахамія

Україна може екстрадувати військовозобов'язаних громадян, які незаконно покинули країну, представивши фальшиві довідки про непридатність до служби, повідомив народний депутат Давид Арахамія. Цей процес передбачає звернення України до інших країн із проханням про екстрадицію цих осіб. В будь-якій країні світу правоохоронні органи можуть прийти та зробити запити на екстрадицію таких людей.