Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

09 вересня 2023, 20:31

В Сімферополі у російських окупантів палала військова частина - ЗМІ

Кримська інтернет-спільнота повідомляє, що сьогодні, 9 вересня, у тимчасово окупованому Сімферополі загорілася військова частина. Зазначено, що пожежа сталася після вибухів, які там традиційно називають не вибухами, а "хлопками". Спостерігалось яскраве відкрите полум’я, великий стовп чорного диму, або ж – «задимлення».
09 вересня 2023, 13:08

До Києва прибув міністр закордонних справ Японії Йосімаса Хаяші

У суботу, 9 вересня, у Києві вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув міністр закордонних справ Японії Йосімаса Хаяші. Візит щодо відновлення та реконструкції України через державний та приватний сектори. Міністр Хаяші, як головуючий на зустрічі міністрів закордонних справ G7, закликав якомога більше країн, у тому числі країн Глобального Півдня, підтримати зусилля України для досягнення справедливого та тривалого миру.
08 вересня 2023, 18:43

На росії в Брянську після вибуху знову палає завод «Кремній Ел» – росЗМІ

Знову до Брянська завітала «бавовна». Горить та димить найбільший завод на росії по виробництву мікроелектроніки «Кремній Ел» Місцеві інформаційні відання дружньо звітують про те, що «збили все».
08 вересня 2023, 14:18

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу, є загиблий та поранені, багато руйнувань

Сьогодні, 8 вересня, Кривий Ріг став місцем чергового ракетного удару, завданого російськими військами. серед постраждалих багато місцевих жителів та правоохоронців, оскільки одна з адміністративних будівель належала поліції. Згідно з інформацією міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, загинув один правоохоронець, а кількість поранених зросла.
08 вересня 2023, 13:44

Росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю, є постраждалий та руйнування

Вранці 8 вересня об'єкти цивільної інфраструктури міста Запоріжжя зазнали ракетного обстрілу з боку військ рф. За попередньою інформацією, ворог використовував балістику під час цього нападу. Наразі на місці події працюють відповідні служби, і є повідомлення про, принаймні, одного постраждалого. Внаслідок вибухової хвилі у багатоповерхових будинках та закладах освіти були пошкоджені вікна.
08 вересня 2023, 13:10

Росіяни вдарили ракетами по Сумах, є постраждалі та багато руйнувань

Суми опинились під ракетною атакою з боку російських військ. На жаль, внаслідок цього ворожого ракетного удару двоє осіб постраждали, а житловий сектор зазнав значних руйнувань. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій. Також виникла пожежа на значній площі.
07 вересня 2023, 23:59

Москва знову горить. Палає будівля митної служби у Новогирєєво - росЗМІ

На росії у самій москві знову велика пожежа із щільним задимленням. Місцеві бачать яскраве полум’я та чують звуки, схожі на хлопки або навіть вибухи. Задимлення спостерігається на вулиці Кусковській, 26б, у Новогирєєво. За попередніми даними - горить склад.
07 вересня 2023, 20:21

Блінкен побував на деокупованих територіях та спустився в російські катівні у Ягідному

Державний секретар США Ентоні Блінкен відвідав частину Київської та Чернігівської областей, які були деокуповані у 2022 році. Він також спустився у підвали школи в селі Ягідне, де російські окупанти утримували у катівнях десятки українців. Також він оголосив про відправку першої партії протимінних та бронеавтомобілів українським прикордонникам і поліції.
07 вересня 2023, 20:05

На росії фура під Виборгом влетіла в колону дітей-велосипедистів. Двоє загинули.

На росії в четвер, 7 вересня, вантажівка зіткнулася з колоною дітей-велосипедистів на трасі під Виборгом в Ленінградській області. Одинадцятеро підлітків у віці 14-15 років були вихованцями школи Олімпійського резерву. Двоє дітей загинули, дев'ять отримали поранення, дві дівчинки перебувають у важкому стані.
07 вересня 2023, 18:31

Росіяни формують штурмові загони для окупації Куп’янська – глава Харківської ОВА

Російські військовослужбовці нині активно формують штурмові групи та планують спробу окупації міста Куп'янськ, що розташоване в Харківській області.
07 вересня 2023, 17:06

Блінкен відвідав українських прикордонників та побачив збиті російські дрони

Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, під час свого другого дня візиту до України, 7 вересня, відвідав бійців Держприкордонслужби у Київській області. Чиновник також оглянув трофеї прикордонників, серед яких кілька збитих російських дронів. У гостьовій книзі наприкінці візиту дипломат висловив враження від величезної мужності українських бійців.
07 вересня 2023, 16:40

Коломойському повідомлено про нову підозру прямо в СІЗО: заволодіння 9,2 млрд грн «ПриватБанку»

Ігорю Коломойському, який перебуває у СІЗО, оголошено нову підозру, яка стосується заволодіння коштами «ПриватБанку» на суму більше ніж 9,2 мільярда гривень. За даними слідства, у січні-березні 2015 року, коли Ігор Коломойський був кінцевим бенефіціарним власником «ПриватБанку» та одночасно очолював Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, він розробив план заволодіння коштами банку.
07 вересня 2023, 15:15

Зеленський присвоїв Буданову звання генерал-лейтенанта у День воєнної розвідки

Президент України Володимир Зеленський призначив Кирила Буданова, начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони, генерал-лейтенантом. Уранці цього ж дня, Кирило Буданов, який є 37-річним головою Головного управління розвідки Міноборони, привітав розвідників у відеозверненні.
07 вересня 2023, 13:20

Зеленський представив нового міністра оборони України

Президент Володимир Зеленський офіційно представив керівництву Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та керівникам відповідних підрозділів новопризначеного міністра оборони Рустема Умєрова.
06 вересня 2023, 21:24

Блінкен позитивно оцінив контрнаступ та пообіцяв подальшу підтримку

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що його візит до Києва є наміром США переконатися у тому, що в України є все необхідне для успіху в контрнаступі. Сполучені Штати готові надалі співпрацювати з українськими партнерами з метою відновлення сильної економіки та підтримки демократичних процесів в Україні.
06 вересня 2023, 20:51

НБУ ввів в обіг пам’ятну монету, яка вшановує воїнів-розвідників

Національний банк України ввів в обіг пам’ятну монету, яка вшановує воїнів-розвідників та їхній вагомий внесок у захист національних інтересів країни. Пам’ятну монету "Воєнна розвідка України" було презентовано головою Національного банку Андрієм Пишним та начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирилом Будановим.
06 вересня 2023, 16:43

Костянтинівка: кількість поранених збільшилась. Фото. Відео

В результаті російського обстрілу міста Костянтинівки у Донецькій області в середу, 6 вересня, загинули щонайменше 16 людей. ДСНС та поліція проводять пошуково-рятувальну операцію. Триває розбір завалів. Парамедики поліції та лікарі надають медичну допомогу травмованим. Надзвичайники оперативно ліквідували пожежу площею 300 квадратних метрів. Пошкоджено близько 30 торгових павільйонів.
06 вересня 2023, 16:07

Зеленський відреагував на жахливий обстріл Костянтинівки

Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь. На цей час удар російських терористів убив 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости.
06 вересня 2023, 15:48

Російська армія обстріляла Костянтинівку: багато загиблих та поранених

Військові Росії в середу, 6 вересня, обстріляли центральний ринок у Костянтинівці Донецької області. Є загиблі та багато поранених. Попередньо, удар був завданий системою С-300. Російська армія обстріляла ринок у центральній частині Костянтинівки, він знаходиться в районі ТЦ Меркурій.
05 вересня 2023, 17:26

Російського актора Олексія Паніна відправили у витверезник – ЗМІ

Російський актор Олексій Панін опинився в поліцейському витверезнику в Таллінні, столиці Естонії. Інсайдери передають, що вночі актор зателефонував з проханням "врятувати його", і поліцейські повідомили, що його доставлять у витверезник.