Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

01 вересня 2023, 20:51

Зеленський провів засідання Ставки. Головна тема – фронт

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 1 вересня, провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, яке було повністю присвячене ситуації на передовій. "Робимо все можливе, щоб дати більше сил нашим воїнам" - повідомив президент.
01 вересня 2023, 20:37

Під Горлівкою в окупантів потужно вибухало, горіло та диміло

Українські військові завдавати удару на склади матеріально-технічного забезпечення і боєприпасів російських агресорів у селищі Доломітне, розташованому поблизу Горлівки. Про це інформує Управління стратегічних комунікацій ЗСУ (Стратком) у своєму повідомленні, оприлюдненому у п'ятницю, 1 вересня.
01 вересня 2023, 20:11

Відео знищення та фото знищених російських літакив Іл-76 у Пскові

Повідомлення про атаку українськими дронами на літаки Іл-76 у російському Пскові було оприлюднено блогером і волонтером Сергієм Стерненком. У своєму відеоролику, опублікованому 1 вересня, він наголосив на походженні зброї, якою була здійснена атака. Загальна сума завданих збитків агресору становить близько $200 млн.
01 вересня 2023, 18:16

Якщо злочин доведуть відповідні органи, то імена ухилянтів будуть оприлюднені - Данілов

Секретар РНБО України, Олексій Данілов, оголосив про намір публічно оприлюднити імена осіб, які ухилялися від призову до військової служби та лікарів військово-лікарських комісій, які їм надавали допомогу (якщо доведуть відповідні органи, що був скоєний злочин). Він зазначив це під час ефіру телемарафону у п’ятницю, 1 вересня.
01 вересня 2023, 17:06

Україна екстрадує з-за кордону військовозобов’язаних, які незаконно виїхали – Арахамія

Україна може екстрадувати військовозобов'язаних громадян, які незаконно покинули країну, представивши фальшиві довідки про непридатність до служби, повідомив народний депутат Давид Арахамія. Цей процес передбачає звернення України до інших країн із проханням про екстрадицію цих осіб. В будь-якій країні світу правоохоронні органи можуть прийти та зробити запити на екстрадицію таких людей.
01 вересня 2023, 16:21

Блогера, що на камеру ображав військових, відправили на два місяці в СІЗО

Роману Заволоці, який публічно ображав та принижував військових, обрали запобіжний захід – 60 діб у СІЗО. Відповідне рішення 1 вересня було прийнято Октябрським райсудом Полтави. За даними слідства, Роман Заволока образив та принижував військових у центрі міста і плюнув в одного з них.
01 вересня 2023, 13:54

З’явились нові супутникові знімки знищених літаків росії після атаки дронів – ЗМІ

В мережі з'явилися свіжі супутникові фотографії, які були зроблені після атаки дронів на військовий аеродром поблизу Пскова. Фото були опубліковані у соціальній мережі "Х" (колишній Twitter) розслідувачем з псевдонімом MT Anderson.
31 серпня 2023, 22:15

Зеленський про «бавовну» на росії: справедливість здійснюється

Президент України Володимир Зеленський заявив, що "бавовна", яка відбувається на території росії, може надавати українцям відчуття справедливості. З'являються нові повідомлення про різноманітні випадки, які відбуваються на території, що вважається агресором. Зокрема, деякі інциденти висвітлюються дуже гучно, тоді як інші — менше помітні.
31 серпня 2023, 17:43

На росії закопали «праву руку» пригожина: швидко, приховано, без почестей - росЗМІ

У підмосков'ї відбулося таємне та приховане закопування дмитра уткіна, командира та співзасновника терористичного угрупування пвк "вагнер", який помер разом з групою російських терористів, включаючи євгена пригожина - власника пвк. Цю інформацію публікують російські ЗМІ та інформаційні ресурси.
31 серпня 2023, 16:15

Успішно застосовано власну далекобійну зброю на відстані за 700 кілометрів – Зеленський

Україна вдало застосувала далекобійну зброю, яка дійшла цілей на відстань за 700 кілометрів. Про це в четвер, 31 серпня, повідомив президент Володимир Зеленський через свій Telegram-канал після проведення селекторної наради. Також Володимир Зеленський вислухав доповідь головкома генерального штабу ЗСУ Валерія Залужного, щодо ситуації на передовій, зокрема, оборонних та наступальних дій.
30 серпня 2023, 23:10

Палають вантажівки на Луганщині: у полум'ї російський бензовоз та фура – росЗМІ

Окупаційні засоби «інформації та пропаганди» повідомляють в середу, 30 серпня, про жахливу аварію на окружній у районі Південного (Луганськ). Більше нікуди не поспішатиме російський бензовоз.
30 серпня 2023, 22:18

Знищення чотири транспортні літаки Іл-76 на росії, ще декілька пошкоджено – ГУР

Під час нічного вибухового інциденту 30 серпня, що трапився на аеродромі в пскові, було знищено чотири військово-транспортні літаки Іл-76, а ще декілька зазнали ушкоджень. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. зараз проходить уточнення даних, включаючи втрати серед ворожого особового складу.
30 серпня 2023, 21:49

Вибухова ніч на росії: знищені літаки, БпЛА, пожежі, дим та паніка

В ніч з 29 на 30 серпня сталась низка вибухово-бавовняних подій на території російської федерації, пов'язаних з "українськими дронами". У російському пскові горів військовий аеродром "хрести". Завдано ударів БпЛА в: московській області, орловській області, брянській (тричі) області, рязанській області, калузькій області, псковській області. Окрім цього, Севастополь та бухта відбивались від морських дронів.
30 серпня 2023, 18:27

На росії горить в Геленджику: тушать всі, бо десь там путіна палац - росЗМІ

З вечора 29 серпня, Геленджик вкрився димом від масованих пожеж, їх гасять вертольоти та літаки. У мнс Кубані та центрі лісової пожежної безпеки розповіли, де та що горить. У рятувальному відомстві повідомили журналістам, що о 14:00 диспетчер отримав повідомлення про пожежу в мікрорайоні "Парус" у Геленджику. На цей час, пожежу також продовжують гасити, за попередньою інформацією, винуватець пожежі вже затриманий.
30 серпня 2023, 17:49

Ракетна атака на Київ: на відео потрапив момент влучання уламків в ТЦ

Внаслідок масованої атаки, здійсненої російськими військами на Київ 30 серпня, пошкоджено торговий центр Rive Gauche. На цей час вже є доступне відео, на якому зафіксовано момент влучання уламків в торговий комплекс. За словами представників Auchan, які є анкерним орендарем ТРЦ, – повний процес відновлення магазину буде важким завданням, що вимагатиме значних коштів та часу.
30 серпня 2023, 16:45

Прокуратура: чоловік, якого застрелив патрульний в Дніпрі, був пасажиром автівки

29 серпня, патрульні поліцейські міста Дніпро зупинили автомобіль "Ягуар", водієм якого виявилася жінка. Ситуація вийшла з-під контролю, в наслідок чого – був застрелений пасажир автомобіля, 38-річний Джумбері Сілогава. Інформацію про це розповів заступник прокурора Дніпропетровської області Олександр Савенко на брифінгу, який відбувся 30 серпня.
30 серпня 2023, 15:54

Затримано полтавського блогера-провокатора, який ображав військових

Полтавські правоохоронці затримали місцевого блогера та тренера Романа Заволоку, який відзначився систематичними образами військовослужбовців і грубими вчинками. Про цю подію повідомили у середу, 30 серпня. Затримання 27-річного Instagram-блогера відбулося 29 серпня біля закладу "Дім кави" на вулиці Соборності.
30 серпня 2023, 15:21

Київ витримав масовану комбіновану атаку росії, на жаль - загинули дві людини

У ніч на 30 серпня, російська федерація знову атакувала столицю України. Напад стався приблизно о 5 годині ранку. Про його наслідки повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Падіння фрагментів ракети було зафіксовано у декількох районах міста — Шевченківському та Дарницькому. В обох районах уламки впали на територію нежитлових будівель. На місцях падіння виникли загоряння.
30 серпня 2023, 14:17

Центр Донецька під сильним обстрілом: вокзал, магазини, ЖК - росЗМІ

Сьогодні, 30 серпня, в тимчасово окупованому місті Донецьк сталось декілька потужних вибухів. Під ударом опинився центр міста, Петровський район та Залізничний вокзал. Місцеві активно фільмують наслідки та поширюють в проросійських соцмережах фото та відео вибухових подій в середмісті.
29 серпня 2023, 20:30

На росії в центрі столиці палає потужна пожежа: тушити притягнули пожежний потяг

Сьогодні, 29 серпня, на москві на Комсомольській площі (площа трьох вокзалів) сталася серйозна та масштабна пожежа, яку помітно здалека. ЗМІ на росії та соціальні мережі повідомили про важку борютьбу з обширним полум'ям на місці події, що знищує складські приміщення.