Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

23 вересня 2023, 20:54

Зеленський з неоголошеним візитом у Польщі нагородив волонтерів та подякував за підтримку

Володимир Зеленський, Президент України, завітав з неоголошеним візитом до Польщі, де він провів зустріч із волонтерами, що активно надають підтримку Україні, та вручив їм нагороди. Президент України вручив високі державні нагороди громадянам Польщі — журналістці Б’янці Залевській та медику-волонтеру Даміану Дуді. "Я пишаюся тим, що в України є таке сильне сусідство. Я вам хочу подякувати. Я хочу подякувати всьому польському народові!" - Зеленський
23 вересня 2023, 13:22

В Криму відбуваються вибухи з послідуючим сильним задимленням, лунають сирени

З самого ранку 23 вересня в тимчасово окупованому Криму сталася чергова серії вибухів. Окупаційні інформаційні ресурси, з посиланням на так звану «владу», повідомили про активну роботу систем протиповітряної оборони та можливу ракетну загрозу в Севастополі. Місцеві Telegram-канали публікують знімки наслідків вибухів та розповідають про подробиці.
22 вересня 2023, 20:46

Партизани та жителі міста Севастополь корегували удари по штабу росіян

Завдати точного удару по російському штабу Чорноморського флоту в Севастополі українським захисникам допомогли жителі міста та партизани. Учасники руху також подякували російському Міноборони за затримки виплат військовим, які "допомагають залучати до співпраці офіцерів із Чорноморського флоту рф". Партизани також запевнили, що на цьому вибухи у Криму не припиняться.
22 вересня 2023, 17:09

Зеленський про деталі візиту до Канади

Під час візиту президента Володимира Зеленського до Канади очікуються його зустрічі та переговори з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо щодо реалізації Формули миру та інших питань. Очікується підписання важливих двосторонніх документів, які посилять економічні зв'язки Канади й України. Президент також зазначив, що під час візиту він зустрінеться із генерал-губернатором Канади.
22 вересня 2023, 16:34

В ЗСУ офіційно підтверджено удар по штабу Чеорноморського флоту рф у Севастополі

«Сили оборони України близько 12:00 у п’ятницю, 22 вересня, завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту країни-агресора росії у тимчасово окупованому Севастополі», – підтвердили у Страткомі ЗСУ. В соціальних мережах з'явилися фотографії та відео, на яких видно стовп чорного диму над штабом Чорноморського флоту рф, а також пошкоджені будівлі.
22 вересня 2023, 14:53

Крим та Севастополь вибухає та горить, лунають сирени - росЗМІ

В тимчасово окупованому Севастополі тимчасово окупованого Криму продовжують вити сирени, відбуватись потужні вибухи та догорає штаб Чорноморського флоту російських окупантів. Так звана «влада» Криму просить мешканців «зберігати спокій» та повідомляти про будь-які знайдені уламки та невпізнані предмети, схожі на уламки ракет чи безпілотників.
22 вересня 2023, 14:12

В Севастополі серия потужних вибухів, горить штаб Чорноморського флоту рашистів

У Севастополі, що тимчасово перебуває під окупацією російських загарбників, сталася серія потужних вибухів упродовж світового дня. Ракетний удар відбувся по штабу Чорноморського флоту російської федерації. Про це заявив окупаційний "губернатор" михайло развожаєв у п'ятницю, 22 вересня. Повідомляється також про обстановку в Криму крім потрапляння до штабу чорноморського флоту росії.
22 вересня 2023, 13:48

Рятувально-пошукова операція в Черкасах завершена. Ракети могли летіти по енегретиці

Рятувально-пошукова операція в Черкасах після падіння уламків російської ракети завершилася. Голова Черкаської обласної військової адміністрації (ОВА) Ігор Табурець представив остаточні дані та висловив припущення, що ці російські ракети могли бути спрямовані на енергетичні об'єкти. Згідно з остаточним звітом, – 11 людей постраждали внаслідок падіння уламків ракети.
21 вересня 2023, 22:06

Зеленський прибув до Пентагону для зустрічі з Ллойдом Остіном

Після зустрічі з сенаторами та конгресменами, Володимир Зеленський відправився до Пентагону для переговорів із міністром оборони США Ллойдом Остіном. Зустріч відбулася у закритому форматі. Після цього заплановані переговори президента України з президентом США Джо Байденом. Візит президента Зеленського до США розпочався 18 вересня, і під час нього він виступив на засіданні Генасамблеї ООН та у Конгресі.
21 вересня 2023, 21:24

Зустріч Зеленського з сенаторами Конгресу США відбулась за закритими дверима

Президент України Володимир Зеленський прибув до Конгресу, де зустрівся із лідерами Палати представників та 100 сенаторами. Після цього у Зеленського запланована аудієнція із президентом Джо Байденом. Конгресмен-республіканець Майкл Маккол сказав, що під час закритих переговорів Зеленський попросив про передачу Україні винищувачів F-16 та балістичних ракет ATACMS.
21 вересня 2023, 20:59

У Севастополі знову чують вибухи та бачать густий дим – Соцмережі

У тимчасово окупованому Севастополі тимчасово окупованого Криму пролунали чергові потужні вибухи. Про це ввечері 21 вересня повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.
21 вересня 2023, 20:22

Масований ракетний обстріл Києва та області: ліквідація наслідків

Вранці, 21 вересня, війська росії здійснили чергову масовану ракетну атаку по Україні. У Києві внаслідок цього постраждали сім людей. Трьох людей довелось відправити в стаціонар. Серед потерпілих дитина — 9-річна дівчинка. З початку повномасштабного вторгнення в Києві пролунало 870 тривог. Цієї ночі ворог атакував столицю ракетами, над містом було збито понад 20 ворожих цілей. Уламки ракет впали в кількох районах Києва та області.
21 вересня 2023, 18:51

Зеленському не дозволили виступити в Конгресі США

Президент України Володимир Зеленський не отримав дозволу виступити перед спільним засіданням верхньої та нижньої палат Конгресу США. Спікер Палати представників США, республіканець Кевін Маккарті, відхилив прохання української сторони сьогодні вранці. Він пояснив це тим, що не вистачило часу для спільного звернення через напружений законодавчий тиждень.
21 вересня 2023, 18:33

Зеленський отримав найвищу нагороду премії Global Citizen Awards від Atlantic Council

Президент України Володимир Зеленський отримав в Нью-Йорку найвищу нагороду премії Global Citizen Awards-2023. Церемонія вручення нагороди відбулася вечір 20 вересня, під час якої президент України зробив коротку промову. Atlantic Council Global Citizen Awards нагороджують видатних особистостей, які роблять важливий внесок у покращення світу. Нагороди були вручені лауреатам під час тижня Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку.
21 вересня 2023, 17:10

На росії поступово продовжує підгорати москва: пожежа в торговельному центрі - росЗМІ

На Москві в четвер, 21 вересня, в міському окрузі Щербинка в торговельному центрі сталася потужна пожежа з відкритим горінням та великим задимленням. Про це повідомляють російські Telegram-канали. Повідомляється, що на території ТЦ на Сімферопольському шосе загорілися покришки та картон, пожежа охопила площу близько 500 квадратних метрів.
21 вересня 2023, 15:48

Масована ракетна атака росії на Рівне. Ворог відновив удари по енергетиці. Наслідки

На Рівненщині внаслідок ракетної атаки росії є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру обласного центру. Рятувальники ліквідували наслідки ракетного удару по станції техобслуговування автомобілів у Рівному. Вогнем знищено п'ять автомобілів, ще три автівки та дві будівлі зазнали ушкоджень. Понад 30 квартир в Рівному постраждали від сьогоднішніх ракетних ударів російських терористів. Ворог поновив удари по енергетичній інфраструктурі.
21 вересня 2023, 13:56

Внаслідок російського ракетного удару в центрі Черкас зруйновано готель, людей дістають з-під завалів

У центрі Черкас внаслідок ракетного удару росії зруйнована будівля готелю, постраждали десять людей, одного чоловіка дістали з-під завалів. Попередньо, було повідомлено про сімох постраждалих, але по ходу ведення пошуково-рятувальних робіт, – кількість постраждалих людей зросла до десяти. Клименко опублікував відео порятунку чоловіка з-під завалів та додав, що шукають людей, які, ймовірно, ще можуть перебувати під завалами.
20 вересня 2023, 22:05

ЗСУ підтвердили ураження командного пункту окупантів поблизу Севастополя

За інформацією Управління стратегічних комунікацій (СтратКом) ЗСУ, війська України здійснили атаку на командний пункт російських окупаційних військ недалеко від тимчасово окупованого Севастополя в Криму. Як повідомляється, вибуховий інцидент стався у середу, 20 вересня.
20 вересня 2023, 20:39

Виступ Зеленського в ООН: два кроки до миру в Україні

Президент України, Володимир Зеленський, висловив два ключові пункти, виконання яких він вважає необхідними для повного припинення бойових дій. Ці заяви були зроблені під час виступу глави держави на засіданні Ради безпеки ООН, яке відбулося 20 вересня.
20 вересня 2023, 20:16

Гелікоптер олігарха-втікача Жеваго передано українським військовим (ВІДЕО)

Гелікоптер колишнього депутата та акціонера АТ «Банк "Фінанси та кредит"» Костянтина Жеваго було передано одній з військових частин Збройних Сил України. Як повідомили в Державному бюро розслідувань (ДБР), Жеваго використовував цей повітряний засіб для особистих потреб, перебуваючи на території України.