Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

29 серпня 2023, 19:03

На росій впав та розбився вертоліт Ми-8, що належав ФСБ рф, всі загинули - росЗМІ

Сьогодні, 29 серпня, стало відомо про аварію гелікоптера Мі-8, що сталася на території Челябінської області російської федерації. Гелікоптер, який належав фсб рф, впав у ліс біля селища Прудний. Внаслідок цієї аварії всі члени екіпажу, які знаходилися на борту, – загинули
29 серпня 2023, 13:51

За яйця в Естонії оштрафували російського опозиційного журналіста Бабченка

В Естонії російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко зазнав адміністративного стягнення в розмірі 100 євро за інцидент, пов'язаний з закидуванням посольства рф у Таллінні яйцями. Бабченко підкреслив свою готовність сплатити штраф, оскільки він поважає закони Естонії та не планує проводити подібні акції в майбутньому.
28 серпня 2023, 18:17

Успішний підрив штабу «кадировців» в Енергодарі: росіяни тікають, або вмирають - ГУР

У понеділок, 28 серпня, в тимчасово окупованому Енергодарі, що знаходиться в Запорізькій області, було зафіксовано підрив імпровізованої "казарми", що належить до підрозділу росгвардії "ахмат-1". В результаті цього вибухового інциденту постраждали військові рф. Про це було повідомлено в Головному управління розвідки Міністерства оборони України.
28 серпня 2023, 17:21

Окупаційна «влада» на Запоріжжі отримала дрон у вікно - ГУР

У місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області 24 серпня відбулася локальна вибухова подія. Український дрон-камікадзе проник у вікно будинку, де проживав олександр реймер, «заступник голови» окупаційної адміністрації. Після вибуху, пораненого реймера встигли доставити до лікарні. Ця операція була проведена в рамках спільної дії воєнних розвідників та представників руху опору.
27 серпня 2023, 20:16

Зеленський запропонував прирівняти корупцію до державної зради

Глава держави України Володимир Зеленський висловив свою позицію щодо боротьби з корупцією, заявивши, що під час періоду воєнного стану корупційні дії мають бути розцінені як державна зрада. Він акцентував, що особи, винні у корупційних порушеннях, повинні бути притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.
27 серпня 2023, 18:49

На росії все частіше ловлять мігрантів для відправки на війну проти України

На росії спостерігається активізація в напрямку мобілізації мігрантів з країн Середньої Азії для залучення їх до участі в війні проти України. Кремль продовжує використовувати мешканців бідних регіонів та людей з менш сприятливим становищем як резерв для забезпечення власних інтересів та заспокоєння «корінного» московського контингенту.
27 серпня 2023, 14:31

В тимчасово окупованому Бердянську виникла велика пожежа – ЗМІ

В Бердянську виникла серйозна пожежа. Можливо, в цеху, де раніше помітили ворожу техніку. – повідомляють місцеві Телеграм-канали. Бердянці активно діляться фото в соцмережах. Судячи з усього, – епіцентр вогню знаходиться саме за залізничним переїздом. І там, до речі, зовсім недавно помічали техніку окупантів.
26 серпня 2023, 14:20

На росій у Кемерово палає та вибухає, а місцеві називають подію – «жесть»

У Кемерово на росії спалахнула велика пожежа на складі піротехніки — невпинні вибухи чути у багатьох районах міста.
25 серпня 2023, 16:12

ДБР викрили фіктивну схему зарахування гравців ФК «Прикарпаття» на військову службу

Працівники ДБР викрили в Івано-Франківську схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки родичів керівництва міста. «Недоторканими» стали також футболісти місцевого професійного клубу з Прикарпаття. Про це повідомляє пресслужба ДБР.
24 серпня 2023, 20:25

В окупованому Токмаку армія рф зазнає труднощів: вибухи та пожежа

У четвер, 24 серпня, в тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області загарбники стали свідками вибухів, які спричинили пожежу. Про цей інцидент повідомив міський голова тимчасово окупованого Мелітополя, Іван Федоров, у своєму Telegram-каналі.
24 серпня 2023, 17:30

Обстріл центра Херсону: троє поранених, серед яких одна дитина

У четвер, 24 серпня, у Херсоні відбувся обстріл міста російськими військовими, що призвело до поранень 7-річної дівчинки. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації. 7-річна дівчинка отримала поранення спини, рук та ніг під час удару ворожого снаряду в її квартирі. Потерпілу дитину з середньою тяжкістю поранень госпіталізували, де їй надають необхідну медичну допомогу.
24 серпня 2023, 16:05

Зеленський анонсував закони, що зміцнять Україну та боротьбу з внутрішніми ворогами

Президент Володимир Зеленський анонсував законодавчі ініціативи щодо зміцнення України та протидії тим, хто намагається розхитати державу зсередини. Про це він сказав на Софійській площі Києва на урочистостях з нагоди Дня Незалежності у четвер, 24 серпня.
24 серпня 2023, 14:20

Україна «випала з графіка» звільнення Криму – Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов визнав, що Київ "випав із графіка" щодо звільнення Криму. Деокупація півострова йде повільніше, ніж мала “за всіма розрахунками”. Про це Буданов сказав в інтерв'ю "Крим. Реалії".
24 серпня 2023, 14:00

Українські бійці в Криму: спецоперація ГУР МО України за підтримки ВМС України

Оперативні групи бійців розвідки зі складу Головного управління (ГУР) Міністерства оборони України здійснили висадку на тимчасово окупованій території Криму, вступивши в бій з російськими військами. Зазначено, що спецпідрозділи, використовуючи плавзасоби, висадилися на берег в околицях населених пунктів Оленівка та Маяк.
24 серпня 2023, 12:36

Привітання Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України

Великий народе великої України, що відзначає сьогодні великий день – День Незалежності! Свято вільних людей. Свято сильних людей. Свято гідних. Свято рівних. Українців та українок. Усіх. В усій нашій державі.
23 серпня 2023, 20:54

Більше мобілізувати людей на фронт просять військові - Зеленський

Військові звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням збільшити кількість мобілізованих на фронт. Про це розповів глава держави на пресконференції у середу, 23 серпня.
23 серпня 2023, 20:16

На росії розбився літак пришгожина – росЗМІ

У середу, 23 серпня, у Тверській області на росії сталася авіакатастрофа, яка призвела до падіння бізнес-джету Embraer. Подія сталася у Бологівському районі Тверської області. За даними телеграм-каналу 112, на борту літака перебувало семеро людей, але всі вони загинули. Літак, що зазнав катастрофи, належав ватажкові ПВК «вагнер» євгену пригожину.
23 серпня 2023, 18:57

Українські військові завдали удару по російському літаку в Чорному морі - ГУР

Українські військові виконали удар по російському літаку, який намагався атакувати український катер біля острова Зміїний у Чорному морі. За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, літак рф отримав пошкодження в результаті зіткнення.
23 серпня 2023, 16:20

Україні достався цілий гелікоптер Mi-8 від росії в результаті спецоперації ГУР

Нещодавно, завдяки довготривалій спецоперації Головного управління розвідки, вдалося здійснити в Україні виманювання гелікоптера Мі-8 Збройних сил російської федерації. Пізніше цю інформацію підтвердив речник ГУР Андрій Юсов, який заявив, що екіпаж гелікоптера після приземлення був заарештований українськими військовими. Деталі цієї операції він обіцяє розкрити пізніше.
23 серпня 2023, 15:37

Атака рф по школі в Ромнах: зросла кількість загиблих, рятувальна операція завершена

За новими даними, кількість жертв російської атаки збільшилась до чотирьох осіб. Рятувальники вже деблокували тіла директора школи, заступника директора, секретаря та бібліотекаря, які виявилися серед жертв цього трагічного інциденту. Аварійно-рятувальні роботи на місці атаки росіян на школу в Ромнах — завершено.