Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

15 вересня 2023, 14:33

На росії палає підшипниковий завод у Самарі – росЗМІ

На росії відбулася чергова «бавовняна» подія, зокрема, спалахнула потужна пожежа на заводі, який спеціалізується на виробництві підшипників у місті Самара. Пожежу супроводжує стовп густого диму, який видно з різних районів міста. За даними повідомлення, на території заводу виникла пожежа в резервуарі з мастилом, яка охопила площу приблизно 100 квадратних метрів.
14 вересня 2023, 22:21

На росії в Дагестані горить житловий будинок після потужного вибуху

В Дагестані знову потужный вибух. Місцеві пишуть про «бавовну» у багатоквартирному житловому будинку. Після прибуття пожежної команди встановлено, що вибух стався у квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового багатоквартирного будинку, і відбулося подальше загоряння. Про це повідомляє Міністерство з питань надзвичайних ситуацій Республіки Дагестан.
14 вересня 2023, 21:44

Відео того, що залишилось від російського ВДК «Мінськ» в Севастополі

У мережі з'явився відеозапис ураженого українською ракетою ВДК Мінськ у південній бухті Севастополя. Надбудова зі складною електронікою зазнала серйозних пошкоджень та вигоріла. Її неможливо відновити. Головне управління розвідки Міністерства оборони України також підтвердило, що в Севастополі були уражені великий десантний корабель і підводний човен російської федерації.
14 вересня 2023, 17:43

Колишнього очільника МОЗ Степанова заочно заарештовано по справі «Поліграфкомбінату»

Вищий антикорупційний суд України ухвалив рішення про заарештування колишнього міністра охорони здоров'я Максима Степанова заочно. Про це 14 вересня повідомили Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП). 2 липня Степанов заявив, що перебуває у відрядженні.
14 вересня 2023, 16:35

ЗСУ офіційно підтвердили удар по комплексу ППО С300/400 «Тріумф» в Євпаторії

Вночі 14 вересня була проведена спеціальна операція в районі Євпаторії, виконана спільними зусиллями військової контррозвідки, Служби безпеки України та Військово-морських сил України. Відбулась серія потужних вибухів в місці розташування російського ракетного комплексу "земля-повітря". Про вибухи в районі Євпаторії стало відомо близько 5 ранку. Вони відбувались поруч із військовою частиною окупантів.
13 вересня 2023, 22:04

Людству представлено мумії «прибульців». В Конгресі Мексики відбулись слухання

Під час слухань у будівлі Конгресу Мексики, присвячених темі НЛО, журналіст і уфолог Хайме Мауссан виставив на публічний огляд дві мумії, які, за його словами, являють собою залишки іншопланетних істот, які колись знаходилися на Землі. Муміфіковані тіла цих "нелюдських" істот були піддані радіовуглецевому аналізу, і за результатами експертизи встановлено, що їм принаймні 1000 років.
13 вересня 2023, 18:42

Атака на Одещину дронами тривала 4,5 години, 7 людей постраждало

У ніч з 12 на 13 вересня російська федерація вчинила атаку на південну частину Одеської області за допомогою численних груп безпілотників, спрямованих на Ізмаїльський район. Атака російських безпілотників тривала близько 4,5 годин. Противник вкотре для атак обрав цивільну інфраструктуру Подунав'я. Збройні сили ППО забезпечили збиття 32 БпЛА типу Shahed-131/136.
13 вересня 2023, 17:34

Порт Севастополя вдало атакували «квадратними» ракетами «Storm Shadow - ЗМІ

Українські військові вчинили масштабний та влучний удар на штаб Чорноморського флоту росії, який знаходиться в тимчасово окупованому Севастополі, за допомогою британських крилатих ракет «Storm Shadow». Головне управління розвідки Міністерства оборони України також підтвердило успішні удари по об'єктах ВМС та портовій інфраструктурі окупантів у Севастополі.
13 вересня 2023, 17:22

ЗСУ офіційно підтвердили удар по порту Севастополя

Українські збройні сили вчинили удар по Севастополю, який зараз тимчасово перебуває під окупацією, у середу, 13 вересня. Сьогодні вночі в самому Севастополі були зафіксовані чисельні вибухи. Пізніше міністерство оборони російської федерації повідомило про атаку, під час якої було запущено 10 крилатих ракет на судноремонтний завод імені С. Орджонікідзе, що призвело до пошкоджень двох кораблів.
13 вересня 2023, 14:06

Атака на Севастополь: пошкоджено великі кораблі російського Чорноморського флоту

У ніч 13 вересня на Севастопольському морському заводі імені Орджонікідзе сталася потужна вибухова подія, яку описують як "бавовна". На росіян було спрямовано не тільки ракети, як стало відомо згодом. Зробили «боляче» Чорноморському підводному та надводному флоту росії.
12 вересня 2023, 20:48

На росії продовжує страждати цивільна авіація. Чергова аварійна ситуація

На росії пасажирський літак здійснив екстрену посадку посеред пшеничного поля в Новосибірській області. Літак "Аеробус" A320 авіакомпанії "Уральські авіалінії" виконував рейс із Сочі до Омська. Екіпаж був змушений здійснити аварійну посадку "на ґрунт" приблизно о 05:44 ранку за московським часом.
12 вересня 2023, 17:56

Потужна пожежа на росії: палав мазут на заводі у башкирському Салаваті

Знов виникла велика пожежа на російському заводі по виробництву бітуму «девон». Масштабне горіння та задимлення відбулось у башкирському Салаваті. Палає мазутна яма, розташована поруч з паливними цистернами, а попередні причини потужної пожежі у Салаваті – порушення техніки безпеки при проведенні якихось робіт.
12 вересня 2023, 14:41

Зеленський наклав вето на закон №9534 про декларування з закритими реєстрами

Президент України Володимир Зеленський вирішив використати право вето і заблокував законопроєкт щодо відновлення обов'язкового електронного декларування для чиновників, який передбачав закриті реєстри ще на один рік. «Декларації мають бути відкритими. Одразу».
11 вересня 2023, 20:05

Зеленський провів зустріч з міністром закордонних справ Німеччини

Президент Володимир Зеленський зустрівся з міністром закордонних справ Німеччини, яка прибула з неоголошеним візитом до України. Під час зустрічі Зеленський висловив подяку Німеччині за важливу військову та фінансову підтримку України.
11 вересня 2023, 13:05

«Вишки Бойка» повернуті під контроль України – ГУР

Українські військові здійснили операцію із повернення під свій контроль бурових газо- та нафтовидобувних платформ недалеко від узбережжя Криму в Чорному морі, які також відомі як "вишки Бойка". Також повідомлено, що під час операції спецпризначенці захопили цінні трофеї, включаючи запаси вертолітних боєприпасів типу НАР (некерованих авіаційних ракет) та РЛС Нева, яка може відстежувати рух суден у Чорному морі.
10 вересня 2023, 23:04

Окупанти звинуватили ЗСУ в обстрілі Донецька в кінці дня псевдовиборів

В другій половині дня, 10 вересня, в ЗМІ почали з’являтись повідомлення про обстріл центру та околиць тимчасово окупованого Донецька. Місцеві дивуються, що звуки «прильоту» дуже швидко відбуваються після «відльоту». В соцмережах багато фото та відео наслідків, але що варто уваги – це те, як швидко з’являються фото та відео російських воєнкорів та блогерів з місць влучання снарядів.
10 вересня 2023, 19:57

На росій пишуть про «бавовну» в Брянську: атакован нафтопровід «дружба» - росЗМІ

Місцеві пабліки поширили чергове відео з Брянська, де здіймається великий чорний стовп диму. Офіційні джерела на росії швидко повідомили, що «все збили, ніхто та ніщо не постраждало». При тому, не забули згадати «Київський режим та Український безпілотник».
10 вересня 2023, 14:08

Херсон знов під обстрілом росіян, є руйнування цивільних об’єктів - ОВА

Близько о 7:00 годині ранку 10 вересня російські війська здійснили напад на центр міста Херсона. Наслідком обстрілу ворожими снарядами стали пошкоджені дах і вікна освітньої будівлі. Крім того, житловий будинок також потрапив під обстріл. У 68-річної жінки виявили ситуаційно-невротичну реакцію, і їй було надано медичну допомогу, після чого її залишили на місці події.
10 вересня 2023, 13:36

У Тернополі рятувальники гасять масштабну пожежу з ночі на площі 9 000 квадратних метрів

У місті Тернопіль триває активна ліквідація великої пожежі на одному з місцевих підприємств, як повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій. Вогонь спалахнув близько 3 години ночі та загасити його досі не вдалося. Попередньо встановлено, що площа пожежі становить приблизно 9 тисяч квадратних метрів, і цю інформацію було отримано завдяки використанню безпілотника.
09 вересня 2023, 22:53

На росії в Ярославлі пожежа у колишній будівлі районного військкомату - ЗМІ

На росії продовжує палати. На цей раз – Ярославль. Горить колишня будівля районного військкомату. Ця подія викликала неабиякий інтерес серед місцевого населення. Подивитись на згарище зібралось багато російського натовпу.