Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

15 серпня 2023, 18:18

Зеленський завітав до українських захисників на Мелітопольському напрямку

Президент України Володимир Зеленський продовжує робочі візити до українських захисників на різних напрямках передових позицій. Сьогодні він завітав до Запорізької області, де відбулася зустріч з бійцями декількох бригад. Зустріч з бійцями була спрямована на обговорення актуальних питань, прийняття рішень та аналіз ходу бойових дій. Подяка військовим за їхній внесок у захист України.
15 серпня 2023, 16:46

Львів зазнав найбільших руйнувань за останній час: наслідки ракетної атаки

Після ранкової атаки рф на Львівську область, стало відомо про пошкодження та постраждалих. За інформацією голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, – обійшлося без загиблих, однак 15 осіб, віком від 10 – до 72 років, зазнали травм. Пошкоджено приблизно 40 будинків, а це – понад сто помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйнована територія дитячого садка.
15 серпня 2023, 13:39

У Луцьку вручання двох ракет рф: руйнування, троє загиблих та поранені

Унаслідок ракетного удару було зафіксовано пошкодження будівельних конструкцій та виникла пожежа на виробничому підприємстві у Луцьку. Дві ракети досягли цілей у промисловому об'єкті в Луцьку, в результаті чого загинуло троє громадян, а троє отримали поранення.
14 серпня 2023, 22:40

На півдні росії в Махачкалі повідомляють про вибухи, загиблих та поранених

За інформацією російських ЗМІ, – в Махачкалі стався вибух у будівлі автосервісу біля торговельного центру "Глобус". Вогонь перекинувся на АЗС.
14 серпня 2023, 20:11

Зеленський відвідав бойові бригади на Сході, що воюють в межах ОТУ «Соледар»

Під час своєї робочої поїздки на територію Донеччини, Президент України Володимир Зеленський відвідав командні пункти декількох бригад, які взяли участь у наступальних діях у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Соледар".
14 серпня 2023, 18:23

Зеленський на передовій Сходу з робочим візитом

Увечері, 14-го серпня, в офіційних соцмережах Володимира Зеленського з’явилась інформація про те, що Президент відвідав передові позиції на Донеччині. Обговорили з командирами проблеми, із якими стикаються воїни, і пропозиції щодо їх розв’язання.
14 серпня 2023, 14:52

Встановлено 15 осіб, які готують псевдовибори на Луганщині – СБУ

СБУ встановила особи п'ятнадцяти колаборантів, які взяли участь у підготовці псевдовиборів на тимчасово окупованій частині Луганщини. Серед цих осіб – керівники "виборчої комісії лнр", а також представники регіональних осередків російської партії "єдина росія" та інших політичних сил.
14 серпня 2023, 14:36

Уночі 14 серпня в історичному центрі Львова стався обвал балкону з чоловіком

Уночі 14 серпня в історичному центрі Львова стався обвал балкону, в результаті чого один чоловік отримав травми. За повідомленням голови ГО "Варта-1" Ігоря Зінкевича, інцидент стався на проспекті В'ячеслава Чорновола. Падіння балконів в історичній частині Львова не є новим явищем.
14 серпня 2023, 13:21

Нічна атака рф на Одещину дронами і «калібрами». Наслідки. Фото

Уночі 14 серпня армія російської федерації вчинила три атаки на Одеську область, використовуючи 15 ударних дронів у дві хвилі. Також було випущено вісім ракет морського базування типу «калібр». Про це повідомили представники Сил оборони півдня. За інформацією військових, протиповітряна оборона відбила всі атаки противника.
13 серпня 2023, 19:05

На росії в Бєлгородє пошкоджено фасад багатоповерхового будинку - РосЗМІ

Російська ППО обстріляла Білгород, проте деякі російські інформаційні видання знов звинувачують Україну. А саме в тому, що причиною ушкодження фасаду став безпілотний літальний апарат, запущений з території України.
13 серпня 2023, 14:05

На росії в Підмосков'ї спалахнула значна та здалеку помітна пожежа - РосЗМІ

Згідно із повідомленням, величезний чорний дим піднявся від промислової зони. Виникають припущення, що вибух стався на території складу одного з місцевих підприємств, яке знаходиться між автозаправкою та науково-інженерним центром ТЕМП.
13 серпня 2023, 13:09

Перестрілка в Урзуфі між окупантами: жертвами стали семеро цивільних -ЗМІ

Через перестрілку між злочинними військовими формуваннями з рф, що трапилась в тимчасово окупованому Урзуфі під Маріуполем, загинуло декілька мирних мешканців. Інцидент стався 11 серпня, інформацію про це у своєму Телеграм-каналі оприлюднив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.
12 серпня 2023, 21:23

На острові Зміїному встановлено новий прикордонний знак – ДПСУ

Бійці ДПСУ та Головного управління розвідки Міноборони встановили на острові Зміїному прикордонний знак. Про це повідомив у Фейсбуці голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко. Як повідомлялося, українські Сили оборони звільнили острів Зміїний від російських загарбників 30 червня 2022 року.
12 серпня 2023, 16:01

Нова атака на "Кримський міст": чергове "задимлення" та робота ППО

Після 15.00 у суботу, 12 серпня, в районі «Кримського мосту» пролунали нові вибухи. Про це повідомляють кримські і російські пабліки.
12 серпня 2023, 14:53

На росій в Уссурійську змило дамбу: затоплені дома, проводять евакуацію

У місті Уссурійськ, що знаходиться в Приморському краї російської федерації, сталося проривання дамби через інтенсивні дощі, повідомляють російські ЗМІ. Відомо, що напередодні, в п'ятницю 11 серпня, в Уссурійську випало 117 міліметрів опадів, що приблизно відповідає місячній нормі в 120-130 міліметрів.
12 серпня 2023, 13:55

Окупанти повідомляють про атаку на Кримський міст

У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи в районі Кримського мосту. На місці сильне задимлення. Про це повідомили у соцмережах у суботу, 12 липня.
12 серпня 2023, 13:37

Щось відбувається з "Кримським мостом" - РосЗМІ

В тимчасово окупованому Криму гучно: над «Кримським(Керченським)» мостом кружляють безпілотники. За повідомленнями місцевих джерел, - рух автотранспорту через «Кримський міст» тимчасово призупинено.В чатах Керчі пишуть про гучні вибухи та сліди роботи ППО на небі над переправою. Спостерігається різного роду задимлення!
11 серпня 2023, 18:53

До окупованого Сєвєродонецька підвезли "руський мир" - ЗМІ

В зруйнований Сєвєродонецьк окупанти завезли обладнання для поширення своєї пропаганди серед незахищених верств населення – пенсіонерів та малозабезпечених громадян. Так, за низькою вартістю, або ж зовсім безкоштовно – ворожа «влада» готова встановлювати мешканцям міста супутникові тарілки «руський мир», продовжуючи промивку мізків вже з екрану телевізорів.
11 серпня 2023, 17:27

є.балицький озирається щодня та спить в бункері - доля гауляйтера на тимчасово окупованій землі України

Гауляйтер тимчасово окупованої частини Запорізької області є.балицький зізнався пропагандистові соловйову, що тепер “живе в бункері і щодня змушений озиратися”. Ось вона, - справжня всенародна «любов та підтримка». Заслужив! Це тільки початок, тому що - немає місця вбивцям, зрадникам та колаборантам на Українській землі!
11 серпня 2023, 14:24

Зеленський провів засідання РНБО щодо корупції в ТЦК

Під час перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) правоохоронними органами виявлені випадки корупційних дій, включаючи моменти під час проведення загальної мобілізації. Ці випадки становлять потенційну загрозу для національної безпеки України та негативно впливають на довіру до державних інституцій