Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

23 серпня 2023, 15:23

Прем’єр-міністр Фінляндії у Києві: зустріч з Зеленським та новий пакет військової допомоги

Президент України Володимир Зеленський прийняв у Києві прем'єр-міністра Фінляндії Петтері Орпо, який прибув до України з робочим візитом. Під час зустрічі, Зеленський висловив щиру подяку Орпо за постійну та практичну підтримку, яку Фінляндія надає Україні у різних аспектах, включаючи військову, гуманітарну та санкційну співпрацю.
23 серпня 2023, 14:14

Зеленський привітав українців з Днем прапора

«Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем ідуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, ідуть вперед і дійдуть до нашої перемоги»
23 серпня 2023, 13:11

В Криму знищено комплекс С-400 на Тарханкуті – ГУР

23 серпня 2023 року близько 10.00 поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 «Тріумф».Внаслідок вибуху повністю знищено саму установку, встановлені на ній ракети та особовий склад.
22 серпня 2023, 15:11

Буданов анонсував неприємні події для росіян у Криму: Побачите

Найближчими днями можуть відбутися нові події в Криму, пов'язані з деокупацією. Цю інформацію розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у коментарі для каналу ITV в центрі визвольного Ірпеня.
21 серпня 2023, 22:34

Зеленський запросив долучитись Грецію до посилення ППО України

Володимир Зеленський після зустрічі з грецьким прем'єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом зазначив про можливість історичного внеску Греції в посиленні безпеки Європейського Союзу. Важливою частиною цього співробітництва могла б стати підтримка з боку Греції у справі оборони Чорноморської акваторії за допомогою систем протиповітряної оборони.
21 серпня 2023, 19:14

Зеленський прибув до Греції: планується ряд важливих зустрічей

21 серпня, у понеділок, президент Володимир Зеленський вирушив з офіційним візитом до Греції, де планується провести ряд важливих зустрічей та переговорів. Головна мета цих зустрічей — обговорити питання співпраці між двома країнами та координацію дій на європейському рівні для захисту життя та свободи громадян.
21 серпня 2023, 13:27

Зеленський виступив у парламенті Данії: Україна вистоїть!

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням перед датським парламентом. Під час своєї промови він висловив думку, що всі сусіди росії є вразливими перед загрозою агресії, якщо Україна не протистоїть російській навалі. Він відзначив, що росія відкрито заявила про свої плани не обмежувати свою ворожу діяльність лише Україною.
20 серпня 2023, 20:43

Ми готові обміняти Бєлгород на членство в НАТО – Зеленський

Володимир Зеленський надав змістовну відповідь на питання про територіальні поступки заради членства України в НАТО. На спільній пресконференції з прем'єром Данії Метте Фредеріксен президент заявив, що Україна готова обміняти Бєлгород на членство в Альянсі.
20 серпня 2023, 20:20

Данія відправить в Україну 19 винищувачів F-16

Після важливих переговорів, які відбулися 20 серпня, президент України Володимир Зеленський оголосив про нову домовленість з Данією, яка відкриває перспективу для українського повітряного флоту. Україна отримає 19 винищувачів F-16.
20 серпня 2023, 15:46

В Бурятиії на росії змило дамбу та суттєво пошкодило Байкало-Амурську магістраль – росЗМІ

В Бурятії, що знаходиться на росії, відбулося стихійне лихо, – річка спричинила пошкодження дамби, що призвело до розмивання залізничних колій Байкало-Амурської магістралі. Було пошкоджено 200 метрів залізничної траси, а також пошкоджено 10 опор контактної мережі. У зв'язку з цим, – рух поїздів на цій ділянці був зупинений.
20 серпня 2023, 14:05

На росії в Курську палав залізничний вокзал від удару БпЛА – росЗМІ

У Курську, на росії, безпілотник атакував приміщення місцевого залізничного вокзалу. Про це у неділю, 20 серпня, повідомляють росЗМІ. Зазначається що, він врізався в дах будівлі залізничного вокзалу, після чого виникла пожежа.
19 серпня 2023, 14:01

Чернігів: збільшилась кількість жертв, загинула дитина

Сьогодні, близько 11:30 ранку, на місто Чернігів відбулась ракетна атака російських терористів. Про це повідомив голова ОВА В'ячеслав Чаус. Виконувач обов'язків міського голови Чернігова, Олександр Ломако, – повідомляє про 6 загиблих, з яких 1 дитина, внаслідок ракетного удару по центру Чернігова.
19 серпня 2023, 13:30

Під ворожим ударом опинився центр Чернігова: багато загиблих та поранених

Сьогодні, близько 11:30 ранку, на місто Чернігів відбулась ракетна атака російських військових. О 13:00 годині МВС України повідомило, що внаслідок ракетного удару загинуло щонайменше п'ятеро людей, а ще більше ніж 40 отримали поранення внаслідок ворожої агресії. Президент України Володимир Зеленський висловив своє співчуття рідним загиблих...
18 серпня 2023, 22:34

В окупованому Енергодарі вибухнув «очільник» поліції в кабінеті - ГУР

Повідомляється, що вранці 18 серпня стався вибух у кабінеті очільника окупаційної поліції в Енергодарі під час наради. В результаті цього інциденту кілька окупаційних чиновників зазнали поранень. Також виявлено, що будівля, де стався вибух, слугувала не лише місцем діяльності "поліції", але й була використовувана для проживання особового складу російських військових.
18 серпня 2023, 14:08

Москва під ударом БпЛА, вибухи та задимлення - росЗМІ

В ніч на 18 серпня, мешканці москви та підмосков'я почули вже звичайні звуки вибухів, які викликали певну стурбованість серед громадян. Згідно з даними, оприлюдненими російськими пабліками, інцидент мав вибуховий характер із помітним задимленням.
18 серпня 2023, 12:58

На росії в порту новоросійська велика пожежа з вибухами та відсутє світло в частині міста - росЗМІ

У порту Новоросійська чутно вибухи, спостерігається значне задимлення. Даний порт є надзвичайно важливим для російського експорту нафти.
17 серпня 2023, 18:12

Знищено вертоліт Ка-52: ЗСУ показали на відео

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України використали шведський переносний зенітно-ракетний комплекс RBS-70 для нейтралізації російського ударного вертольота Ка-52 біля населеного пункту Роботине в Запорізькій області.
17 серпня 2023, 17:46

У Київській області поліція викрила міжнародний канал торгівлі людьми

У Київській області правоохоронці розкрили міжнародну мережу з торгівлі людьми. За даними глави Національної поліції, Андрія Нєбитова, 41-річний організатор цієї діяльності залучав дівчат для роботи у закордонних борделях. На одному з прикордонних пунктів пропуску Львівської області міграційна поліція завадила злочинній дії, коли намагалися вивезти жінок за кордон.
17 серпня 2023, 14:30

На росії в Волгограді палає меткомбінат, а вулиці топить питною водою - росЗМІ

Вранці 17 серпня на Волгоградському металургійному комбінаті "Червоний Жовтень" загорівся трансформатор. З вогнем боролися пожежні загони кількох частин Волгограда.
16 серпня 2023, 14:05

ЗСУ повідомили про звільнення населеного пункту Урожайне. Офіційно

Збройні сили України повідомили про звільнення населеного пункту Урожайне, що знаходиться на Донеччині. Цю новину повідомила в Telegram заступник Міністра оборони, Ганна Маляр, уранці 16 серпня. Представники Генерального штабу підтвердили цю інформацію, додавши, що Збройні сили України продовжують активні операції на інших напрямках — Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському.