Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

20 вересня 2023, 17:27

СБУ знищили російське антидронове обладнання та інші розробки агресора

Бойова робота ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях: за допомогою ударних безпілотників знищено російське антидронове обладнання та інші новітні розробки агресора. Серед них – російський комплекс «Силок-01», призначений для виявлення та виведення з ладу українських дронів. Загарбники приховали техніку на даху будівлі.
19 вересня 2023, 22:55

25 загиблих у Нагірному Карабаху, масштабні протести в Єревані

Адміністрація президента Азербайджану Ільхама Алієва висловила готовність до зустрічі з представниками вірменського населення, що проживає в Карабахському регіоні, за умови саморозпуску невизнаної "автономії". Інакше, адміністрація обіцяє продовжити "антитерористичну операцію", яка була розпочата 19 вересня.
19 вересня 2023, 21:28

Кадиров помер у московській лікарні –соцмережі

За повідомленням багатьох ТГ-каналів із посиланням на інформацію від російсько-ізраїльського бізнесмена Леоніда Невзліна, з'явилися непідтверджені новини про смерть глави Чечні, рамзана кадирова, у Центральній клінічній лікарні москви.
19 вересня 2023, 18:46

У Львові росіяни знищили 300 тонн гуманітарних вантажів, загинула людина

Російські безпілотники у Львові зруйнували склад, де зберігалася гуманітарна допомога від релігійної благодійної організації "Карітас-Спес" з обсягом в 300 тонн. Окрім гуманітарної допомоги від "Карітас-Спес", було зруйновано склад вікон польської компанії "Fakro" та склад побутової хімії. Загинув 26-річний працівник складу. О 17:21 в ДСНС повідомили, що пожежу на складах було ліквідовано.
19 вересня 2023, 17:46

ЗСУ підтвердили ураження штабу російських окупантів в районі Мелітополя

Вранці 19 вересня, Збройні сили України успішно вдарили по штабу російських окупантів в районі тимчасово окупованого Мелітополя. Про це повідомлено Управлінням стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних сил України. Раніше вранці про вибухи в окупованому Мелітополі повідомили міський голова Іван Федоров та Центр національного спротиву.
19 вересня 2023, 16:46

Вірменія не має наміру розпочинати воєнні дії в Нагірному Карабасі – Пашинян

Прем'єр-міністр Вірменії, Нікол Пашинян, заявив, що Вірменія не має наміру розпочинати воєнні дії в Нагірному Карабасі через нинішню ситуацію. У центрі Єревану відбувається масовий мітинг, де люди вимагають від Азербайджану припинити вогонь і від Пашиняна захистити вірмен у Нагірному Карабасі. Протестувальники вигукували "Нікол зрадник" та "Арцах".
19 вересня 2023, 16:19

Херсон під ворожим обстрілом: загинув поліцейський та пасажир тролейбуса

У Херсоні в результаті ранкового обстрілу стали жертвами агресії росії двоє пасажирів тролейбуса, які отримали важкі поранення, а також загинув поліцейський. Пізніше, у лікарні зупинилося серце 57-річного херсонця, який постраждав внаслідок російського удару по тролейбусу. Унаслідок ворожого влучання також загорілася складська будівля — рятувальники гасили пожежу площею близько 1000 кв.м.
19 вересня 2023, 14:09

Азербайджан розпочав операцію у Карабасі: лунають сирени та вибухи

Азербайджан розпочав "антитерористичні заходи" в Нагірному Карабаху з метою відновлення конституційного ладу, повідомило Міноборони Азербайджану у вівторок, 19 вересня. За допомогою високоточної зброї ведуться операції знищення прифронтових і внутрішніх позицій, а також вогневих точок, бойової техніки та військових об'єктів ЗС Вірменії, як зазначено в офіційному повідомленні.
18 вересня 2023, 18:55

В Донецьку потужні вибухи. Пошкоджена будівля «адміністрації» пушиліна

Сьогодні, 18 вересня, в окупованому Донецьку вдень стався потужний вибух з великим задимленням. Пізніше стало відомо, що удар було нанесено по будівлі адміністрації так званого голови "днр" дениса пушиліна. Про обстріл центру міста повідомляють чисельні окупаційні інформ-ресурси, а також місцеві жителі, які охочу фільмують подію.
17 вересня 2023, 20:39

Звільнення Кліщіївки під Бахмутом підтвердили в ЗСУ

Українські захисники підтвердили, що їм вдалося звільнити від російських загарбників населений пункт Кліщіївка під Бахмутом. Проте російські окупаційні війська не залишають спроб відновити контроль над втраченою територією. Про це в Telegram написав командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.
17 вересня 2023, 17:09

На росії напали на нафтову компанію в Іркутську, росЗМІ пишуть про захоплення

На росії захоплюють нафтову компанію в Іркутську. Десятки добре озброєних людей на гелікоптерах провели штурм підприємства. Повідомляють російські засоби інформації в соціальних мережах про силове захоплення підприємства "Дулісьма" в Приангар'ї.
17 вересня 2023, 16:10

Зеленський привітав рятувальників з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський висловив привітання українським рятувальникам з професійним святом і відзначив їхні досягнення. Дякуємо кожному співробітнику ДСНС за надзвичайну сміливість, самовідданість, за професіоналізм. За кожне врятоване вами життя. Вклоняємося. Слава працівникам ДСНС! Слава героям!
16 вересня 2023, 17:31

На росії загубили ракету «Кинджал» в Тульській області – росЗМІ

У середині серпня на росії загубили ракету "Кинджал" у Тульській області, і тільки через місяць, 12 вересня, її вдалося виявити під час польових робіт. російська аеробалістична, високовартісна, «аналогов-нєт-на» ракета була знешкоджена на місці виявлення, що призвело до потужного вибуху та попередньої евакуації кількох сіл навколо.
16 вересня 2023, 16:57

Автівкам з російськими номерами заборонять в’їзд до Польщі

Польща прийняла рішення встановити заборону на в'їзд автомобілів з російськими номерами, відповідаючи на аналогічні кроки Балтійських країн та Фінляндії. Ця нова заборона набуде чинності вже найближчої неділі, 17 вересня. За цим рішенням, жоден легковий автомобіль, що має російську реєстрацію, не зможе в'їхати на територію Польщі.
16 вересня 2023, 16:24

SpaceX здійснили успіний запуск ще 22 супутників зв’язку Starlink

Компанія SpaceX, заснована відомим мільярдером Ілоном Маском, успішно провела ще один запуск своєї ракети-носія Falcon 9. Це вже другий успішний запуск цього тижня, і він був призначений для виведення на орбіту нової партії міні-супутників для глобальної мережі інтернет-покриття Starlink.
16 вересня 2023, 13:37

Послол Україи приймав участь в протестах проти виступу Нетребко біля Берлінської опери

Посол України в Німеччині та приблизно 150 інших осіб виразили свою незгоду і протестували під час виступу Анни Нетребко в Берлінській опері. Тем не менше, оперний спектакль "Макбет" з російською співачкою в головній ролі завершився "з бурхливими оплесками". Протести відбулися перед будівлею Німецької державної опери Staatsoper Unter den Linden.
15 вересня 2023, 22:28

На вчителя, що побив учня на Рівненщині порушено кримінальну справу

Сьогодні, 15 вересня, під час моніторингу соціальних мереж, правоохоронці виявили відеозапис, на якому зафіксовано інцидент у школі, що розташована в селі Хотин, колишнього Березнівського району. На зазначеному відео видно, як учитель побив учня. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії.
15 вересня 2023, 21:59

Статуя колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель тріснула, розсипалась і впала

Статуя колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель, яка була встановлена у Верхньому Пфальці у 2021 році, зазнала руйнування та впала. Ця скульптура, яка була в натуральну величину та висотою 2,7 метра, була відкрита в Tempel Museum Etsdorf у жовтні 2021 року, під час періоду, коли Ангела Меркель виконувала обов'язки канцлера.
15 вересня 2023, 21:11

ЗСУ використали дрон з гучномеовцем для ультиматму росіянам в Андріївці при деокупації

Під час деокупації Андріївки українські військові використали незвичайний метод, а саме, унікальний дрон із гучномовцем, щоб надати російським солдатам можливість здатися. "Бійці Третьої штурмової підняли в небо БПЛА з гучномовцем, і командир 2-го штурмового бата оголосив ворогові ультиматум: полон чи смерть. Внаслідок бойової операції частина окупантів здалася"
15 вересня 2023, 18:59

Повітряні Сили показали як та чим б’ють по російським кораблям

Повітряні сили з успіхом знищують ворожі цілі, використовуючи британські авіаційні крилаті ракети Storm Shadow та французькі Scalp. "В авіації Повітряних сил є два типи крилатих ракет, надані партнерами для протистояння окупанту. Британські Storm Shadow ми встановлюємо під лівим крилом Су-24М, французькі Scalp - під правим".