Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

12 листопада 2023, 13:20

Росіяни зруйнували обласну бібліотеку ім. Олеся Гончара у Херсоні

Протягом останньої доби російські окупанти здійснили обстріли, внаслідок яких обласна бібліотека ім. Олеся Гончара у Херсоні зазнала значних руйнувань та виникла пожежа, яку рятувальникам вдалося ліквідувати. Люди, як мешкають поблизу, з жахом розповідають про пережите. Загалом за останню добу противник випустив 343 снаряди під час 62 обстрілів Херсонщини.
11 листопада 2023, 17:06

Зеленський привітав Дуду та польський народ з Днем незалежності Польщі

Володимир Зеленський у відеорозмові з Анджеєм Дудою привітав з Днем незалежності Польщі. В ході зустрічі, глава України висловив теплі привітання польському народу, підкресливши важливість спільного шляху обох націй та висловив вдячність польському народові за підтримку під час російської агресії та визначив основні цінності, що об'єднують обидва наші народи.
11 листопада 2023, 13:18

Президент Зеленський привітав з днем визволення Херсона

Володимир Зеленський висловив вітання Херсону з приводу дня визволення міста від російських загарбників. Не дивлячись на регулярні російські наративи, рік тому південь України переконався у тому, що росія ніколи не приходить "назавжди". Завдяки Херсонській операції наші військові звільнили правобережжя Дніпра від російських терористів.
10 листопада 2023, 13:58

Російські воєнні катери ідуть на …"зустріч" з надводними дронами ГУР

Українські військові здійснили успішну атаку морськими дронами по російських десантних катерах класу «Серна», що підтверджується на відео, опублікованому Головним управлінням розвідки (ГУР) Міністерства оборони України в п'ятницю, 10 листопада. У розвідці нагадали, що російські катери класу «Серна» використовувались для перекидання військової техніки та десанту під час окупації острова Зміїний.
10 листопада 2023, 13:30

Чоловіки у військовій формі, схожі на працівників ТЦК, викрадають людей з вулиць у Львові

У Львові черговий скандал, пов'язаний з працівниками військкомату (ТЦК та СП). На відео, що шириться в Мережі, пересічні громадяни зафіксували, як, схоже, працівники ТЦК намагаються силоміць заштовхати чоловіка до мікроавтобуса, не зважають на спроби очевидців втрутитися.
09 листопада 2023, 21:04

Ще одну групу українців успішно евакуйовано із Сектору Гази

Протягом останньої доби ще 46 українців були успішно евакуйовані з Сектору Гази. Таким чином, загальна кількість евакуйованих становить 89 осіб. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні в четвер, 9 листопада. На ранок 9 листопада Україна отримала дозволи на виїзд з Сектору Гази для 329 своїх громадян.
08 листопада 2023, 18:16

Зеленський зустрівся з міністром транспорту США

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із міністром транспорту США Пітом Буттіджеджом, який здійснив робочий візит до України. Зазначено, що обговорювалася перспектива подальшого розвитку альтернативного гуманітарного маршруту в Чорному морі для транспортування української продукції. Також обговорювались можливості налагодження спільного виробництва в галузі оборонно-промислового комплексу.
07 листопада 2023, 17:32

В Донецьку перелякані окупанти: потужні вибухи, «прильоти» чи «бавовна» – соцмережі

Сьогодні у вівторок, 7 листопада, в тимчасово окупованому Донецьку зафіксовані вибухи від так званих «прильотів» у центрі міста. Свідки подій також активно діляться знімками, на яких видно високі стовпи диму. Також відомо, що у соціальних мережах поширилася версія, що це може бути результатом роботи системи протиповітряної оборони.
06 листопада 2023, 15:06

У Херсоні під російським обстрілом опинилась лікарня та житловий будинок

У ніч на 6 листопада російські окупаційні війська обстріляли один із медичних закладів у Херсоні, де на чергуванні знаходилися десять медичних працівників. Крім того, ворог використав протиракету Х-31П, щоб ударити по житловому будинку. Цей тип ракет використовується проти радарів, входячи до складу зенітних ракетних комплексів та батарей зенітної артилерії.
06 листопада 2023, 14:27

В Одесі від російського обстрілу пошкоджено Художній музей, водогін та низку житлових будівель

Під час атаки на Одесу ввечері 5 листопада постраждали житлові будинки, а Художній музей зазнав серйозних пошкоджень. За даними Олега Кіпера, голови Одеської ОВА, у результаті обстрілу постраждали вісім людей, з яких троє отримали незначні поранення, а інші п'ятеро госпіталізовані. Крім того, було зафіксовано руйнування водогону та кількох будівель неподалік від музею.
05 листопада 2023, 21:02

На Донеччині у окупантів потужні вибухи та великі пожежі – ЗМІ

Пабліки тимчасово окупованого Донецька повідомляють про серію вибухів, які сталися як у самому місті, так і в районі Сєдово поблизу Маріуполя. Інформація надходить про «прильоти» по великому складу боєприпасів у Сєдово. Зокрема, з'явились повідомлення про пожежу на складах та «підгорілі» гелікоптери, які перебували на ремонті.
05 листопада 2023, 13:21

У прокуратурі Києва відкрито справу через побиття прикордонника у відділку поліції

У результаті конфлікту, що стався в Києві під час комендантської години, в районному управлінні поліції, розпочато кримінальне провадження за фактом можливих неправомірних дій стосовно військовослужбовця. Про це повідомила Київська міська прокуратура. Також аналізують та опрацюють записи з камер відеоспостереження у Шевченківському управлінні поліції.
04 листопада 2023, 21:55

ЗСУ підтвердили, що ще один російський корабель пішов на…у Керчі

В суботу, 4 листопада, українські військові здійснили успішний удар по суднобудівному заводу "Залив" в тимчасово окупованій Керчі. З соцмереж повідомляють, що мінімум три ракети влучили в малий ракетний корабель "Аскольд", який знаходився на заводі "Залив", будівництво якого саме завершувалось. Цей корабель мав бути озброєний вісьмома ракетами "Калібр" або "Онікс".
04 листопада 2023, 17:53

Україна досягла чудового результату на шляху до ЄС – Фон дер Ляйєн

Україна продовжує свій успішний шлях до членства в Європейському союзі та досягла чудового прогресу на цьому шляху, про що заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн під час брифінгу з президентом Володимиром Зеленським. Україна активно завершує великі реформи, і якщо цей процес буде успішним, то країна зможе досягти своєї амбітної мети переходу на наступний етап процесу вступу.
02 листопада 2023, 16:47

Знищення російської БМП-2 та танк Т-72 разом з екіпажами на Сватівсько-Куп’янському напрямку

Співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях продовжують полювати за військовою технікою ворога на Сватівсько-Куп’янському напрямку. Цього разу влучними ударами дронів-камікадзе було знищено бойову машину піхоти росіян БМП-2 та танк Т-72 разом з екіпажами.
02 листопада 2023, 13:26

Секта «АллатРа» викрита на антиукраїнській діяльності – СБУ

На Київщині та в інших регіонах України припинено діяльність понад 20 осередків секти «АллатРа». СБУ встановила чітку організовану ієрархічну структуру всієї секти та "представництва" в кожному обласному центрі України. Ці осередки «АллатРа» масово закликали місцевих жителів приєднуватися до секти та поширювати кремлівські ідеї.
01 листопада 2023, 22:25

Зеленський про Формулу миру: не даємо шансу росії зірвати наші міжнародні зусилля

Чергова, вже третя, зустріч радників із національної безпеки на саміті «Формули миру» принесла корисні результати для України та міжнародного права загалом. За словами Зеленського, третя зустріч стала ще ефективнішою та ще сильнішою, порівняно з попередніми двома, сприяючи консолідації миру.
01 листопада 2023, 17:51

У міськраді Ужгорода обшуки щодо відпочинку депутатів за кордоном – СБУ

Правоохоронні органи провели обшуки в Ужгородській міськраді у зв'язку з можливим відпочинком депутатів за кордоном, прихованим під виглядом«відряджень». За інформацією спецслужби, для виїзду за кордон посадовці використовували неправдиві відомості в документах про службові відрядження.
31 жовтня 2023, 20:21

HIMARS знищів майже весь російський батальйон «атал» з чувашії – росЗМІ

Батальйон загарбників «атал» з чувашії (що на росії), згідно із повідомленням проросійських інформаційно-пропагандистських ресурсів у соцмережах та месенджерах від 31 жовтня, майже повністю припинив своє існування на території України через удари РСЗВ HIMARS. З’явилось відео підтвердження «бавовни», та вказується, що кількість жертв та поранених перевищує сотню російських окупантів
29 жовтня 2023, 21:09

На росії в республіці дагестан оскаженілий натовп захопив аеропотр та шукає «євреїв»

На росії в республіці дагестан оскаженілий натовп увірвався до приміщення міжнародного аеропорту Махачкали у пошуках "євреїв". Заворушення в столиці республіки викликали чутки про прибуття біженців з Ізраїлю. Цього ж вечора, 29 жовтня, повинен був приземлитися транзитний рейс із Тель-Авіва.