Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

06 грудня 2023, 13:47

День Збройних сил Украйни: Зеленський подякував та привітав воїнів

Хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів – героїв різного віку, із різних регіонів України – дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців. Пам’ятаємо про це й дякуємо всім захисникам і захисницям України!
06 грудня 2023, 12:53

Командування об'єднаних сил ЗС України подякувало всім захисникам та захисницям за їх титанічний труд

Сьогодні вся Україна відзначає та вшановує особливий день — День Збройних сил України! Своє привітання українським військовим з цієї нагоди висловив Командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.
06 грудня 2023, 12:12

Залужний у день Збройних Сил України подякував всім захисникам за їх важку роботу

Головнокомандувач Збройних сил України, Валерій Залужний, висловив своє привітання українським військовим з нагоди Дня Збройних сил України та подякував усім, хто зараз виконує свою важку та вкрай відповідальну роботу. "Україна не здається – завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь – як би важко нам не було, але точно не буде соромно. Дякую за службу!"
05 грудня 2023, 14:43

У центрі Херсона росіяни вбили двох людей – ОВА

Рано вранці у вівторок центр міста Херсон опинився під обстрілом з боку російських загарбників. Два мирних мешканці загинули, ще один отримав поранення. У Міжнародний День волонтера росіяни вбили благодійника у Херсоні. Життя Руслана Анісенко, волонтера організації “Справжні”, трагічно обірвалося сьогодні зранку. Його вбив російський снаряд, випущений по центру міста.
04 грудня 2023, 16:43

У Сватівському районі СБУ знищила склад боєприпасів та броньовану техніку окупантів

Співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях отримали актуальну розвідувальну інформацію щодо розташування складу з боєприпасами та військовою бронетехнікою російських окупантів на лінії бойового зіткнення у Сватівському районі на Луганщині. Загарбникам в черговий раз успішно нагадали, що Луганщина – це Україна!
04 грудня 2023, 13:25

До Луганська завітали БпЛА, вибухала та палала нафтобаза

Повідомляється про вдалу атаку безпілотних летальних апаратів по нафтобазі у тимчасово окупованому Луганську. Про це вранці зазначив «журналіст» російського пропагандистського ресурсу "известия" денис кулага та чисельні проросійські "інформаційні" ресурси. Сама вибухова подія відбулася в ніч на 4 грудня. «Журналіст» також виклав відео пожежі та вогневу роботу ППО російських окупантів проти дронів.
03 грудня 2023, 19:50

Зросла кількість загиблих та поранених у Херсоні від російського обстрілу

Зросла кількість загиблих людей внаслідок російського обстрілу багатоповерхівки в Херсоні, а поранених — до семи. Голова Херсонської ОВА, Олександр Прокудін, розповів у фейсбуці, що одна з жертв — літня жінка. Вона загинула на зупинці біля багатоповерхівки. Травми отримали жінки 35, 42, 47 та 52 років, а також чоловіки 28 та 46 років.
02 грудня 2023, 18:22

Обміни військовополоненими з росією продовжуються, часто прямо на полі бою – Зеленський

Президент Володимир Зеленський відзначив, що обміни військовополоненими між Україною та росією продовжуються, проте вони відбуваються непублічно та часто проходять прямо на самому полі бою. В інтерв'ю Associated Press він поділився деталями цього процесу. Спроби відновлення обмінів полоненими з росією тривають, хоча рф тимчасово заморозила цей процес.
01 грудня 2023, 20:55

Важливе засідання Ставки, питання щодо змін процесу мобілізації

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховнокомандувача у п'ятницю, 1 грудня, де було обговорено питання щодо змін у процесі мобілізації. У рамках засідання командувачі з фронту розповіли про ситуацію на передовій, а також було представлено інформацію щодо постачання боєприпасів та зброї.
01 грудня 2023, 14:06

Знайдено тіла ще двох загиблих у Новогродівці після російського ракетного удару

У Новогродівці Покровського району Донецької області під завалами будинку, в який було зруйновано внаслідок удару російською ракетою, знайшли тіла ще двох людей. Нагадаємо, що у ніч на 30 листопада російські загарбники здійснили удар шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донеччини. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград.
01 грудня 2023, 13:49

Порошенко поскаржився, що прикордонники не випустили його за кордон

Прикордонники відмовили у виїзді народного депутата та п’ятого президента України Петра Порошенка за кордон. Речник Держприкордонслужби України, Андрій Демченко, повідомив, що це рішення прийнято у зв'язку зі скасуванням Верховною Радою його відрядження. У період дії воєнного стану народні депутати мають право перетинати кордон на виїзд на підставі відповідних рішень про службові відрядження.
30 листопада 2023, 20:59

Дістали з-під завалів будинку тіла двох загиблих на Донеччині, куди російські окупанти завдали ракетного удару

З-під завалів триповерхового житлового будинку у місті Новогродівка, який був зруйнований російською ракетою С-300, дістали тіла двох загиблих. Вранці та вдень рятувальники дістали з-під завалів будинку в Новогродівці тіла чоловіків у віці 62 та 55 років. Розбирання завалів на місці нічного ракетного удару триває. У приватному секторі Покровська постраждало ще п'ятеро людей, серед них троє дітей - 13, 16 років та 6-місячне немовля.
30 листопада 2023, 13:34

Зеленський здійснив візит до бійців ЗСУ під Куп’янськом

Президент Володимир Зеленський відвідав Куп'янський напрямок у Харківській області та перебував безпосередньо на передовому командному пункті. Глава держави провів нараду з військовими, зустрівся з воїнами, які беруть участь у захисті Харківської області, та відзначив державними нагородами.
29 листопада 2023, 12:53

Зеленський прибув до Одеської області з робочим візитом

Президент Володимир Зеленський прибув до Одеської області з робочим візитом, про що він повідомив у своєму каналі в Telegram у середу, 29 листопада. Глава держави розповів, що робоча нарада розпочалась із доповідей військових, а також обговорення питань щодо безпеки регіону. Зеленський також провів зустріч з військовослужбовцями Збройних Сил України та вручив їм державні нагороди.
28 листопада 2023, 13:34

Суд арештував нардепа Лабазюка за масштабну корупцію в сфері відновлення

На два місяці Вищий антикорупційний суд відправив у СІЗО Сергія Лабазюка, народного депутата від групи "За майбутнє", дозволивши внести заставу у розмірі 40 мільйонів гривень. Депутата раніше спіймали на факті передачі хабаря міністру розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександру Кубракову та голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафі Найєму.
27 листопада 2023, 17:06

На російській авіаційний завод у Смоленську ГУР здійснили вдалу атаку – ЗМІ

Цієї ночі бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України здійснили вдалу атаку дронами на Смоленський авіаційний завод на росії. За словами джерела, у ніч на 27 листопада в Смоленській області прогриміли вибухи. Смоленський авіаційний завод спеціалізується на ремонті та технічному обслуговуванні літаків, випущених раніше, а також постачанні комплектуючих для інших авіаційних підприємств.
27 листопада 2023, 13:26

Керівництво військової частини на Київщині підозрюється в розкраданні та махінаціях з продуктами

Посадовці однієї з військових частин Київщини опинились у центрі скандалу, пов'язаного з масштабними махінаціями при закупівлі та розподілі продуктів для особового складу. Ця злочинна група, до якої входили військовослужбовці та працівники військової частини, домовлялась з приватними підприємцями про незаконну реалізацію продуктів у різних торгових точках, магазинах та ресторанах.
26 листопада 2023, 16:55

ЗСУ немає претензій до The Sun з Reuters за публікацію роботи ППО у Києві

Повітряні сили ЗСУ не висловили претензій до міжнародних видань Reuters та The Sun за публікацію відеоматеріалів, на яких показана робота протиповітряного оборонного комплексу (ППО) у Києві. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ, Юрій Ігнат, під час телемарафону.
26 листопада 2023, 13:56

Негода накрила Одещину та Миколаївщину: десятки сіл та міст без світла, ДТП та перекриті траси

Негода, яку прогнозували метеорологи, вже розгортається на півдні України. В Одеській та Миколаївській областях сильні снігопади та пориви вітру призвели до відключення електроенергії у десятках населених пунктів та блокування магістральних трас для автотранспорту. Водіїв та пішоходів просять враховувати екстремальні погодні умови та бути максимально обережними на дорогах.
26 листопада 2023, 13:10

На росії зафіксована атака новим типом БпЛА – соцмережі

У ніч та вранці у неділю, 26 листопада, російські території стали об'єктом нових атак з боку безпілотних летальних апаратів, схожих на іранські "шахеди", які перейменовані росіянами як Герань-2. При цьому начебто точно відомо, що ці нові БпЛА «не мають нічого спільного з вже відомими UJ-22 та "Бобрами"».