Новини кримінального світу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини кримінального світу

05 квітня 2024, 12:30

Повідомлено про підозру начальниці станції на Луганщині, яка допомагала окупантам вивозити українське зерно, транспортувати військову техніку

Служба безпеки України повідомила про підозру керівниці залізничної станції, яка надає допомогу окупаційній адміністрації агресора на Луганщині. Встановлено, що вона забезпечувала роботу ст. Старобільськ, безперебійний транзит через станцію військової техніки та особового складу окупаційних військ, сприяла вивезенню залізницею до рф української пшениці.
04 квітня 2024, 20:06

Повідомлено про підозру п’ятьом колаборантам через співпрацю з окупантами на Луганщині

СБУ задокументувала діяльність ще п’ятьох колаборантів, які на начальницьких посадах співпрацюють з ворогом в окупаційних органах влади на Луганщині. Більшість із них до війни працювали в українських державних структурах, але з початком окупації налагодили контакти з загарбниками та «пішли на підвищення». Інші «кар’єристи» - на черзі.
04 квітня 2024, 17:23

До 10 років ув’язнення загрожує очільникам окупаційних «органів влади» у Сєвєродонецьку, Старобільську та Сватовому

Перед законом відповідатиме колишня посадовиця управління соцзахисту та обслуговування населення Сєвєродонецької ВЦА Яна Силкіна, яка від початку російської окупації співпрацює з ворогом. Серед обвинувачених мешканець Луганська — Володимир Чернєв. Фігуранткою кримінального провадження є й колишня очільниця Сватівської райдержадміністрації, депутатка місцевих рад від партії регіонів та опоблоку Людмила Русанова.
02 квітня 2024, 14:58

Cудитимуть ще двох окупаційних «силовиків» – псевдопрокурора та псевдополіціянтку з Луганщини

Перед законом відповідатимуть двоє зрадників, які добровільно вступили на службу до незаконних «правоохоронних» структур, створених окупантами на Луганщині. Зібрано доказову базу щодо мешканця Сорокиного (стара назва Краснодон), який у серпні минулого року отримав від рашистів посаду у незаконній «прокуратурі Марківського району лнр». Другою фігуранткою є 27-річна жителька Старобільщини.
01 квітня 2024, 17:55

Офіцер, що подарував гранати помічнику Залужного, піде під суд

Досудове розслідування, проведене Державним бюро розслідувань, стосовно офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тимченка, завершилося. Встановлено, що саме він подарував гранати Геннадію Частякову, що призвело до трагічної загибелі останнього. Тимченко інкримінується вбивство через необережність.
01 квітня 2024, 17:09

У Старобільську на Луганщині підірвали в авто колаборанта Валерія Чайку – росЗМІ

За інформацією російських ЗМІ, в тимчасово окупованому Старобільську Луганської області стався вибух автомобіля у результаті підриву, в якому знаходився «заступник голови Центру з обслуговування освітніх організацій лнр» Валерій Чайка.
01 квітня 2024, 16:53

Ще один працівник ТЦК та СП у Києві попався на хабарі

Повідомлено, що правоохоронці затримали працівника одного з відділів Київського ТЦК та СП під час отримання хабаря. Цю інформацію повідомили в Оперативному командуванні «Північ». Оперативне командування «Північ» запевнило, що всебічно сприятиме розслідуванню та обіцяє також сприяти його проведенню з метою очищення територіальних центрів від корупціонерів.
01 квітня 2024, 13:56

До 15 та 13 років за ґратами заочно засуджено двох «силовиків лнр» з Луганщини

За матеріалами СБУ тривалі терміни за ґратами заочно отримали двоє колишніх правоохоронців, які зрадили присязі та вступили на службу до окупаційних репресивних органів. 15 років ув’язнення отримав мешканець міста Ровеньки. Другий зрадник, мешканець Рубіжного, у липні 2022 р. вступив на службу до «Троїцького ровд мвд лнр». За цією ж статтею КК України його засуджено до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
28 березня 2024, 20:11

До 8 років за ґратами засуджено ексначальницю відділу однієї з ВЦА на Луганщині

За матеріалами СБУ до 8 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна заочно засуджено чиновницю, яка в умовах війни перейшла на бік ворога та працює в незаконній владній структурі, створеній агресором на Луганщині. Судовий вирок отримала колишня начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Нижньотеплівсьої військово-цивільної адміністрації.
27 березня 2024, 12:26

До 14 років тюрми засуджено експрацівницю банку, мешканку Луганщини, яка пішла на службу до окупантів

За матеріалами СБУ заочний судовий вирок отримала ще одна зрадниця, яка добровільно вступила на службу до незаконної силової структури, створеної рашистами на Луганщині. Мешканка Щастинського району, яка раніше працювала у банківській установі, після початку окупації виявила бажання працевлаштуватись в окупаційній поліції.
26 березня 2024, 17:39

До 7 років тюрми засуджено заочно депутата від забороненої «ОПЗЖ», який співпрацює з окупантами на Луганщині

Заочний судовий вирок отримав ще один чиновник-колаборант з Луганщини, який від початку окупації працює на рашистів та допомагає їм легалізувати свою «владу». Доведено, що 62-річний депутат Старобільської районної ради Віталій Плис добровільно погодився очолити так зв. «відділ забезпечення життєдіяльності с.Кам’янка адміністрації Новопсковського району лнр».
25 березня 2024, 20:50

Cудитимуть двох «гауляйтерів» окупованих територій Луганщини за співпрацю з ворогом

Перед законом відповідатимуть двоє колаборантів, які очолили органи окупаційної влади, створені ворогом на Луганщині. Одним із фігурантів є колишній бойовик «козачого» терористичного угруповання «всевеликое войско донское», який нині є «главой администрации Кременского района лнр». Другим зловмисником є колишній міський голова міста Новодружеськ.
22 березня 2024, 13:01

Атака по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. Кількість вбитих росіянами людей збільшилась

Під ранкову масовану російську повітряну атаку потрапив ДніпроГЕС у Запоріжжі. Російські загарбники знову атакували цивільну та критичну інфраструктуру Україні ракетами різного типу, зокрема під атаку потрапили й об'єкти енергетики. Розпочато розслідування за фактом масованого обстрілу Запоріжжя та Дніпровської ГЕС. Російські окупанти здійснили, попередньо, 20 ракетних ударів по території м. Запоріжжя.
21 березня 2024, 14:11

До 10 років за ґратами загрожує колишньому «депутату лнр» - очільнику путінської байкерської організації

СБУ зібрала доказову базу щодо ексдепутата «парламенту лнр», який сприяв реалізації кремлівського плану анексії українських територій через організацію псевдореферендуму. Фігурантом є Віталій Кішкінов на прізвисько «прокурор» - «президент» луганського осередку путінського мотоклубу «ночные волки — Донбасс». Зловмисник переховується на тимчасово окупованій території.
20 березня 2024, 15:10

Так званого «ректора» луганського медичного «університету» судитимуть за колабораціонізм

СБУ зібрала доказову базу щодо так званого «ректора луганского государственного медицинского университета имени святителя Луки», який від початку російської агресії підтримує ворога і наразі активно сприяє «інтеграції» окупованої Луганщини у політичний та освітній простір рф.
17 березня 2024, 14:48

У Львові працівників ТЦК звинуватили у викраденні волонтера Кирила Тарана

У вечірній час у п'ятницю, 15 березня, у Львові було зафіксовано викрадення із застосуванням сили щодо чоловіка призовного віку. За інформацією, декілька чоловіків у військовій формі, що схожі на співробітників ТЦК та СП (колишній військкомат) силоміць заштовхали людину до мікроавтобуса, після чого відвезли в невідомому напрямку. Відео інциденту, зняте камерами спостереження, в Instagram оприлюднила дружина викраденого чоловіка.
15 березня 2024, 13:38

Підозру у колабораціонізмі отримали понад 50 «депутатів» та «голів» незаконних «советов муниципальных округов» на Луганщині

СБУ продовжує формувати доказову базу щодо ворожих поплічників, які співпрацюють з ворогом у структурах рашистських «городских и муниципальных округов лнр» на тимчасово окупованій Луганщині. Повідомлення про підозру отримали понад 50 «депутатів» та «голів» незаконних «советов муниципальных образований», незаконно створених загарбниками. Матеріали щодо низки фігурантів вже скеровано до суду.
14 березня 2024, 13:18

До 12 років тюрми засуджено бойовика з Луганщини, який воював на боці російських окупаційних військ

За матеріалами СБУ тривалий термін за ґратами отримав ще один бойовик окупаційних військ, захоплений українськими військовими в полон у боях на Луганщині. Встановлено, що під час широкомасштабної російської навали 43-річний житель окупованого Довжанського району Луганської області добровільно підписав контракт зі збройним формуванням країни-агресора – так зв. «народною міліцією лнр».
12 березня 2024, 14:43

У проведенні рашистського псевдореферендуму на Луганщині підозрюються троє осіб, серед них ‒ «ректорка педуніверситету»

СБУ розслідує злочинну діяльність ще трьох ворожих поплічників, які сприяли окупації території Луганської області через організацію фейкового «референдуму». Серед підозрюваних – Жанна Марфіна, колишня директорка університетської бібліотеки, а нині – так зв. «депутат» окупаційного «народного совета лнр» і фігурант санкційних списків України та її міжнародних партнерів.
06 березня 2024, 13:03

До 14 років позбавлення волі заочно засуджено колаборантку з Луганщини, яка вступила до лав «мвс лнр»

За матеріалами Служби безпеки України судовий вирок отримала мешканка Новоайдару, яка з «патріотичних міркувань» пішла на співпрацю з агресором у лавах окупаційної поліції. Задокументовано, що у червні-липні 2022 року колишня офіціантка добровільно склала присягу на вірність угрупованню «лнр» і отримала посаду у незаконно створеному «Новоайдарском ровд мвд лнр».