Новини влади. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини влади

06 серпня 2023, 17:13

У День Повітряних сил Зеленський привітав та поспілкувався з воїнами

У День Повітряних сил Збройних Сил України Президент Володимир Зеленський оглянув сучасні зразки зброї та військової техніки, які перебувають на озброєнні українських захисників неба, поспілкувався з воїнами, а також узяв участь у погашенні поштового набору «Винищувачі зла».
06 серпня 2023, 16:03

Пропозиція про заборону виїзду чоловікам за кордон після війни не є позицією - МВС

Ініціатива виконавчого директора Українського інституту майбутнього Вадима Денисенка про заборону виїзду чоловікам за межі України після скасування воєнного стану не є позицією Міністерства внутрішніх справ України, а сам Денисенко не є радником глави відомства.
05 серпня 2023, 21:27

«Кинджали», «калібри». Били по «Мотор Січі» та по нашій Хмельниччині - Зеленський

Під час масованого ракетного обстрілу ввечері 5 серпня терористи рф били по "Мотор Січі" на Запоріжжі та Хмельниччині. Частину ракет збили наші ППО. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні. Росія атакувала Україну ракетами із території Білорусі та Тамбова.
05 серпня 2023, 16:07

Оголошено примусову евакуацію дітей ще у 9 населенних пунктах Донеччини

Учасники координаційного штабу з питань обов'язкової евакуації під час свого засідання ухвалили важливе рішення щодо розширення примусової евакуації дітей на Донеччині ще дев'ятьма населеними пунктами. Цю інформацію повідомив Telegram-канал Мінреінтеграції.
05 серпня 2023, 14:16

Акваторії російських портів оголосили зоною воєнної загрози

Україна у своєму прибережному повідомленні №118, опублікованому на сайті Держгідрографії, 4 серпня заявила про оголошення акваторій шести російських портів у Чорному морі під воєнною загрозою. Постраждалим від атаки морських безпілотників у Керченській протоці вже став російський танкер «SIG».
04 серпня 2023, 20:25

Зеленський висловив вдячність СБУ за «повернення» війни на росію

Володимир Зеленський вислухав звіт керівника СБУ Василя Малюка 4 серпня і висловив вдячність спецслужбі за повернення війни назад на росію. Президент поділився цією інформацією у своєму Facebook. В результаті спецоперації СБУ у бухті Новоросійська, був пошкоджений десантний корабель "оленьогірський гірник".
04 серпня 2023, 17:13

На засіданні Ставки Зеленський обговорив результати застосування «високоточної зброї»

Президент України Володимир Зеленський зібрав чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача, яке тривало три години. Під час зустрічі було обговорено кілька важливих питань, зокрема "Зерновий коридор" та результати застосування високоточної зброї у діяльності Сил оборони України. Президент поділився інформацією про засідання в соцмережі.
04 серпня 2023, 13:00

В ГУР пояснили, чому атака дронів на москву - важлива подія

Атаки дронів на москву викликають обурення рашисті та серйозні запитання стосовно ефективності правлячого режиму володимира путіна. Представник Головного управління розвідки Міноборони, Андрій Юсов, під час телемарафону зазначив, що важливо не тільки аналізувати мету таких атак, але й усвідомити наслідки, які вони призводять.
03 серпня 2023, 13:18

Окупанти продовжують мобілізувати ув'язнених на Донеччині - Генштаб

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, російські окупанти продовжують мобілізувати ув'язнених. Згідно з розпорядженням так званого "мвс днр", до підрозділів внутрішніх військ набирають осіб, які перебувають у в'язниці або затримані за злочини легкої або середньої тяжкості.
03 серпня 2023, 12:49

ЗСУ немає графіків наступу: «Нам ніхто дедлайни, окрім нас самих, ставити не може» - Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України, Олексій Данілов, в ефірі національного телемарафону наголосив, що український контрнаступ не підлягає жодним графікам або дедлайнам. Олексій Данілов звернув увагу на складність просування на фронті через щільну замінованість російськими військами територій.
02 серпня 2023, 20:43

"Наш внесок у спільну безпеку заслуговує на подяку" - Зеленський

На конференції українських послів за кордоном у місті Ужгород Президент України Володимир Зеленський висловив подяку кожній країні, яка надавала допомогу нашій країні, але також наголосив, що внесок України у спільну безпеку також заслуговує визнання.
02 серпня 2023, 16:55

Замість Арістова у Верховній Раді з’явився новий депутат - ЦВК

Центральна виборча комісія офіційно визнала Наталію Локтіонову народним депутатом, яка займе місце Юрія Арістова в Верховній Раді. Рішення ЦВК було оголошено у зв'язку зі скандалом, що виник через відпочинок Арістова на Мальдівах, що призвело до його відставки. Про це повідомила пресслужба ЦВК.
01 серпня 2023, 22:33

В ГУР прокоментували спробу окупантів збудувати захисну огоржу на "кримському мосту"

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов заявив, що спроби росіян захистити Кримський міст від морських дронів за допомогою бонових загороджень не принесуть бажаного результату. Про це він сказав в ефірі телемарафону.
01 серпня 2023, 21:22

Про часті вибухи в Криму: "Ми не будемо запитувати дозволу..." - Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України, Олексій Данілов, у коментарі щодо вибухів в Севастополі заявив, що Збройні сили України не допустять, щоб терористи рф захопили країну, і продовжать діяти проти них, поки ті не покинуть територію України.
31 липня 2023, 20:52

Baykar Makina уклали угоду про обслуговування та ремонт безпілотників в Україні

Турецька компанія Baykar Makina підписала угоду про створення сервісного центру з обслуговування та ремонту безпілотників в Україні, про що повідомляє Міністерство оборони. Деталей щодо початку будівництва не уточнювалося.
31 липня 2023, 20:28

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію - Дніпропетровська ОВА

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію після ракетного удару, й зараз на місці події працюють комунальники, про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Раніше було відомо про п'ятьох загиблих і 73 постраждалих, через деякий час повідомили, що кількість загиблих зросла до шести, а постраждалих - до 75.
31 липня 2023, 18:49

Ворог примусово мобілізував до 60 тис. чоловіків з окупованих територій - ГУР МО

За інформацією представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Андрія Черняка, держава-агресор росія з початку 2022 року здійснила примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України, забравши від 55 000 до 60 000 чоловіків для своєї армії.
31 липня 2023, 13:30

Зеленський підписав закон, який дозволяє правоохоронцям збивати БпЛА

Президент України, Володимир Зеленський, затвердив закон про повноваження Національної поліції та Національної гвардії стосовно безпілотних літальних апаратів. Закон №8185 був підписаний главою держави 31 липня та повернутий до парламенту.
30 липня 2023, 16:54

Зеленський провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад в Івано-Франківську

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад у місті Івано-Франківськ. На зустрічі були поставлені головні завдання перед місцевими органами влади, зокрема - підготовка до можливих нових ударів росії на енергетичні об'єкти та місцеві бюджети.
29 липня 2023, 14:22

Візит Володимира Зеленського на Донеччину

Володимир Зеленський в суботу, 29 липня в день, коли відзначають Сили спеціальних операцій України, прибув на передові позиції Бахмутського напрямку на Донеччині. В черговий раз зупинились на заправці, де мали змогу поспілкуватись з бійцями та цивільними.