Суспільні новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Суспільні новини

12 серпня 2023, 14:53

На росій в Уссурійську змило дамбу: затоплені дома, проводять евакуацію

У місті Уссурійськ, що знаходиться в Приморському краї російської федерації, сталося проривання дамби через інтенсивні дощі, повідомляють російські ЗМІ. Відомо, що напередодні, в п'ятницю 11 серпня, в Уссурійську випало 117 міліметрів опадів, що приблизно відповідає місячній нормі в 120-130 міліметрів.
12 серпня 2023, 14:14

В окупованому Бердянську теж не спокійно: сталась велика пожежа

У тимчасово анексованому Бердянську Запорізької області сталася велика пожежа, а над містом з'явився високий стовп сірого диму.
12 серпня 2023, 13:55

Окупанти повідомляють про атаку на Кримський міст

У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи в районі Кримського мосту. На місці сильне задимлення. Про це повідомили у соцмережах у суботу, 12 липня.
11 серпня 2023, 20:48

Сервіс OnlyFans сплатив до державного бюджету України майже мільйон долларів

Сервіс OnlyFans, штаб-квартира якого розташована у Великобританії, упродовж 2023 року здійснив платежі на суму 928 тисяч доларів до державного бюджету України. Проте, за розміром "податку на Google" лідерство втримує компанія Google.
11 серпня 2023, 20:27

У справі зґвалтування 14-річної дівчини на території Закарпаття суд скасував попереднє рішення

Апеляційний розгляд справи про зґвалтування 14-річної дівчини на території Закарпаття завершено, про це повідомлено в Офісі Генерального прокурора. За отриманою інформацією, апеляційний суд переглянув рішення Воловецького районного суду відносно трьох неповнолітніх, звинувачених у вчиненні злочину.
11 серпня 2023, 18:53

До окупованого Сєвєродонецька підвезли "руський мир" - ЗМІ

В зруйнований Сєвєродонецьк окупанти завезли обладнання для поширення своєї пропаганди серед незахищених верств населення – пенсіонерів та малозабезпечених громадян. Так, за низькою вартістю, або ж зовсім безкоштовно – ворожа «влада» готова встановлювати мешканцям міста супутникові тарілки «руський мир», продовжуючи промивку мізків вже з екрану телевізорів.
11 серпня 2023, 17:45

Луганські хаби – вагома підтримка в умовах війни

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну державна система соціальної підтримки громадян працює на межі своїх можливостей – різке збільшення кількості ВПО та переміщення людей в інші регіони країни спричинило велике навантаження на чинну систему соціального обслуговування населення.
11 серпня 2023, 17:27

є.балицький озирається щодня та спить в бункері - доля гауляйтера на тимчасово окупованій землі України

Гауляйтер тимчасово окупованої частини Запорізької області є.балицький зізнався пропагандистові соловйову, що тепер “живе в бункері і щодня змушений озиратися”. Ось вона, - справжня всенародна «любов та підтримка». Заслужив! Це тільки початок, тому що - немає місця вбивцям, зрадникам та колаборантам на Українській землі!
11 серпня 2023, 16:37

Лукашенко продовжить вивозити дітей з України в Білорусь

Формальний лідер Білорусі олександр лукашенко висловив свій намір продовжувати евакуювати українських дітей з Донбасу до своєї країни. Ця заява була зроблена 11 серпня і опублікована агентством "Белта".
11 серпня 2023, 13:11

Шокуюче відео ракетного удару по Запоріжжю з’явилося в мережі

У мережі з'явилося відео, яке зафіксувало наслідки ракетного удару, що стався вчора в Запоріжжі. Оператор записував відео з невеликої відстані від готелю Reikartz та демонстрував наслідки першого удару – можна побачити дим, а поруч перелякані діти. Вже через деякий час над готелем мчалася ще одна ракета, яка влучила в будівлю, де знов відбувся потужний вибух.
10 серпня 2023, 21:40

До Грузії не пустили «Кузю» з «Універу», який підтримує війну росії проти України

Колись відомий російський актор віталій гогунський своєю роллю Кузі у серіалі "Універ", став об'єктом тимчасової уваги через неприємні для нього обставини під час поїздки до Грузії. Його було примусово повернуто на зворотній рейс під прикордонним конвоєм.
10 серпня 2023, 18:48

Запроваджена ініціатива для зміни правил розлучення для українців

Верховна Рада приділила увагу можливості спрощення процедури розлучення в країні, ухваливши за основу законопроєкт, спрямований на внесення змін до Сімейного кодексу. Пояснювальна записка до законопроекту вказує, що його мета - усунути бар'єри для здійснення права на шлюб та його розірвання.
10 серпня 2023, 18:35

Україна обов’язково повинна отримати ракети Taurus - ЗМІ

За отриманою інформацією з джерел близьких до партійних кіл уряду Німеччини, - Військово-повітряні сили країни вже висловили позитивне ставлення до ідеї постачання Україні крилатих ракет Taurus, і ця можливість наближається до реалізації.
10 серпня 2023, 14:14

Марія Терновська: «Тема жіночого лідерства активно розвивається»

У Києві відбулася зустріч учасниць руху «Зе!Жінки» із віцепрем’єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною, головою партії «Слуга Народу», народною депутаткою України Оленою Шуляк та міжнародними партнерами на тему «Жіноче лідерство: європейський вимір»
09 серпня 2023, 18:18

В США врятували українку, на яку напала акула - NYT

На популярному пляжі Роквей-Біч у Нью-Йорку на 65-річну громадянку України Тетяну Колтунюк напала акула. Хижак здійснив укус за ногу жінки, і тепер вона перебуває в лікарні у критичному стані. Згідно з повідомленням The New York Times, - це перший випадок нападу акули на пляжі у Нью-Йорку за останні 70 років.
09 серпня 2023, 17:28

На реконструкції алеї на Андріївському узвозі вкрали, щонайменше, 1,4 млн гривень

Правоохоронці повідомили про підозру віце-директору комунального підприємства, який, за даними слідства, спричинив збитки бюджету столиці в розмірі понад мільйона гривень під час проведення реконструкції пішохідної алеї Андріївського узвозу. Про це інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.
09 серпня 2023, 16:01

В Рубіжному більше немає автовокзалу. Повідомляють про «приліт». Фото

В соцмережах повідомляється про "вибухову подію", яка трапилась в будівлі автовокзалу в тимчасово окупованому Рубіжному. Де, за повідомленнями місцевих, часто бачили скупчення ворожої техніки та особового складу віськ рф.
09 серпня 2023, 13:14

Чи впливає місце реєстрації особи на вибір центру зайнятості?

За сприянням у працевлаштуванні людина може звернутися до будь-якого центру зайнятості, зручного для її відвідування, незалежно від зареєстрованого місця проживання (перебування). Зробити це можна особисто або за допомогою порталу «Дія».
07 серпня 2023, 20:33

На 140 тисяч осіб зменшилась кількість пенсіонерів в Україні за квартал

Кількість пенсіонерів в Україні протягом другого кварталу 2023 року зменшилася на 140 тисяч осіб, згідно з інформацією, наданою платформою відкритих даних «Опендатабот», яка посилається на дані Пенсійного фонду. Це скорочення виявилося найбільш значущим від початку великої війни та майже становить половину загального зменшення кількості пенсіонерів від початку агресії рф.
06 серпня 2023, 14:40

Трагедія на Одещині: через зсув ґрунту загинула дитина

У селі Фонтанка-2 Одеського району сталася трагедія, пов'язана із зсувом ґрунту на узбережжі моря. Вранці 6 серпня, загинув 10-річний хлопчик. За відомостями Української Служби Інформації, спочатку було неясно, скільки людей залишилося під завалами, і тому на місці події негайно розпочали рятувальні роботи медики та рятувальники.