Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

25 березня 2024, 17:41

Через проблеми з електропостачанням після російської атаки у Харкові достроково завершать опалювальний сезон

У Харкові, через проблеми з електропостачанням після російської атаки 22 березня, було прийнято рішення про дострокове завершення опалювального сезону. Міський голова також зазначив, що минулої п’ятниці росія знищила основні енергетичні об'єкти, які живили Харків, що призвело до відчутного дефіциту електроенергії.
25 березня 2024, 14:35

На росії повідомили про атаку БпЛА на Новочеркаську ДРЕС

У Новочеркаську, Ростовській області на росії, повідомляють про атаку та вибухи в ніч проти понеділка, 25 березня. Атака безпілотників відбувалась на місцеву теплову електростанцію – Новочеркаську ДРЕС. Інформація надійшла від місцевих мешканців через місцеві пабліки, які також публікують оперативно відео з декількома вибухами та спалахами.
25 березня 2024, 14:03

Ракетна атака на Київ: зросла кількість постраждалих, рятувальні роботи продовжуються

Кількість людей, які постраждали в результаті російської ракетної атаки на Київ у Печерському районі, зросла до семи, повідомив мер столиці. Поруч зі зруйнованим приміщенням державного навчального закладу розташований гуртожиток, де перебувало багато людей. За даними мера Києва, критичних руйнувань в гуртожитку немає та ніхто не постраждав. Рятувальники продовжують розбирати завали.
24 березня 2024, 14:01

Атаковано дронами нфтобазу російських окупантів у Криму – соцмережі

У ніч на неділю в тимчасово окупованому росіянами Криму сталася чергова серія потужних вибухів. Відразу була поширена інформація, що в районі селища Гвардійське спалахнула пожежа на нафтобазі. Зазначається, що нафтобаза розташована біля залізничної станції «Остряково». Також можливі влучання у гарнізон селища Гвардійське.
24 березня 2024, 13:31

Найпотужніша атака в Криму по російських окупантах – ЗМІ

У ніч проти неділі, 24 березня, по великій території тимчасово окупованого Криму сталася серія потужних вибухів, за якими відразу ж з’явилися повідомлення від місцевих ЗМІ про прильоти крилатих ракет у головний центр зв'язку чорноморського флоту росії в окупованому Севастополі, "прильоти" по живій силі окупантів, уражено воєнні кораблі, нафтобаза.
23 березня 2024, 13:00

Черговий російський НПЗ атаковано БпЛА, знищена колона нафтопереробної установки - ЗМІ

На черговому російському нафтопереробному заводі поблизу міста Новокуйбишевськ Самарської області у ніч на суботу, 23 березня, сталася потужна пожежа, повідомляють російські Telegram-канали. За попередніми даними, завод був атакований невідомими безпілотними летальними апаратами ударного типу. За словами місцевих жителів, спочатку всі почули гучний вибух, а потім побачили заграву та полум'я від великої пожежі.
22 березня 2024, 21:00

На росії під москвою сталася стрілянина в ТЦ «Крокус Сіті Холл»

На росії у великому концертному залі «Крокус Сіті Холл» у підмосковному Красногорську сталася стрілянина та величезна пожежа. За словами очевидців, чоловік відкрив стрілянину з автоматичної зброї всередині холу. В будівлі Крокус Сіті Холл наразі вирує пожежа, горить дах будівлі.
22 березня 2024, 14:46

Масований ракетний удар по Харкову: місто повністю знеструмлено

Уранці 22 березня місто Харків стало об'єктом масштабної російської ракетної атаки, що призвела до повного відключення електроенергії та паралізувала роботу служб, що залежать від енергопостачання. Внаслідок атаки також було припинено рух електротранспорту, але перевезення здійснюють автобуси за спеціальною схемою. Лінії екстреного реагування ДСНС 101 та 112 тимчасово недоступні.
22 березня 2024, 13:01

Атака по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. Кількість вбитих росіянами людей збільшилась

Під ранкову масовану російську повітряну атаку потрапив ДніпроГЕС у Запоріжжі. Російські загарбники знову атакували цивільну та критичну інфраструктуру Україні ракетами різного типу, зокрема під атаку потрапили й об'єкти енергетики. Розпочато розслідування за фактом масованого обстрілу Запоріжжя та Дніпровської ГЕС. Російські окупанти здійснили, попередньо, 20 ракетних ударів по території м. Запоріжжя.
22 березня 2024, 12:36

Наслідки російської ракетної атаки на Запоріжжя, руйнування цивільної та критичної інфраструктури

Внаслідок масованої російської ракетної атаки на Запоріжжя сталася трагедія з загиблими, пораненими та зниклими безвісти людьми, повідомив рано вранці 22 березня начальник Запорізької обласної військової адміністрації. Пошкоджено значну кількість житлових будинків та об’єктів інфраструктури, а рух транспорту на дамбі ГЕС був перекритий.
21 березня 2024, 12:20

Наслідки масованої ракетної атаки на Київ та область: постраждали чотири людини, пошкоджено 50 будинків

Російські загарбники атакували Київ 31 ракетою, включаючи двома балістичними. У Київській області четверо людей постраждали внаслідок масованої ракетної атаки російських окупантів уранці четверга, 21 березня. В одному з населених пунктів пошкоджено лінії електропередач. Також окупанти пошкодили 47 приватних будинків. Це була перша за 44 дні ракетна атака росії на Київ.
20 березня 2024, 17:58

Ракетний удар по Харкову: зросла кількість загиблих

Вдень 20 березня російські окупанти здійснили черговий удару по Харкову. Російські терористи завдали ракетного удару по Холодногірському району Харкова. Пошкоджено приміщення цивільного підприємства, автомобілі. Сталася масштабна пожежа. За попередніми даними, росіяни вдарили по місту ракетою Х-59.
18 березня 2024, 17:42

Ще один чоловік загинув на Закарпатті у річці Тиса при спробі втекти з України

На Закарпатті в річці Тиса прикордонні служби виявили тіло загиблого чоловіка. Вчора наші прикордонники відділу Тячів Мукачівського загону отримали повідомлення від своїх румунських колег про виявлення тіла людини у річці Тиса. Згідно з наданою інформацією, загиблий ідентифікований як 33-річний громадянин України, що мешкав у місті Харків.
18 березня 2024, 16:49

На Луганщині СБУ нищить ворога за допомогою наземних дронів

За допомогою наземних дронів «власного виробництва» співробітники ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях дистанційно мінують на лінії бойового зіткнення шляхи переміщення ворожої бронетехніки та особового складу. Лише протягом кількох днів на одній ділянці, завдяки технології дистанційного мінування, відмінусовано танк Т-80 разом з екіпажем.
18 березня 2024, 12:31

Закарпатський ОТЦК заперечує побиття та доведення до самогубства хлопця, припускаючи, що наругу над собою здійснив сам

У Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки заперечують причетність до побиття 28-річного Євгена Хабарова, але підтвердили його спробу суїциду.
17 березня 2024, 18:42

ГУР спростувало російські фейки про збитий український гелікоптер Black Hawk

У пресслужбі Головного управління розвідки (ГУР МО) було спростовано фейкове повідомлення російських пропагандистів щодо збитого гелікоптера Black Hawk, що належить Українській армії. Усі борти "Black Hawk" Головного управління розвідки Міністерства оборони України знаходяться у відмінному робочому стані; їх екіпажі продовжують виконувати бойові та спеціальні завдання.
17 березня 2024, 17:55

У невизнаному «Придністров’ї» заявили про атаку дрона: спалено військовий гелікоптер – ЗМІ

На росії пропагандистські ЗМІ з посиланням на так зване "МДБ" невизнаної Придністровської Молдовської Республіки (ПМР) у неділю, 17 березня, повідомили про атаку на військову частину, розташовану у невизнаному «Придністров'ї».
17 березня 2024, 14:48

У Львові працівників ТЦК звинуватили у викраденні волонтера Кирила Тарана

У вечірній час у п'ятницю, 15 березня, у Львові було зафіксовано викрадення із застосуванням сили щодо чоловіка призовного віку. За інформацією, декілька чоловіків у військовій формі, що схожі на співробітників ТЦК та СП (колишній військкомат) силоміць заштовхали людину до мікроавтобуса, після чого відвезли в невідомому напрямку. Відео інциденту, зняте камерами спостереження, в Instagram оприлюднила дружина викраденого чоловіка.
17 березня 2024, 13:04

Атаковано черговий НПЗ російських окупантів в місті Слов’янськ-на-Кубані

На черговому нафтопереробному заводі в місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї на росії виникла пожежа внаслідок влучної атаки українських безпілотників. Про це у неділю, 17 березня, повідомляють чисельні Telegram-канал з посиланням на інформацію від місцевих мешканців. Також про це повідомила УП з посиланням на власні джерела у СБУ.
16 березня 2024, 13:00

Атаковано ще два російські НПЗ у Самарській області: в Сизрані та Новокуйбишівський НПЗ

Один з дронів атакував нафтопереробний завод в Сизрані. Інший дрон атакував Новокуйбишівський НПЗ. Виникли потужні пожежі з сильним задимленням, яке російські ЗМІ характеризували як «возгораніє». Також окупанти повідомляють, що на виїзді із Сизрані прямо зараз — тотальна перевірка транспорту. Впускають усіх вільно, випускають лише з оглядом.