Відео новини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Відео новини

15 березня 2024, 12:36

На росій дронами атаковано черговий нафтовий завод – ЗМІ

У Калузькій області на росії три безпілотні літальні апарати атакували черговий нафтопереробний завод, спричинивши пошкодження виробничого обладнання. Зазначається, що дрони вдарили по "Пєрвому заводу" у селищі Полотняний завод. Один з потужних вибухів було зафіксовано на відео. У зв'язку з влучними та критичними ударами по нафтопереробним заводам на росії змушені призупинити експорт нафтопродуктів.
14 березня 2024, 12:26

Херсон під черговим російським обстрілом: ОВА показала наслідки

Уранці 14 березня окупаційні війська рф здійснили обстріл Херсона. Цю інформацію підтвердив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, опублікувавши відео наслідків удару.
13 березня 2024, 13:29

На росії палають ще три НПЗ, які атакували безпілотники - ЗМІ

Відразу ще три нафтопереробні заводи на росії зазнали відчутних атак у ніч на середу, 13 березня. Їх організувала СБУ. Крім того, Служба Безпеки України разом з іншими структурами Сил оборони також здійснили успішну атаку за допомогою БпЛА на авіабазу впс рф у Бутурлинівці Воронезької області та військовий аеродром у Воронежі. Тим часом у соцмережах ширяться та з’являються все нові відео атак дронів на нафтопереробні заводи на росії/
13 березня 2024, 12:32

Марта Костюк розгромила «нейтральну» росіянку на WTA 1000

Марта Костюк продовжує свої успішні виступи в цьому сезоні, здобуваючи чергову перемогу на турнірі серії WTA 1000 в американському Індіан-Веллс. Цього разу перед українкою не встояла представниця країни-агресорки, росії, Анастасія Павлюченкова. Цей успіх дозволив Марті Костюк вийти вперше в кар'єрі у чвертьфінал турніру WTA 1000, вигравши 14 з 19 матчів.
12 березня 2024, 20:04

Кривий Ріг під російським ракетним ударом: понад 30 постраждалих, горять житлові багатоповерхівки

Окупаційні російські війська, у вівторок, 12 березня, здійснили чергову атаку на Кривий Ріг, після чого почалася пожежа у житловій багатоповерхівці. Понад 30 постраждалих вже прийняли лікарні Кривого Рогу. П'ятеро в операційній. "Важкі". Серед них – дитина! Також є влучання російської ракети у пʼятиповерхівку в іншому районі Кривого Рогу.
12 березня 2024, 12:39

На росій загорівся та впав військово-транспортний літак Іл-76. На бурту було 15 осіб – соцмережі

Жителі міста Іваново на росії повідомляють про чорний дим, його видно з боку аеропорту. Загорілося судно в небі, за попередніми даними, лівий двигун. Іл-76 здійснив аварійну "посадку" в полі поряд із селом Підталіці, не дотягнувши приблизно 2 км до Північного аеродрому в Іваново. У росЗМІ також додали, що борту військового Іл-76, що впав в Іваново, було 15 осіб. Борт наполовину зруйновано. Наразі відбувається пожежа.
11 березня 2024, 13:06

Фільм «20 днів у Маріуполі» здобув перший «Оскар» для України

Щорічна церемонія вручення «Оскар-2024» стала історичною для України. Документальна картина Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі», до якої увійшли матеріали початку російської окупації міста, принесла нашій країні перший із часів незалежності «Оскар». Відео та фотоматеріал, який було відзнято під час перших днів облоги Маріуполя (близько 10% відео та фотографій) вдалося відправити з єдиної точки у місті, де був сигнал мобільного зв’язку.
10 березня 2024, 13:59

Гімн України сьогодні святкує День народження

Сьогодні, 10 березня, відзначається День народження українського Гімну «Ще не вмерла Україна», святкування якого було затверджено 7 грудня 2021 року Кабінетом Міністрів України.
09 березня 2024, 12:48

На росію напали безпілотники, всю ніч атакували чотири регіони – соцмережі

Під час нічних дивовижних подій у чотирьох регіонах на росії було зафіксовано гучний звук безпілотників. Так зване міністерство оборони рф повідомило про «перехоплення» дронів, зазначивши «перехоплення та знищення 41 дрону».
08 березня 2024, 19:49

Візит до Туреччини: Президент України присвоїв назву корвету ВМС України

Президент України Володимир Зеленський дав назву новому корвету, який будується у Туреччині для України. Згідно з наказом №150/2024, корвет класу "Ada" Військово-Морських Сил Збройних Сил України отримав ім'я гетьмана Івана Виговського.
07 березня 2024, 13:35

На росії в Казані згоріли казарми танкового училища - росЗМІ

Велика пожежа сталась у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті в російській Казані в четвер, 7 березня. Повідомляється, що згарищу присвоєно другий ранг займання. На місці працюють пожежники. За попередніми даними, горить не менше, ніж 120 кв. м казарм. За даними російських ЗМІ, була проведена евакуація. Традиційно заявляється про те, що постраждалих немає.
06 березня 2024, 17:53

Зеленський та голова уряду Греції вшанували пам’ять загиблих унаслідок влучання дрона рф у житловий будинок в Одесі

Під час робочого візиту до Одеської області Президент України Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс вшанували пам'ять жителів Одеси, загиблих у результаті атаки російського безпілотника типу "Шахед" у житлову дев’ятиповерхівку.
06 березня 2024, 17:33

Зеленський прокоментував російський ракетний удар по Одесі

У момент зустрічі президента України Володимира Зеленського з главою уряду Греції Кіріакосом Міцотакісом в Одесі, місто було обстріляне ракетами з боку російських загарбників, що призвело до жертв та поранених серед мирного населення. Про це Зеленський повідомив на пресконференції 6 березня. Кіріакос Міцотакіс, у свою чергу, підтвердив, що перебував у порту разом із Зеленським, коли сталася атака.
06 березня 2024, 17:15

Організаторку «виборів путіна в президени» у тимчасово окупованому Бердянську підірвали в авто

У тимчасово захопленому російськими окупантами Бердянську невідомі особи вчинили підрив автомобілю однієї з організаторів "виборів путіна в президенти", що призвело до його смерті. Кадри наслідків вибуху були опубліковані пропагандистськими джерелами окупантів. Жінка сіла у своє авто, після чого спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.
06 березня 2024, 12:37

Суми під атакою російських дронів: поранено людей, постраждала інфраструктура

Чергову атаку російські агресори вчинили на місто Суми, використовуючи ударні дрони. Зазначається, що близько 1:00 ночі, ворог завдав удару трьома БпЛА по цивільним обʼєктам м. Суми. Крім того, атака призвела до пошкодження 11 багатоквартирних будинків та будівлі дошкільного навчального закладу. Також пошкоджено близько 20 автомобілів. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.
05 березня 2024, 18:04

У річці Тиса на Закарпатті знайдено тіло молодого чоловіка

На території Закарпаття з річки Тиса вилучили тіло молодого чоловіка. Під час ранкового патрулювання річкової ділянки кордону прикордонний наряд відділення Солотвино виявив у Тисі тіло людини без ознак життя. До місця події були викликані рятувальники та правоохоронці. Тіло було витягнуте з води. Як виявилося, загиблим є мешканець Івано-Франківської області, народжений у 2002 році.
05 березня 2024, 12:33

Знищення російського воєнного корабля «сергій котов». Відео – ГУР

Морські дрони Magura V5 в ніч на 5 березня вдало атакували російський воєнний корабель Сергій Котов. Судно російських окупантів зазнало три пошкодження: корми та правого й лівого бортів. У Головному управлінні розвідки зазначили, що його вартість становить близько 65 мільйонів доларів.
03 березня 2024, 12:07

ДСНС: росіяни вбили трьох маленьких дітей в Одесі. Загальна кількість жертв зросла до 10

В Одесі вранці 3 березня рятувальники знайшли під завалами багатоповерхівки загиблу дитину. Таким чином кількість жертв зросла до 10. Про це повідомляє Одеська ОВА та ДСНС України. Дев'ятою жертвою, про яку зазначалось раніше, – була жінка. Біля неї знайшли тіло немовляти – дитині не було ще й року.
02 березня 2024, 12:57

Атака на Одесу 2 березня: з-під завалів достали тіло дитини, зросла кількість жертв. 18+

Окупанти з росії продовжують воювати із цивільними людьми. Нічна атака 2 березня «шахедів» відбувалась на: Харків, Одесу, міста Сумщини. Один із російських дронів влучив у житловий багатоквартирний будинок в Одесі. Зруйновано 18 квартир. Число жертв унаслідок нічної атаки російських воєнних злочинців по Одесі 2 березня зросла до трьох. Зокрема, під завалами було виявлено тіло маленької дитини.
01 березня 2024, 18:39

Україна та Нідерланди підписали десятирічну безпекову угоду

Президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте уклали двосторонню угоду щодо співпраці у сфері безпеки. Підписання документа відбувалось у Харкові. Угодою передбачено виділення 2 мільярдів євро військової допомоги від Нідерландів у поточному році та надання оборонної підтримки протягом наступних 10 років.